Leta i den här bloggen

måndag 21 februari 2011

1.4 kg!

Japp, 1.4 kg minus på vågen denna vecka. Och detta trotts att jag inte kännt att jag kunnat räkna mina pro points ordentligt eftersom jag varken haft nån kalkylator eller en butiksguide. Men fan vad nöjd jag var när jag ställde mig på vågen.

Det blev ingen prommis till Vv. Jag blev sen och skulle sminka mig för att jag såg förjävla trött ut och sen var klockan helt plötsligt mycket.. Men jag cyklade hem iaf.

Vi kan väl ta maten när jag ändå är igång.. 2 clementiner och kaffe till frulle. Ja jag vet alldelas för lite men var inte sugen. På väg till jobbet blev det en påse chirre från vv 3pp, kyckling lår med potatis och sallad till lurre 3+3pp, middag blev samma som igår, mustig chiligryta 11 pp. Sen blev det 4 vv choklad a 2pp, 6 skumtomtar a 1.5 (hmm vet inte om detta stämmer men det står så..) och en till påse chirre till biggest loser 3pp. 26 pp än så länge.. Nej jag glömde ju 2 bitar sushi och fruktsallade med 100 g vaniljyogurt. det blir 2+1= 29 pp. Det som jag ska äta idag. Måste kolla vad cyklingen gav.. Vi sätter ett mellanting där så 3ap. Svin bra. Imorgon är det spinning på schemat och orkar jag blir det en sväng på bandet innan oxå.

Vad ska ni ha för er imorgon?

Skrivet av Nike Girl 30 november 2009 klockan 23:28

Det är måndag..

Och då är det vägning. Hmmm började dagen med 6 (!) skumtomtar och en kaffe. Tanken var att jag skulle träna innan vägningen men känner av en liten förkylningn i näsan och eftersom jag bara MÅSTE träna på ons, eftresom det är favvosen så får jag helt enkelt kurera mig idag. Ska shoppa loss som fan där. Haha! Tänk att detta kan göra mig så glad.. Tänkta faktiskt ta mig en promenad ner dit. Vist jag kan inte hård träna men en prommis har ingen dött av.

Jag har läst på Vv sidan och det verkar som att det är en del som ifrågasätter det nya ganska mycket. Men är det inte så att det är utprovat innan det lanseras? Och är det inte lite så, iaf om jag går till mig själv att det är bra för motivationen att skakas om lite? Det gammla kan man ju nu, utan och innan och man känner sig bekväm med det och vet "hur man reparerar skador" efter helger och så. Eller man tror att man kan det.. Jag tror människan mår bra av förändring.

Nu är det dax att klä på sig. Kram på alla, L

Skrivet av Nike Girl 30 november 2009 klockan 11:27

Vägning..

Imorgon är det dax för vågen igen. Jag är lite nervös efter som jag inte tränat som jag brukar och dessutom har haft lite svårt att räkna mina propoints. Tycker inte det står så mycket i pts boken så imorgon blir det till att investera.

Nåt som jag har lite panik över är att jag inte kommit upp i mina dagliga pts på veckorna men nu denna helgen har jag säääkert lyckats med det. Måste sätta mig och räkna imorgon på mötet. Nåt som känns heeeelt galet är hur många ap allt är nu. I fredags så kutade jag ju 1.45h på bandet och bara det gav 19 ap. Jag brukar inte ta pumpen som högintensiv men i fredags så förbrännde jag ca 600 kcal så den här ggn får den 11 ap. I dag spinnade jag och tjänade in 11 till och i tisdags så sprang jag på bandet och fick ihop 7 och sen 11 på spinningen. Seriöst. Hur mycket är inte detta. Sen har jag ju dessutom bonus ptsen som jag bara har fått. Heeelt utan att förtjäna dem. Jag fick 42!!! Haha! Fatta hur mycket jag kan trycka. Vad har jag panik över?? Jag har ju 53 pts utöver mina dagliga 29!

Dagens mat blev som följer: tomtegröt med mjölk och socker och kanel, färskpressad apelsinjos, ägg, lussebulle, kaffe. Åt en macka på bussen med ägg och tonfisk, sen gjorde jag en "Mustig chilibiff" till middag. den finns i första häftet på propointsen för er som kör det. Verkligen att rekomendera. ca 8 skumtomtar, 5 nonstop (gjorde pepparkaks hus och var tvungen att smaka men det är fan inte gott), Gjorde en jääääävligt go och stor fruktsallad. Hittade färska hallon. Mmmmm. Det åt jag med keso äpple och päron.

Sen var jag klar. Imorgon hoppas jag orka komma iväg och springa lite och sen ett pumppass. Sen vägning och efter det jobb.

Hur har eran vecka varit? Har maten funkat? Motionen? Motivationen?

När den tryter kollar jag bara på lite biggest loser och sen vill man ju inte göra annat än att bo på bandet.

God natt alla duktiga kämpar. Vi hörs imorgon. Kramen

Skrivet av Nike Girl 30 november 2009 klockan 00:09

En morgon i skalhamn..

Sitter hos mannen i hans soffa och njuter av tillvaron. Pratade lite igår och det behövdes. Känns gött att veta att han inte är en sån som drar bara för att jag blir sur eller ledsen eller förbannad. Det är jag ju lite mer van vid. Jag brukar bli lämnade ifred tills jag "lugnat" ner mig och det är säkert att prata med mig igen utan att jag gråter. Och att han fortfarande vill vara med mig när vi pratat klart. Nu var det ju inte så att jag förlorat förståndet och gör slut om han inte vill bo med mig i götet men jag var lite ledsen och upprörd och vi pratade och det var bra.

Vi åt middag, kollade på Robinsson och sen hotell Rwanda. Elelr jag somnade och han kollade. Sen gick vi och la oss och nu på morgonen kirrade han frulle. Tomtegröt, ägg, färskpressad apelsinjos, lussekatter och en massa pussar. Så gött..

Nu ska vi baka pepparkaks hus och sen blir det hemgång..

Vi hörs sen. Pöss!

Skrivet av Nike Girl 29 november 2009 klockan 12:24

Sitter på bussen..

Och tänker tillbaka på gårdagen, eller hmm natten.. Var ju nicht på humör men söta Amanda och jag gick till Babar och fär stog det en Per som var i sitt esse. Fan vad rolig han var! Han höjde humöret till 500 och sen var det bara att köra all in. Han berättade att hans 13 åriga dotter skickade, håll i er.. 3200 mess förra månaden. Hur kan man ha så mycket att säga? Fast å andra sidan så på min tid satt man i telefon 5 timmar istället så det kanske inte är så farligt. OM det inte hade varit för räkningen. Hahaha!

Efter Babbsan blev det parkan och Queer. Fan vad bögar är underbara. Det var en som skulle kirra en fan club i min ära för att jag en ggn för jääävligt längesen hade å mig en tröja där det står; Fabödjäntan, en helsvensk porrfilm. Och jag inte kommer ihåg fel så hade jag den på Gretas runt det 15 maj...

Jaja strunt i det. Schlager och bögar är ju den bästa medicingen nära man är nere. Alla är ju så snygga och glada och BÖGIGA. Me lööööv. Hängde med Fredrik och Sebastian och shottade och söp som ett svin. Hmm ja det är ju inte bra för viktminskningen men det var bra för mitt välbefinnande. Mitt andra val var ju at åka hem och sätta min i badet med kläderna på och sminket rinnandes i ansiktet och lyssna på Nothing compares to you och vaggga av och an.

Nu lyssnar jag på Kent. Det bästa som finns i egentligen alla sinnesstämningar men just idag så.. Mmmmmm..

Maten igår är väl kanske inte den bästa eftersom jag tränade oxå. 1h 45 min på bandet och sen en timme pump. Har ont idag.. Det blev en allevo till frulle, sen en protdrink och en banan innan pumpen. Till lurre lamm med rotsaker och liiiite potatis mos. Mellanmål, en pannacotta lite vaniljglass och en stoooooor fruktsallad. Sen när jag kom hem vid 5.30 hade jag köpt med mig en kebab med ris, vitlöksås och fetaost. Den satt där den skulle. Fick i mig mindre än halva för lite åt jag till frulle.

Men va fan jag förbrannde ju ca 2000 kcal igår. Har inte kollat hur många ap jag får men det är jäääävligt många.

Idag har jag som sagt ätit lite kebab och nu en clubsandwish på bussen.

Nu måste jag sova lite. Fan vad trött jag blev. Hörs senare. Kramis Bananis!

Skrivet av Nike Girl 28 november 2009 klockan 16:40

Det är fredag morgon..

Och jag har en skön dag på jobbet framför mig. Och idag så menar jag det verkligen. Är inte på humör för nåt alls idag och då är det gött att få jobba och sitta lite i skiten för då hinner man inte tänka så mycket. Ska ställa mig på bandet lite oxå och det brukar oxå rensa huvet och få mig att tänka lite bättre.

Har en gruvlig ångest som väckte mig kl 4 i morses och den vet jag vart den kommer ifrån. Väntade på telefonen, ni vet när man väntar och väntar på att den ska vibrera men ju mer man kollar på den desto mer skrattar den dig i ansiktet och vägrar vibrara. Jag borde ju var van vid det.. Väntade ju fan på den jäveln heeela sommaren.

Och det är denna ångesten som får mig att antagligen stanna hemma i kväll. Ingen alkohol för fröken idag. Då kommer det att komma en liten trevlig gråtattack och jag kommer se grotesk ut imorgon. När en vän på jobbet såg mig sist jag såg ut så trodde hon jag hade blivit stucken av ett bi i BÅDA ögonen. Haha!

Men det är nog så att det är dax för de antideppresiva nu.. Jag hade en bra dag igår men.. Nej.. Jag är så less på allt. Verkligen allt. Det som är bra med vv är att där och motionen är det enda jag har kontroll över. Resten är bara skit. Varför känns det som att alla andra har valmöjligheter men inte jag?? Jag ska bara rätta mig. Och då menar jag inte bara på jobbet, i förhållanden med familj, vänner, pojkvän, överallt.

Jag tror att jag gjort det så länge, rättta mig, för att inte bli bortstött. Med Johan för att han inte skulle lämna mig, med alla dessa gifta män för att de skulle vilja träffa mig och ge mig den bekräftelsen jag så desperat ville ha, på jobbet för att hmm ja jag har inte haft nåt skäl att säga nej, med vissa i min omgivning enbart för att de inte ska störa sig på mig, vilket de säkert har gjort ändå och nu i ett förhållande där jag förstår och förstår och förstår men behöver bli förstådd tillbaka.

Jag är bara less på allt och det har nog mycket med att jag varit nere ganska länge men det blir inte bättre av att jag låser in mig och inte träffar nån. Får se efter service hur det känns men just nu ska fröken inte fricka nån form av alkohol. Kanske får ta en nykter kväll på stan och ett senare träningspass. Fan att David är sjuk, hade behövt hans råa humor idag.

Jag avslutar som Nalle Puh, man kan inte vara ledsen när man har en ballong..

Kram

Skrivet av Nike Girl 27 november 2009 klockan 08:20

Jo men visst.. Snart är det helg!

Även för mig!! Gött. Imorgon blir det träning och jobb, jobb, jobb och mer jobb. Sen blir det nog upp till Maxen på ett glas. Är lite kluven om jag ska träna på lördag eller ha det trevligt med vin och bögar. Är jag i den sinnesstämning jag är i nu ska jag INTE dricka över huvdutaget. Men är jag lite gladare så blir det nog lite mer än bara hem och sova.

Tror att mitt humör kan ha med tröttheten att göra men det finns lite mer bakom.. Fick reda på att vi har det lite knapert med kockar så den här helgen är typ de sista 2 samansatta dagarna jag har ledigt på väääldans länge. Kommer jobba röven av mig. Och trött kommer jag vara. Måste ju få in träningen oxå och den får ju komma på morgonen innan jobbet. Men vad het jag kommer vara på stranden 2010.

Maten idag: Yalla yogurt till frulle. 4 bitar sushi, curry gryta a la Mig, fruktsallad med 1/2 keso äpple, bakpotatis med räkor och keso.

Jag vet inte riktigt vad det är för pts värde, ska kolla det när jag skrivit klart här. Måste verkligen kirra en butiksguide.

Nu är det Biggest loser och sen natten. Kram och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 26 november 2009 klockan 23:29

Somna som ett fyllo..

Vakna som en viktväktare. Haha! Helvete vad trött jag är.. Men men har man gett sig in i leken får man leken tåla.

Ska bli intressant och se om detta med Guldkant som man inte tjänat ihop själv funkar. Ska sätta mog på vagnen och räkna ihop hur många jag förbrukade igår. Haha!

Maten igår blev som följer: Gröt med frusna bär till frulle. Sen 4 bitar sushi, 10 jordnötter, kalkon med potatis och rödvinsås, fruktsallad med 1 dl 2% vaniljyogurt (gött att allt är fritt), sen efter väääääldeigt lång tid blev det 10 bitar sushi till middag.

Guld kanten blev 2 glas vin på jobbet, 2 på lilla och 1,5 på babar. På jobbet blev jag dessutom bjuden på choklad, geisha MEN tog inte en endaste liten smula.

Nej nu är det dax att hoppa in i duschen, sätta timern på biggestloser och generation fett, det är nåt med så sjukt feta människor som fashinerar mig.. Jag kan verkligen inte fatta hur man kan låta sig väga sååå sjukt mycket. Galet. Puss och kram over and out, L

Skrivet av Nike Girl 26 november 2009 klockan 10:31

Nu är det verkligen natten..

Och fröken har varit ute och svirat lite.. Var VERKLIGEN på väg hem med F men så ville hovmästarinnan att vi skulle stanna på ett glas och ja, det blev ett på jobbet. Och två på lilla. Och ett på Babar. Visst det blev inte så mycket men när man är trött så blir lite mycket.. Haha! Men jag har hållit i mina pts, tror jag.. Hoppas jag..

Min vän Ems har sen hon började träna med mig gått ner 2.5 kg. Visst det är hon som tränat men jag vill ändå ha/ta lite kred för det för hon har ju tränat med mig..

Jag är väldans glad när jag somnar idag för det har varit en bra dag. jag känner mig bra i mig, jag lyssnar på BSB och då kan man inte vara ledsen, min man är mer och mer min i mitt huvud och hjärta. För er som inte vet det så är jag van vid att dejta upptagna män ( ni behöver inte göra nåt inlägg om hur dåligt det är, jag vet redan) Men jag är inte van vid att kunna ringa när jag vill eller messa när jag vill.

En dag, när jag är lite nyktrare ska jag berätta vad jag vill i mitt lite. Men just nu måste fyllot sova. Puss på er alla.. Det är NI som får mig vilja komma i mål..

Skrivet av Nike Girl 26 november 2009 klockan 04:04

Ingen träning..

Idag känner sig inte kroppen redo att förbränna. Är lite täppt, det kliar lite i halsen, jag är trött så för en ggns skull ska jag känna efter och inte träna. Det känns jätte konstigt, nästan som att jag är lite lat men efter som jag inte går NER i vikt genom att ignorera kroppen så ska vi se vad som händer när jag lyssnar på den. Haha! Med tanke på att det inte händer så mycket på den fronten när jag inte gör det..

Det är ju dessuton favoriten idag så det är jätte trist.. Men men det är inget att gråta över. Det finns de som har det värre.

Har en dag kvar att jobba och sen är det pressvisning på Luftslottets som sprängdes. Jaaaaaaa! Vad jag har längtat! Hon är ju såååååå het! Och böckerna är så bra. Filmerna är så bra. Jag bara älskar dem!

Och sen så på fredag.. Då kommer A hit. Och vi ska ha en helg ihop. Min fina prins.. Tänk om alla fick en liiiiiten bit av honom vad världen skulle vara bra då. Han är så klok och snäl och ja, väldans mycket som inte jag är.

Idag ska jag försöka ta mig iväg till Vv och inhandla lite saker jag saknar. Jag har ju ingen aning om vad eller hur jag äter för att jag inte har de exakta värdena. . Jag vet nu att gröten är 3 men yogurten jag stoppade i mig igår har jag ingen aning om vad den är. Visst så tränade jag igår så det borde inte vara nån fara men jag blir bara lite nojjig. Till lurre och middag blir det nog färdig rätter om jag inte får tag på det jag behöver för annars kommer jag bara spåra ur..

Hur går det för er därute?

Jag fick väääääärldens sötaste komentar idag. Det gjorde heeela min morgon så mycket roligare. Tack så mycket.

Nu ska vi se om lönen har kommit.. Då KAN det bli en sväng på stan innan jobbet. Pöss och huggs, L

Skrivet av Nike Girl 25 november 2009 klockan 10:23

Dag 2 med Vv avklarad!

Men jag har ingen aning om hur mycket eller lite jag har ätit.. Behöver verkligen en butiksguide och en restaurangguide. Ska försöka kirra det imorgon efter träningen. Om jag kommer dit.

Nu ska jag sova, har haft en lååååång dag och när man är lite deppig så blir dagarna lite jobbigare än vanligt.

Maten idag; 2 mackor med smör och ost och tomater, kaffe, 1 kycklingfilé med 3 potatisar och sallad, 6 bitar sushi, ett gäng clementiner, banan, Pasta mexicana från Vv 8 pts och till kvällsmål 200g vanilj yogurt med 30 g fullkornsringar.

Vattnet har funkat braoch jag har tränat bra. 35 min på bandet á 440 kcal och 55 min spinningá 700 kcal. Bra va?

Puss och kram ses på Linne´ stan..

Skrivet av Nike Girl 25 november 2009 klockan 00:20

Vikt väktare igen!!

Ja då har man skrivit in sig igen då. För vilken ggn i ordningen vet jag inte men idag var det ju mest för att jag var nyfiken som fan på de nya systemet. Och de verkar jätte kul. Kommer nog att hålla i detta ett tag. Ibland så behöver man ju nytt för att få lite insperation och det fick jag nu. Hoppas bara att jag verkligen kommer gå på mötena. Jag tycker ju det är mysigt när jag väl är där och det är skönt att vara i en miljö där alla arbetar mot samma mål.

Deras nya system heter ProPoints. Man får fler pts att äta och all frukt är gratis. Tom bananer och vindruvor och sånt. Sitter på bussen med 500g vindruvor i väskan men ska ju till mannen och vet hur magen reagerar på dem så det får bli att mumsa på imorgon. Kan ju inte skrämma iväg han redan..

Nåt som var lite typiskt var att mötet tog sån jävla tid idag. Det brukar ju ta ca 30 min och sen hälsar de de nya välkommna. Idag tog det 55 min och jag skulle ju med bussen. Den gick 19.10 från nilsericsson terminalen och jag satte mig i sätet 10 över.. SPANG fan från mötet till bussen och hann precis. Eller ja, det stog en man och jiddrade med chaffören så vi gick 2 min sent men jag hann iaf. Gött.

På ons tänkte jag ta mig tillbaka till vv för att shoppa loss lite. En ny kokbok, kalkylator, butiksguiden mm mm. Allt för att göra viktminskningen roligare. Kanske lite karra oxå.

Nåt som är bra med det nya är att man inte kan spara pts till nästa dag eller till helgen utan man får oxå ett gäng bonuspoints som man kan använda som man vill och de använder man till fest och liknande. Ja, de och de man tjänar ihop med träning.

Idag vilade jag. Ville verkligen träna men eftersom jag sov större delen av dagen så hoppade jag det och vilade. Har lärt mig att det är fan inte kul att träna när kroppen och jag är så trötta. Det blir bara en jobbig sträcka att ta sig igenom och man gör inte sitt bästa eftersom man inte har enerig att göra det. Men imorgon blir det spinningn med Ems och orkar jag blir det oxå lite trevlig löpning på bandet. Kanske oxå lite styrka..

Nåt som var lite konstigt är att jag vägde så mycket trotts förra veckans massiva träning och trotts att jag typ inte har ätit nåt idag.. Bara gröt med frysta bär och ändå så landade vikten på 75.5.. Hur går det ihop? Kan det ha nåt att göra med frosseriet i helgen som jag ändå inte tyckte var så farligt. Visst jag tog pommes till maten igår men jag åt ju inte upp dem. Inte en enda. Och glassen jag lassade upp gav jag bort för att jag blev irri. Hämtade fil och flingor istället. Hmm jaja vad är väl en kväll på slottet.

Nu är jag verkliegn hungrig som en varg. Skulle ju kirrat mat att ha på bussen men eftersom mötet drog ut så så har jag varken mat eller vatten. Kommer tyna bort till nästan igenting!! ( nån som vet ur vilken film)

Kramen och pussen så återkommer jag senast imorgon om hur mitt nya liv som vvare ser ut.

Over and out, L

Skrivet av Nike Girl 23 november 2009 klockan 20:01

Ännu en dag..

Är till ända och snart får jag träffa min prins igen.. Äntligen. Har haft lite panik de senaset dagarna. Jag tror nu när jag tänkt igenom allt typ fyrahundrasjutioelva gånger att jag är rädd att han kommer inse att jag inte är den han letar efter. Egentligen.. För jag är ingen hemma fru. Jag är ingen skogs brud som gillar att sitta ute på en filt och grilla och frysa. Jag ÄLSKAR storstan och allt vad den har att erbjuda. Träning, fester, shopping, sena middagar, bio mm mm. Men det är nog kanske så att jag inte vet nåt annat liv än det jag lever och har levt väldans länge. Jag är så van vid allt detta och jag har så svårt att se mig själv leva utan det.

Jag älskar SATS. Jag älskar instruktörerna där. Jag älskar att de får mig att bli finare i kroppen. Att träningen får mig att tycka bättre om mig själv. Att jag inte behöver kontrolera mitt matintag lika mycket när jag tränar bra som när jag inte gör det. Just nu vill jag inte leva utan det och det är där jag brister som fan i hans bild av hur vi kommer ha det.

Jag har jobbat hela helgen och han har haft sina barn. Jag hinner tänka och fundera och skapa senarier som inte finns men jag vet eller tror att jag är nåt i hans ögon som jag inte ser.. Jag vet inte om det är bra eller dåligt men jag vet att jag är liv rädd. Jag har panik och vet inte vart jag ska ta vägen. Hoppas detta bra är en del av pmsn och kommer gå över för jag vet att jag kan tänka lite orationellt vid denna tiden på månaden.

Dagens träning blev 55 min spinning och maten blev ett frosseri utan dess like. Haha! Men gött var det och gladare blev jag.. Inte ett bra tecken men det har varit gött att inte vara deppig. Om det inte släppt till nästa vecka får jag börja med de antideppresiva igen.

Det kanske är därför jag inte sover som jag ska, för att kroppen inte riktigt är i balans.. Ibland vill jag bara lägga mig i mammas knä och vara liten och få gråta tils allt de onda är över men jag tror jag har förbrukat det. Och de finns ingen annan som får se mig ledsen. Jag önskar att jag hade kunnat vara ledsen inför A men det går inte. Jag kan inte. Vill inte.

Om man prövat en sak flera ggr och det inte funkat ska man ju bryta mönstret och då betyder det att min sorg och min ledsenhet och min tyngd i själen är min. Och bara min att bära. Det finns ingen som blir glad av att se mig gråta och ser de mig efter blir de rädda. Haha! Ögonen svullnar till oienkännerlighet och jag ser grotesk ut.

Nej nu är det dax att lägga sig på Nallen, min älskade Nalle som fått mina tårar sen jag var liten och som jag inte kan leva utan, och sova..

God natt världen.. L

Skrivet av Nike Girl 22 november 2009 klockan 03:08

Ont det gör ont överallt!!

Efter gårdagens träning så gör typ hela kroppen ont. Man fattar ju varför Paolo Roberto har en sån fantastisk kropp. Haha! Seriöst. Jag måste fan börja slås lite oftare.. Benen gör ont på ställen jag inte visste fanns och axlarna och typ heeeela ryggen och röven. Jag har ont. Lite är säkert från streeten men det mesta är helt klart från combaten.

Dansade idag för den underbara Elaine. Hon är så vacker och så glad och man kan inte tycka illa om henne. Den utstrålningen önskar jag att jag hade. Visst ibland blir säkert människor glada av mig men långt ifrån varje dag. Det är såå kul att ta hennes klasser. Och hon ser verkligen alla i klassen. Alla får lite av hennes glädje. Och man går därifrån glad. Om man inte var det när man kom så är man det när man går. Helt klart. Och hon har ett lugn som inte många besitter.. Man som bara ser det. Hennes aura är lugn. Så alla ni som tränar på Sats i Göteborg, ta en av Elaines klasser för det är så värt det.

Imorgon, hmmm eller ja senare idag ska jag ta ett spinn pass med Laura. Hon är oxå en favorit. Imorgen är det spinning till 50 och 60 tals rock. Ska bli hur kul som helst. men då måste jag ju oxå sova snart..

Dagens mat blev.... En prot drink och kaffe vid 7 snåret, vanilj yogurt med cherioos och frukt till frulle, lite ris och lax med saffranssås och spenat till lunch, 3 choklad praliner, 1/2 pizza som jag gjort.. Ja jag vet inte det bästa men jag har ju varit så duktig i veckan att jag tyckte jag förtjänade det, yogurt med cornflakes och lite start till kvällsmål. Det tar jag mest för att orka träna så tidigt imorgon så jag inte behöver äta så mycket för jag kräks av att äta för mycket direkt på morgonen.

Nu ska jag och katten sova. Har ställt klockan och ska sätta på en avslappningsövning så jag somnar gött.. Har haft problem med att jag vaknar vid 3 varje natt men nu när jag somnar sent kasnke jag får sova hela natten. Hmmm undrar om det är därför jag är lite deppig nu, för att jag blivit störd i sömnen.. Jag vet ju att pms har lite att göra med det men idag så ville jag börja gråta för verkligen ingenting..

Jaja nu är det slut svamlat. God natt alla underbara och till er som inte är det god natt till er oxå. Pöss L

Skrivet av Nike Girl 21 november 2009 klockan 01:07

Idag blev det..

Combat och street. Min kropp kommer vara heeeelt död imorgon. Är redan öm lite varstans. Streeten förbrännde 540 kcal och combaten hela 802!! Fatta vad jobbigt det var! Det bästa är att jag spelar in Biggest så när jag varit duktig och bara vill köpa mig en påse karra och gotta ner mig i soffan så hoppar jag det för när jag duschat, smörjt in mig och kirrat maten så har jag en härlig inspelad timme med dessa feta, härliga, kämpande människor och att då sitta och trycka snabba kolisar och fett det känns helt borta. Det finns ju typ inte.

Dansen var hur kul som helst och combaten lika jobbig som dansen var rolig. Jo visst den var oxå kul men fan så jobbig. Man fattar ju varför ex boxare är så vältränade.. Både jag och Ems var huuur trötta som helst när vi var klara.

Kom hem och svepte en halv liter mini mjölk. Guuuud så gott mjölk är ibland.. Och åt lite laxgryta. Hmm eller ganska mycket. Nu åker jag lite spikmatta och hoppas på att jag ska få sova hela natten. Har ju vaknat vid 3 två nätter i rad så nu hoppas jag verkligen på att jag får sova till iaf 5.. Haha! Eller ännu bättre 6 för då kan jag ge mig ut och springa tidigt innan jag ska ha ett hemligt möte med mannen kl 11 och sen dansa med den typ hetaste kvinnan som finns!!! Nej jag är inte lespian men den kroppen hon besitter är helt fenomenal! Sååå snygg. Typ en sån kropp jag skulle kunna tänka mig nån ggn i framtiden.

Jag kom på att jag inte skrivit nån matlista för igår och idag..

Gårdagen bjöd på; 200 g yogurt med 25 g cherioos och frukt, en pasta på condeco med vitlök och chili, sen en curry-linsgryta med lax och som kvälls mål blev det 100 g vanilj yogurt med en massa frukt.

Dagen bjöd på; 200 g vaniljyogurt med 25 g cherioos och jätte mycket frukt, till lunch och middag blev det samma sak, rotfruktsgryta med lax. Till middagen även 5 dl mini mjölk. Jo så en protdrink efter träningen oxå.

Jag gissar att båda dagarna har innehållit för lite mat men jag får inte i mig mer.. Får ta och jobba lite på det. Sen å andra sidan så ska jag ju jobba helgen och då kommer det säkert att ändra sig.. Det är ju den tiden i månaden och då är de mesta gott. Tror det är därför jag är så sugen på mjölk nu.. Var lika dan förra ggn det var på G.

Nåt som är lite jobbigt med lingonen är att jag har sånna humösvängningar. Jag kan komma på saker i huvet och tror verkligen att det är så och sen vill jag bara gråta för att det är synd om mig för nåt som jag fabricerat ihop själv.. Jätte jobbigt.

Men va fan, jag har haft 2 sköna dagar. Träning och lite tvätt och lite städ så varför grina?? Jag har det ju bra.

Nej nu har jag legat på mattan i snart 50 min. Dax att träffa John Blund. Pussar och kramar till er alla. L

Skrivet av Nike Girl 19 november 2009 klockan 23:44

Vilken skön dag..

Jag sov lääänge. Till typ 11 tror jag. Visst så vakande jag vid 3 inatt igen men va fan jag har ju varit ledig..

Har tvättat, städat lite, lagt in den gammla tväten som legat framme i 2 veckor och snart ska den nya in oxå. Nån dag ska jag rensa ut de kläder jag verkligen aldrig använder och ta ner i källaren. Har redan en påse där som ska till Myrorna, har bara inte fått tummen ur än.

Snart ska jag gå och träna. Idag blir det street dance och body combat. Har inte bestämmt mig om jag ska ta en svängom på bandet än. Men det blir en bonus i så fall.

Har gått omkring och saknat pojkvännen som fan idag. Känner mig lite extra kär. Kan det bero på lingonen kanske?

Det kan det säkert men det är så skönt att inte tveka på vad jag känner och vill. Jag vill verkligen vara med den här mannen och vill sig allt väl så tröttnar ingen av oss och vi lever lyckliga för alltid. Vi är så olika men ändå så lika. Vi kompleterar varandra på ett sätt som jag aldrig varit med om innan och då har jag bara kännt han i lite mer än en månad.

Nu är det dax att rycka upp sig lite och förbereda inför träningen.. Det kommer bli hårt och skoningslöst!

Kramar från mig.

Skrivet av Nike Girl 19 november 2009 klockan 15:32

En skön dag till ända.

Min onsdag började med att jag vaknade kl 3 i natt och trodde jag hade försovit mig till jobbet. Var tvungen att verkligen tänka till om jag skulle jobba och när jag börjar men som tur är har jag varit ledig idag. Bara det att jag vaknade så som jag gjorde bevisar ju att jag behövde vara ledig..

Jag kunde ju självklart inte somna på en ggn så jag kollade en svin bra serie på 6an tror jag det var. Har ingen aning om vad den heter men fan vad bra den var.

Sen vaknade jag vid 9-9.30 och åt frulle och mornade mig och tog mig till spinningen kl 12. Det var ju favoriten som hade passet och han körde totalt slut på både mig och Maxen. Båda ville typ kräkas. Men det är ju därför jag är där, för att ta ut mig och svettas.

Sen åt vi lunch. Det blev nån pastarätt på Condeco.. Inte nån smakupplevelse men det var ju mat. Sen tror jag att det blev lite för tätt inpå träningen för jag mådde lite illa efter och det har säkert inget med att de gör dålig mat att göra utan bara för att jag var lite, eller kroppen var lite för uppe i varv för att äta.

Sen tog vi en sväng på stan för att kolla julklappar åt våra män. Jag har hittat 2 som han bara måste ha. Och han kommer älska mig för det! Haha!

Jag kom hem och tänkte vila lite men jag var inte så trött som jag trodde och somnade inte som planerat. Msnade lite med lillasyster och sen åkte jag och tog ett pumpass, ett corepass och ett aerobic dance pass. Nu är kroppen trött och kommer göra ont imorgon men kollar man på Biggest så klarar de nästan hur mycket som helst och då ska väl jag oxå kirra ganska mycket träning.. Eller?

Det är ju ändå de programmet som får mig att pressa mig så mycket för kan de så kan jag. Det gäller ju bara att bestämma sig. Eller hur? Samma som att sluta röka. Vill man inte så går det inte.

Jag läste en tankeställare idag i en av mina favvo tidningar, Runners World. Det handlar om att förändra.

"För att ändra ett beteende är det viktigt att ha med sig den viktigaste personen på resan, sig själv.

Ett bra sätt att börja är att säga; Jag är okej. Det har ingen betydelse hur långt du tryckt ner dig själv i dina löparskor eller hur många gånger du försökt och misslyckats. Du är okej! Punkt slut. Detta är lika viktigt som navet på ett cykelhjul eller som saltet i morgongröten. Observera nyanserna, du är inte bäst, du är inte sämst, du är okej!"

Det är väldans viktigt att komma ihåg detta eftersom iaf jag är grym på att klanka ned på mig själv. JAG är min bästa kritiker. När jag springer så är mit allra bästa mantra för att orka lite längre; vill du vara fet och ful hela livet? Eller; bara fetton saktar ner nu. Hur fet är du? Orkar du inte mer?

Jag vet att detta inte är bra men det hjälper. Jag har ju kommit en bit på vägen och jag har INTE gett upp. Visst har det kommit pauser men jag har ju inte stannat upp och lagt på mig igen.

Jag är bra! Jag är svin duktig på det jag gör! Jag har en grym kondition, en grym kropp som klarar hur mycket stryk som helst, jag har starka ben som aldrig sviker. Jag är bra! Jätte bra! Och jag är oftast nöjd.

Nåt jag inte var nöjd med idag på träningen är att magen blivit så lös att man ser hur den hoppar upp och ner men det gör inget. Man kan inte få allt på en ggn.. Magen kommer oxå att bli fast och fin och det finns iaf en som gillar den. Ja älskling, jag vet att du gillar hela mig.

Mitt avslut får bli, DU är bra! DU är bäst! Vi är inte övermännskliga vi är bara vi som är svin bra.

STOOOOORA kramar från mig.

Skrivet av Nike Girl 18 november 2009 klockan 23:12

Trött och hemma..

Efter mycket jobbande så är jag ledig imorgon. Sååå gött. Då blir det träning och sova och god, nyttig mat. Ska nog överraska frun med en go middag kanske.. Om jag orkar. Tänkte ta morgondagen till att vara bara min. Inget åkande fram och tillbaka, förutom till träningen då. Men jag ska bara vara hemma och vara med mig.. Städa lite, kanske tvätta lite.

Idag har jag cyklat trotts regen till träningen, joggat på bandet 25 min, spinnat 60 min, cyklat till jobbet och sen hem från jobbet, På cyklingen hemifrån till jobbet/sats brukar jag förbränna ca 270 kcal, på bandet blev jag av med 361 och på spinningen 677. Fick en jobbig sockersvacka efter 10 min så jag fick ta det lite piano, Men sen så var det ju hem oxå och ca 270 kcal där oxå. Så jag är ganska nöjd. Maten idag blev 200 gr yogurt med 25gr cherrios. Lunchen 2 skivor karré med potatis och sallad. Middag blev en vv rätt, potatisgratäng med pannbiff och grönsaker. Icke att rekomendera!

Sen det som inte var så bra kanske.. Efter nitt blodsockerfall som jag fick på spinningen så tröck jag 3 bitar kexchoklad med en banan och ett äpple. Sen på kvällen blev det en vaniljbulle..

Jaja jag vet jag är lite svag och gav efter för frestelsen.. Men den var ju såååå god och sååå värt det.

Imorgon ska jag ju slita så förhoppningsvis så gör dagens lilla goda ingenting. Haha!

Nu ska jag kolla klart på Biggest loser och sen nana. Puss därute!

Skrivet av Nike Girl 17 november 2009 klockan 23:49

God morgon!

Skulle skriva igår men somnade..

Jag var faktiskt riktigt duktig igår. Tog 30 min på bandet, lite mer än 5 km. Sen blev det ett pump pass och sen jobbet. Självklart så cyklade jag så där fick jag oxå till lite förbränning.

Jag åt en protdrink med kolhydrater och ett äpple efter bandet, en ren protdrink efter pumpen och sen min egna korvstroganoff med ris och sallad till lurre. Vanilj yogurt och flingor till mellanmål och till middag blev det grillad ryggbiff i bröd med sallad och lite vitlöks dressing.

Nu har jag fått i mig yogurt och cherioos och surplar på en kaffe. Ska ta en micro sömn oxå för jag är fortfarande såååå trött. Så natti så länge..

Skrivet av Nike Girl 17 november 2009 klockan 08:18

Ny dag, ny vecka!

Mmm ja det är det ju men efter som jag jobbat helgen och fortsätter tills imorgon så kännes det verkligen inte som nån ny vecka. Men jag tror att efter jag varit och tränat och känner att jag som har ett nytt, vitt papper att möblera kcal eller pts på så kommer det att kännas bättre. Hur har ni haft det?

I lördags gick vi ut en ssväng.. Eller ja, en sväng. Kollade telefonen och jag hade ringt taxi 4.35 så jag var väl hemma vid 5 och på jobbet 10.50 så mycket sömn blev det ju inte och det känns nu. Seriöst, att man kan vara så trött! Men jag har ju bara mig själv att skylla..

Ligger och kollar på Biggest från i helgen och det är ju såååå jäkla bra. Så inspirerande. Och det är ju därför jag kollar, för att verkliegn fatta att jag måste ta mig till gymmet.

Har hört att Vv lanserar ett nytt program nästa vecka och är sugen på att hoppa på det. Kan bli kul med lite nytt och då kanske jag faktiskt kommer komma i mål. Måste ju fan göra det nu så jag och min man hinner njuta av min vackra (ja älskling jag vet att du tycker det redan nu) kropp innnan vi börjar prata om kids på riktigt och jag går upp 30 kg och blir fet och ful och otymplig och jag måste börja om ingen. Haha! Blev du glad nu mor?

Nej nu ska jag klä på mig och cykla iväg till bandet och pumpen. Har fortfarande ont efter fredagens pass..

Rapporterar maten ikväll. Kram på alla och hoppas ni har en bra måndag. Pössssssss L

Skrivet av Nike Girl 16 november 2009 klockan 09:47

MIn dag i ord.

Det blev 45 min på bandet = minus 635 kcal, innan det hade jag ju cyklat till träningen och då blev det 270 kcal minus. Sen pumpade jag och där blev jag av med ca 500 kcal tror jag. (ligger på min spikmatta nu och orkar inte kolla antekningarna) Sen så cyklade jag hem igen och där blev jag ju av med ännu mer. Haha! Så gött. Visst stoppade jag i mig en bulle och lite kaka men jag kände att det gjorde inget.

Nu ligger jag som sagt på spikmattan och kommer somna som ett barn sen. Imorgon är det spinning på schemat och vaknar jag lite extra tidigt blir det jogg innan oxå men då måste jag verkligen sova snart. Ska ju jobba oxå.

Jag sprang ju på bandet idag coh fan vad stark jag är. Och snabb. Och vilken kondition jag har! Blev riktigt förvånad faktiskt. Men stålt över mig själv för det är ju ändå JAG som gjort det. Det är jag som har pressat mig för att kunna löpa och det är jag som måste pressa mig för att blir starkare och snabbare i nästa års gbg varv. Lite synd att det är fullt för jag hade velat ha med mig Anders och Robin.. Två strids pittar som jag tror hade kunnat pressa min tid nåt fruktasvärt. Får hålla ögonen öppna ifall de öppnar anmälningen igen.

Nu är det sova. På riktigt. Kram och god natt alla söta, underbara varelser.

Skrivet av Nike Girl 14 november 2009 klockan 00:39

På torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest..

Men freda är ändå den dagen som känns bäst!

Speciellt när man vaknar i armarna på världens hetaste man. Haha! Sitter på bussen hem till götet. Igen.. Och ska försöka träna och sen jobba. Har 5 dagar kvar tills nästa ledighet och då jävlar blir det träna av. Visserligen ska jag göra det nu oxå men då ska jag ta de passen jag hoppat för att kunna träffa älsklingen. Och så blir det lite Linnéa tid.. Kanske får jag med mig Ems på nåt kul pass. Såg på uppdrag granskning igår och blev sjukt sugen på ett boxpass. Inte för att jag tyckte att MMA verkade riktigt klokt, har inte förstått varför man ska göra illa varandra så men det är säkert såååå mycket jag inte vet om den sporten så jag ska inte dömma nån. Men det såg ju så läskigt ut.

Men iaf jag gillar ju box klasserna på gymmet och det var ett bra tag sen jag gjorde nåt sånt. Så nu ska jag kolla hur det ser ut och sen blir det fajtas av.

Har oxå hört att Vv ska lansera nåt nytt. Är lite spänd på vad det blir och funderar på att skriva in mig då. Mest för att få det nya materialet men oxå för att diciplinera mig lite mer.

Nu ska jag luta mig tillbaka och sova lite tror jag. Har ju en ganska lång dag framför mig.. Fast det blir nog ett inlägg till innan. Sa ju att jag skulle skriva igår på bussen till lysekil men HAN kom och hämtade mig så det blev pusssar och handhållning istället.

Kramis Bananis

Skrivet av Nike Girl 13 november 2009 klockan 07:49

Biggest loser vinnare!

Skrivet av Nike Girl 12 november 2009 klockan 22:27

Buuuuuu!

Har så jävla ont i magen. Trodde ett tag att det var svnis men har nu konstaterat att jag ahr fått mag katarr. Fy i helvete vad ont det gör. Kan inte äta en endaste liten bit utan att det känns som att magen ska vända sig ut och in.

Måste vara för att jag har varit så trött och jobbat mycket. I tis mådde jag verkligen piss. Hade frossa, kväljningar, mådde illa heeeela dagen, ont i kroppen, speciellt i ryggen kunde inte äta mm mm. Hoppades då på att jag bara var trött och att kroppen bara var sur på mig för att jag inte vilade och lite rätt hade jag ju för frossan försvann precis som det onda i kroppen men illa måendet sitter i och nu med en hääärlig värk oxå.

Nåt som är så bra i mitt liv just nu är min man. Min älskling. Min glädje. Han gör mig så lycklig och får mig att må så bra. Igår satt jag i nilen och gnällde över att jag håller på att bli förhållande fet. Han bara tittade på mig och undrade om jag verkligen tror att jag går upp igen bara för att jag inte toktränar som innan och i min värld har jag gjort det. Den jag ser i spegeln håller på att få en stooor mage och ryggen sväller.. Jaja jag inser ju att detta är en del av min ätstörning som jag VET att jag har. Jag tror ju att nästan alla tjejer/kvinnor har nån slags ätstörning större eller mindre. Konstigt vorde det ju annars..

Och om det nu är så att magen faktiskt är lite större så tror ajg det beror på katarren just nu och inte för att jag håller på att plocka på mig allt fett igen. Men ni vet väl hur det är? Ibland är man snygg och ibland ful när man vaknar och så är det för mig med vikten. Ibland är jag smal och ibland (oftast) fet..

Min man kallade mig älskling igår för första gången. Så sött. Ohhh vad jag saknar han. Trotts att det inte var länge sen vi sågs. Det är så mycket jag är rädd för när det kommer till oss emn just nu, efter igår när han var så underbar så finns som inte rädslan där. Och det är så skönt. Jag ska hålla kvar vid den så länge jag bara kan.

Nu ska jag åka och jobba en snabbis.. Kram så hörs vi när jag sitter på bussen till Liebe.

Lämnar er med lite motivation:

Skrivet av Nike Girl 12 november 2009 klockan 14:41

Vilken konstig dag..

Vakande i Stenungsbaden med min älskling, sen blev det buss hem för att han var på konferans och inte kunde ha mig kvar där. Hemma blev det ett spinn pass med favoriten Andreas och gjorde av med 746 kcal!! Göttigt göttigt som han säger. Cyklade hem med pulsbandet på och till min glädje hade jag gjort av med 222 kcal till. Kom hem och hade inget att äta så det blev en äcklig röra på ca 7pts.

Nåt som är lite läskigt är att min kropp mår inte bra. Jag tror den är trött och har åkt på magkatarr.. Jag mår illa och så fort jag anstränger mig eller äter så är det som att nån hält syra i magen. Fan vad ont det gör. Har inte haft det sen skolan men jag känner ju igen smärtan.. Efter träningen och cykelturen hem hade jag dessutom lite yrsel med det tar jag som att jag hade ätit för dåligt innan för det hade jag. Även igår åt jag dåligt så det var inte så konstigt.

Nu har det blivit soppa och macka med mannen. God natt alla uuunderbara människor. Pusselipuss

P.s. När jag kommer hem imorgon har jag biggest som väntar. D.s

Skrivet av Nike Girl 12 november 2009 klockan 10:32

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar