Leta i den här bloggen

måndag 21 februari 2011

God morgon mina vänner!

Och välkommen till en häääärlig lördag! Det är lite kallt och lite grått men det gör inget. Det finns värre saker att vakna till, som att det spöregnar tex. Bara det gör ju livet lite jobbigare. Bara för att man inte gillar att bli blöt om fötterna.

Snart är det spinning på schemat och gym. Maten; först protdrink och sen gröt efter spinningen. Kramen!! Och ha en sjuhelvetes bra dag!

Skrivet av Nike Girl 31 juli 2010 klockan 08:17

Min långa fredag

Den började vid 6 när kroppen tyckte att det räckte med sömn. Men nu var det jag som bestämmde så vi sov eller ja halvsov till 8. Eller var det 9.. Jaja det blev gröt med keso till frulle, sen löpning på bandet i 80 min. ca 60 min styrka och sen jobb.

Kom till jobbet och där luktade det gött av muffins och kunde jag värja mig?? Nepp. Men lunchen kirrade jagj galant. 200g lövbiff marinerat i soya, vitlök och sesamolja. Till de 200g grönsaker och jag tror det blev 180g pasta till. Detta trodde jag att jags skulle stå mig på. Länge. Men icke. Eller hmm ja det smällde så jag hade som inget val.. När tiden gick och min vattenmelon jag hade tatt fram för att mumsa på inte kunde bli uppskuren så gick trösten till en godisskål som stod framme. Jag vet inte om nån här har jobbar a la carte, eller nåt liknande men det finns som inte tid till att skära upp och äta den. Visst jag hade ju kunnat tatt med mig en nutrilett eller liknande men det fanns inte tid att tänka på det heller, så det fick bli lite godis och kakor. Allt för att hålla uppe humöret och focus.

Vi hade så mycket att 22.45 åt vi middag. Den vi brukar kunna äta mellan 18-19. Så mycket hade vi att göra. Min middag blev oxå bra; en burk keso anans/passion och färska hallon och vatten melon och vindruvor. Melonen lyckades jag skära upp efter ett tag och TRÖCK det mesta av den och då blir man ju mätt men hungrig jävligt fort igen och kissenödig och det hade jag verkligen inte tid med.

Eftersom det är spinning imorgon 9.30 så måste jag träffa Mr Blind nu. Kram och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 31 juli 2010 klockan 01:09

I'm singing in the rain.. Lalalalllaaalllalala

Idag regnar det som fan här. Tänkte igår att om det bara dugga delite så skulle jag ändå ut och jogga men när det är som att man får en hink på sig bara man kommer ut, då får det bli träning inne idag.

Jag satsar på 90 min jogg och sen styrka tills jag är klar och sen handla mat eftersom jag inte kan äta det på jobbet och sen jobba. Igår hade jag tänkt kirra all mat för tre dagar, handla, laga, frysa in men så ringde min älskling från jobbet och ville ha mig där så det var bara att skippa spinningen och ta sig till bandet och sen jobba.

Nu har jag ätit 1/2 potion gröt, för sen blev magen mätt, så jag tar med mig resten och äter det mellan cardioen och styrkan. Inte en allt för dum idé va?

Träningen igår: 2h PW walk och 40 min jogg

Maten: 50g gröt, med äpple och keso. 100g blomkål, 150g pasta, 200 g köttfärsås, protdrink ggr 2, en förp keso äpple, med ett äpple. Och nu spårar det ur.. Lite pommes, lite nötter, 1 1/2 glas rött, 2 bitar choklad, lite negerboll.. Inte undra på att jag ite lyckas.. Haha! Nej då.

Så illa är det inte. Har faktiskt enligt pulsklockan överstigit mitt vekomål ang förbrännda kcal med ca 2000 så jag är inte så orolig. Och så har jag idag och helgen på mig att förbränna ännu mer.

Jag funderar på om jag ska öka på kcal ännu mer när jag jobbar.. För blir jag tött och hungrig så tappar jag så mycket focus och då sitter vi så det sjunger om det. Och igår så blev jag efter jag satte i mig en BURK keso hungrig efter 2h igen. Hade jag varit hemma hade jag bara somnat eller tatt en protdrink men nu hade jag ingen där.. Alla är dumma ursäkter men jag kan inte låta detta gå ut över jobbet. Hmm jaja får se vad vågen säger..

Nu har jag börjat med min resa ner.. Eftersom jag hade gått upp lite så räknar jag inte de till min utmaning utan jag VILL ner till 65 och det är dit jag ska. Så nu är jag på 75 och nu åker vi ner.. Så jag har gått ner nästan 3kg. Det känns fantastiskt.

Jaha.. Då var denna trevliga stunden över och det är dax at göra sig redo för dagen, för träningen och jobbet. Jag kommer försöka skriva lite innan jag börjar men vet hur jag är. Lägger inte tid på det då för det finns så mycket annat at göra.. Kramen l

Skrivet av Nike Girl 30 juli 2010 klockan 09:23

Bilden!

Hahaha gött och ha en blid på mig och rosé på en gå-ner-i-vikt-blogg! Hahaha!

Skrivet av Nike Girl 29 juli 2010 klockan 13:45

Promenaden!

Var skön men hade nog varit mer avslappnande utan klockan haha. Nu blev jag ju heeeelt focuserad på att ha en puls på över 60 och det var jobbigare än man kan tro. Så det fick bli lite lugn jogging oxå. Och den var jääävligt lugn.

Sen kom jag hem och åt gröt med keso och äpple. Mmmmm.. Och sen så slocknade jag som en gris. Herrejääävlar var jag somnade. Tur att jag inte hade nåt viktigare att göra idag. Haha!

Nu ska jag kolla vad som bjuds till lurre. Kram Kram

Skrivet av Nike Girl 29 juli 2010 klockan 12:51

Jaaa då var det dax för en PW.

På min nya fina pulsklocka så måste jag klara olika pulszoner varje vecka så idag ska jag för första ggn på läääänge ta en PW.

Jag tycker ju sånt är sjukt tråkigt så jag har laddat Ipodden med en bok, Snabba Cash. Kanske kan hålla mig motiverad att gååå, gåååå och gååå. Så vi hörs om ca 90 min.. Ha de gött

Skrivet av Nike Girl 29 juli 2010 klockan 08:00

Min sköna dag..

Dagen började ju med jogg och sen gymmet i nästan en timme. Sen åt jag lurre på jobbet. Självklart tog jag med mig egen, det blev 150g potatis (111), 100 g ryggbiff (122.6) och 100g blomkål (25). Sen ett äpple (70) och en vaniljprot drink (244).

Sen la jag mig i solen och läste. Boken jag läser nu är så sjukt bra. Paganinikontraktet av Lars Kepler.

Jag läste det första, Hypnotisören och den var bra men denna.. Mmmmmm man verkligen sugs in på en ggn.

Sen åkte jag och tog ett pump pass och sen ett dans pass. Dansen, fy fan vad kul det var!! Och hon som hade det är så söt så man bara vill ta hem henne. Förra ggn jag tog en klass för henne var hon så tråkig att jag trodde jag skulle somna, men denna ggn hade hon höjt sig med 300%. Visst det var ingen Niklas Liljesand men det var kul.

Middagen blev en macka på sub 311 kcal och sen 4 bitar choklad (420!!!!!!) (oj jag hoppas verkligen att detta inte stämmer) när jag kom hem. Vet inte om det blir nåt mer men OM det skulle vara så att magen skriker så blir det lite keso, äpple, päron, vanilj. Och en massa vatten för det har jag inte varit bra med idag. Och det känns i huvet.

Min mor och jag ska ju gå ner 10 kg till jul, dvs jag ska ner till 65 (iiiiii) och nu har jag fått med ännu en vän på den utmaningen. Så ni som känner er taggade häng på! Det är 2 kg i månaden vi pratar om. Hade inte det varit kul?

Gröten låg på (171). ägget (ca 70)..

Kram kram

Skrivet av Nike Girl 28 juli 2010 klockan 21:45

Till du trötta anonyma, irriterande mygga!

Vad är det du vill? Jag söker inga sympatier och jag är inte oskyldig nånstans. Visst jag har träffat upptagna män innan men tröttnade på det och vill jag inte de längre. Är det för att jag blockat dig på spray du skriver här? Jag såg igenom iaf 2 av dina alias eller nja tre för en av dem var väl en man? Och jag är verlkigen inte intresserad av vad du har att säga.

Vad är det som är jobbigt i ditt liv? Att han inte vill ha dig? Och bara dig? Han och jag ses inte längre. Jag träffar inte nån av de jag gjorde innan. Jag har tröttnat på upptagna och nu är det bara singlar som gäller och visst skulle det vara så, så kan jag träffa en om dagen för jag är oxå singel. Jag har inga skyldigheter till nån och jag får knullar runt precis hur mycket jag vill och om det är det som gör mig till en sån ful och skyldig människa then so be it.

Men jag är iaf ingen galning som gömmer mig bakom en anonym fasad och skriver skit till människor jag inte känner.

Nej jag är verkligen inte oskyldig och det är verkligen inte synd om mig. Jag söker inga sympatier här men eftersom jag inte kan svara dig på nåt annat sätt så får det bli så här. Vi har inget att säga varandra. Och jag hoppas att du är vuxen nog att lägga ner detta nu.

MVH Linnéa

Skrivet av Nike Girl 28 juli 2010 klockan 20:40

Dagen so far..

Jag har varit ute och joggat i 2h och 15 min. Eller telefonen ringde så då gick jag och sen så plockade jag lite vinbär till jobbet som Helene kan ha som garnityr. Så det tog lite längre tid än vanligt.

Innan det så blev det kaffe och protdrink á 244 kcal.

Nu när jag kom hem så stoppade jag i mig havregrynsgröt med linfrö och 120g minimjölk och ett ägg.

Nu vet jag inte om det bli gymmet eller om jag ska ut och sola. Tänkte ju pumpa ikväll.. Jaja vi får se..

Ha en uuuuuunderbar dag! L

Skrivet av Nike Girl 28 juli 2010 klockan 11:10

Hmmmm...

Jag har funderat lite idag..Varför jag jag detta? Varför får jag sån ångest när jag inte tränar?När jag inte äter som jag ska? När jag festar så jag inte kan träna dagen efter?Och ibland.. Varför plågar jag mig så? Genom att inte få äta vad jag vill, hur jag vill, när jag vill?Jag tränar ganska mycket så de extra kcal jag får i mig borde inte vara nån fara eller?

Men ändå så kommer de där "måste" tankarna.. Jag måste träna, måste jogga 2h, måste gymma, måste spinna och måste äta bra och minska på kolisarna. När jag egentligen måste slappna av.

När jag började med Jillian grejjen så var jag avslappnad och såg resultat ganska snabbt. Nu vill jag bli smal igår och gärna ännu snabbare. Men ju mer jag stressar desto längre tid kommer det ju att ta för jag blir bara mer och mer otålig och jag tappar bara mer och mer motivation.. Eller så är det de att Indianerna rör upp en massa hormoner och det gör mig lite ledsen och otålig och mitt humör åker bergochdalbana.

Jaja, en dåres tankar..

Skrivet av Nike Girl 27 juli 2010 klockan 15:21

Indianer i vassen..

Jag vet nu varför mitt godissug har varit så sjukt starkt.. Det är ju den tiden i månaden och eftersom det är lite tidigt så fattade jag inte alls varför min kropp helt plötsligt bara ville ha godis i mängder! Och det gick verkligen inte över. Försökte med läkerol, tuggummi, jordens godaste fruktsallad, jag åt mat för att bli mätt men nepp, inget funkade så efter 13h med sug så gav jag efter. Ja jag vet men jag brukar säga så att om jag inte vill ha nåt efter 10 min för det är den ramen de har på vv så äter jag inget och nu när det inte blev bättre på ex antal timmar så dket jag i det.

Idag sov jag som en gris så nån träning har det inte blivit heller, känner mig som jordens dåligaste människa.. Men men det finns ju fler dagar att vara duktig på. Eller??

Nu ska jag in till stan, funderar på att gå så min pulsklocka blir glad på mig..

Hur är det hos er? Är det ingen som har nåt kul att skriva? Du som påstår att jag har ihop det med din man kan ju lämna mig ifred. Vad jag vet så är de jag träffar singlar och jag tror att du som skriver inte har alla hästar i hagen.. Eller hjulet snurrar men hamstern är död.. Eller så går inte bara hissen hela vägen upp.

Jo sa jag att du skulle lämna mig ifred?

Ha en skön dag, många kramar L

Skrivet av Nike Girl 27 juli 2010 klockan 14:13

Ny vecka, nya tag.

Efter 4 konstiga dagar så är det måndag och nu tar vi tag i detta igen. Jag vet att man ska försöka hålla i och inte låta vardagen få mig att äta fel men det är oxå det enda jag gjort. Jag har tränat som en galning fastän det har varit konstigt så jag är inte så missnöjd. Hade jag bara legat hemma och inte gjort nåt hade jag haft en ångest kepps men den lyyyyser med sin frånvaro.

Idag ska jag ut och jogga och sen spinna med Andréas, om jag hinner. Men det måste jag för jag saknar han som fan. Jag har ju mina killar som fyller (hmmm jaja hahahaha) sina funktioner i livet och jag måste ha min veckodos av herr Edman.

Nåt som är skönt är att M känns lättare i själen. Jag vet att det gör ont hela tiden och så fort han tänker på Wille så vill han bara gråta. Men nu är ju det värsta över.. Det låter jätte dumt att säga så men det är nu han kan börja läka. Minnena kommer alltid att finnas där och jag finns så länge han behöver mig. Om det blir en romans av det hela vet ingen av oss än eftersom det är jätte dumt att blanda in sånna känslor nu. Han måste hitta tillbaka till sig och jag måste veta att jag inte gör nåt utav sympati. Och det måste han oxå. Det skulle ju bara bli ännu värre om vi bestämmde nåt och sen kom på att detta bara är efteskalvet. Och krossa nån så efter detta det är det sista jag vill.

Så nu blir det focus på kroppen och träningen igen. Och kanske kcal.. Jag veeeeet att det är viktigt att veta vad och hur mycket man stoppar i sig och jag ska försöka och göra mitt bästa för att räkna. Men jag tror jag kommer nog att höja antalet från 1300 till 1700. Vi får se.. Nu ska jag ut och springa. Kram kram, L

Skrivet av Nike Girl 26 juli 2010 klockan 09:37

Wille...

Nu vet jag att jag inte skrivit men livet, eller rättare sagt döden kom emellan.

Förra veckan åkte ju Maxen in på sjukan och hade en förbipasserande propp. Läkarna sa att han hade tur och vi pustade ut.

Denna veckan så träffade jag en man.

Vi gick på en dejt och jag SOV hemma hos han. Mest för att han hade tagit bilen men kände för en öl. Han älskade hund mådde inte bra.

Så innan han träffade mig hade han tatt Wille till vetrinären och där hade de hittat en knöl som skulle röntgas på fredagen. Eftersom jag sov över så erbjöd jag mig att följa med. Alla behöver stöd i svåra stunder, även om man inte känner varandra.

När vi kom dit kände läkaren på honom och gjorde en bedömning.. Det var inte så mycket att orda om.

Jag har oxå förlorat min bästa vän i heeeelt världen. Det var 10 år sen och jag kan fortfarande gråta efter henne.

Så jag vet vad han går igenom.

Jag skulle vilja säga att det är skönt att vara på andra sidan.. Men det är det inte. Att se nån lida så här.. Galet jobbigt. Jag vill oxå gråta. Sörja för att deras liv tillsammans håller på att ta slut.. Jag kan nästan se deras minnen som på en bioduk när de tittar på varandra. Deras liv ihop, deras kärlek men oxå deras sorg. Att behöva lämna den andra. En blir kvar och en försvinner..

Jag har bara kännt den här mannen i 3 dagar men han behöver mig. Han behöver mitt stöd och min kärlek.

Och Wille måste se att han inte lämnar husse ensam. Att han kommer att klara sig.

Jag kommer att finnas där sen vad som händer med oss det vet man inte. Och det är inget jag vill tänka på nu för detta är så mycket viktigare. Att hjälpa en fallen själ upp på fötter. Att visa honom ljuset i det täta svarta hål han ligger i nu.

Han ser det inte. Jag vet. Han ser bara svart, har svårt att andas, ont i själen, kroppen vill bryta sig ur skinnet och fly.

Och därför finns jag just nu..

Skrivet av Nike Girl 24 juli 2010 klockan 08:24

Maraton..

Jag är seriöst anmäld till stockholm marathon nästa år! Heeeeelt galet! Och de ligger jätte nära inpå Gbg varvet som jag oxå är anmäld till. Hmmm hur ska detta gå? Nu ska jag in till stan och strosa lite. Tar en vilodag då jag har känningar i både hälsena och knä, smörjer med Eeze och hoppas på det bästa. Imorgon blir det träning igen.

Igår joggade jag 2h och sen blev det gymmet. Börjar se sånna resultat och jag känner dem i kroppen. Det är det bästa med att börja med nåt nytt, att det märks så fort.

Jag skriver mer när jag kommer hem. Maten so far, bröt med banan, linfrö och mjölk och en omelett med keso och kyckling och en smal coleslaw. Använde vitkål, morötter, gullök, grov senap och lättyogurt. Ni borde verkligen pröva. Jo sen så hade jag i lite bönor oxå..

Kram kram

Skrivet av Nike Girl 22 juli 2010 klockan 16:57

Nu kör vi!!

Min älskling är hemma och han mår bra! Så skönt. Fan vad orolig jag var igår.. Men allt är bra, eller allt och allt men han måste vila, vila och vila. Men han kommer inte att dö ifrån mig.

Så nu tar vi tag i träning och mat igen. Inte för att jag har övergett det men i söndags var jag ute och igår gjorde jag ingentig. Vilket iof är bra eftersom mina stackars muskler måste få vila. Men nu har de vilat klart och det är ny vecka och på fredag köper jag min nya pulsklocka.

Nu har jag tatt en protdrink á 200 kcal och kaffe. Ska ta 2 omega3 piller innan jag beger mig oxå. I jillians bok står det att det bästa är att räkna kcal men det är ju sååååå trist. Så jag har bestämmt mig för att orkar jag så räknar jag, mycket för att det är bra och veta vad saker innehåller så att jag inte äter fel men det är bättre att jag skriver ner maten än inte alls. Igår var jag jätte duktig. Hade köpt med min kebab (med ris, aldrig pommes) på natten men till frulle istället för den goa kebaben så blev det gröt och till lunch tog jag riset med broccoli och blomkål och kyckling. Det var väl bra. Visst jag hade lite karra kvar som slank ner och jag poppade popcorn men det blev inte en stooor påse ostkrokar och 2 liter pepsi max som innan utan en massa vatten.

Nu måste jag gå. Kram kram på alla!

Skrivet av Nike Girl 20 juli 2010 klockan 08:50

Max...

Min älskade Max är inlagd igen.. Det värsta som kan hända är det enda som ringer i mitt huvud. Vad sa jag göra?? Allt gör så ont, alla tankar är fyllda av oro, min kropp vill bara vända sig ut och in. Jag vill hälla salt på mitt nakna skinn bara för att bli av med denna ångest. Om jag mår så här, hur mår dp han?? Min älskade prins... Min älskade Maxen, min mitt hjärta.. Min glädje.. Min solstråle alltid.. Vad gör jag om det är dåligt? Om det inte är en skugga? Om det inte bara är nåt att inte oroa sig för? Vad gör jag om han inte..... Jag dör lite inombords för varje minut mina tankar får härja fritt. Jag dör bara av tanken på att... Min älskade Max.. Min älskade Max... Min älskade Max.. Vem bryr sin om något när Max inte ligger hemma i sin säng? När jag inte kan förvänta mig han på jobbet på tis? När han är onåbar?

Seriöst! Skit i världen!!! Min prins... Mina tårar rinner.. Mitt hjärta gör ont.. Min oro växer.. Och det finns inget jag kan göra...

Skrivet av Nike Girl 19 juli 2010 klockan 04:48

Vilodag???

Idag var det spinning på schemat.. Eller är nog kanske fortfarande.. Jag kom på att jag inte haft nån vilodag denna veckan och borde ju ha den idag. Jag är ledig, ska bara in till jobbet och hämta en telefon eftersom min har ballat ur och sen ska jag träffa vänner. MEN. Jag skulle ju oxå träna. Vet att kroppen måste vila men får ångest bara av tanken. Jag känner mig jätte lat bara för att jag hellre kirrar en påse godis och gör inget istället för att träna. Imorgon ska jag köra Pump med Sebbe och sen combat på kvällen så det är verkligen dax för kroppen att få vila men det känns som att jag blir fet då..

(blid från google)

Nu är det ju så att jag VET att jag gör bäst i att inte åka dit. Att lämna träningskläderna hemma och ha en "vanlig" slappar dag och äta vad jag vill för att det håller motivationen på topp men ni vet den lilla jävulen är inte snäll. Egentligen kanska jag borde ta en promenad till jobbet och låta det vara motionen för idag..

Det är väl detta jag ska bekämpa, dessa dumma, ologiska tankar som förgiftar hjärnan och som gör att jag slutar äta och misshandlar kroppen. Jag såg en kvinna på Willys igår, en som jag tränat med på Sportlife och som hade annorexia. Som har tatt tag i sitt liv och mår bättre. Eller det vet jag ju inte eftersom jag inte känner henne men det såg ut så. Hon har fått med skinn på benen och såg inte ut som att hon skulle gå sönder av en vindpust som hon gjorde innan. Det är gött när man ser sånt. Det som förvånade mig var att hon faktiskt FICK träna för på vissa gym får man inte det om man är så sjuk som hon var.

Såå nu fick jag skriva av mig lite. Gött. Tror att lite av min ångest kommer från min vän som inte mår bra och det är det som triggar lite av min oro för att gå upp när jag egentligen ska lägga den på att han ska må bra.

Min älskade sol i tillvaron.. Det gör så ont i mig att han mår dåligt..

Skrivet av Nike Girl 18 juli 2010 klockan 14:53

Min älskade, älskade..

En av mina bästa vänner åkte in till Sahlgrenska igår. Han skulle åka och bada och när han låste dörren smällde det till i huvet. Han åkte in och de hittade en passerande propp, tror jag de hette. Han hade tur.. Men nu har de hittat nåt mer.. Mår han inte dåligt så är det ingen fara men.. FAN!!!

Jag är så orolig att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Och så har mobilen dött så jag kan inte få tag i nån förutom här, på nätet. Min älskade, älskade... Tårarna rinner och ångesten river i mig. Vill bara att det ska bli imorgon så att jag får träna och bli av med den om så bara för ett tag. Min älskade, älskade..

Skrivet av Nike Girl 18 juli 2010 klockan 00:23

Det är lördag!!!

Och jag är hemma och ledig. MEN ett stoooort I-lands problem har knackat på dörren. Min telefon har dött. Jätte jobbigt. Känns som att jag är heeelt utanför världen nu. Tur att internet finns.

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera min Losing It With Jillian utmaning men livet kom emellan. I onsdags hade vi avskeds gå-ut-kväll för Hanna, hon slutade.. Jag drack 2 glas rosé eller var det 3. Jaja det var inte mer än att jag kunde träna dagen efter. Jag tränade ju självklart. Det blev jogg 30 min sen styrka. I torsdags blev det 2 milaren och jätttttttteeee mycket ben. Så mycket att jag inte kunde gå igår. Men det hindrade inte mig från att ta en power walk/ lätt jogg. Det roliga är att det gjorde ondare att gå än att jogga, haha.

Idag har jag spinnat 55 min sen joggat 30 min och sen blev det hör och häpna 60 min gym. Bara överkropp. Benen fick vila idag, eller det klarade fortfarande inte att gymma.. Funderade på att simma men tog ett simtag i luften och helvete vad det gjorde ont.

Nåt jag börjar fatta är hur bra min kropp är. Hur fin den är. För det är den.. Dessa, vad är det? 2 veckor med gym har verkligen satt spår. Jag har en midja utan valkar, nästan. Min rygg börjar bli som jag vill. Mina ben är sjukt fina, man börjar se musklerna. Mina armar blir starka. Min kropp lär mig att älska den.

Idag när jag tränade armar framför spegeln så såg jag hur liten min mage börjar bli. Det visar sig knappt på vågen. Eller jo det gör det ju för jag har gått ner 2.3 kg men det ser såååå mycket mer ut. Jag ser så fit ut när jag tränar eller så är det bara att de har bra speglar där och om så är fallet vill jag ta med de hem! Hahahaha!

Maten idag har varit gröt med minimjölk, biffar med tomater och ris och lätt yogurt och vad det blir nu har jag ingen aning om. Elelr jo, proteiner och grönsaker.. Jag måste komma på hur jag kan göra detta svenskt, för vissa saker är lite svårt eftersom det finns ett helt annat sortiment i staterna. Men det kommer väl det oxå..

Nu sak jag kolla på lite mer biggest och kirra middag.. Kommer nog skriva lite mer senare. Kram på alla!!

Skrivet av Nike Girl 17 juli 2010 klockan 19:33

Det är onsdag..

Och det är mulet.. Planen idag var att vakna tidigt, jogga tidigt, äta frulle, ta mig till gymmet och sen lägga mig och sola. Men eftersom silen lyser med sin frånavaro så blev det en lugn början i sängen och snart blir det en jogg och antagligen en sväng till gymmet.

Gårdagen bjöd på 55 min cardio, 45 min styrka, en protdrink, kaffe, lite nötter, lax med broccoli och blomkål, potatis och yogurt med limeskal och tabasco, ett äpple, kalkon med sallad på coctailtomater, rödlök och romansallad. Och sen blev det lite fler nötter.

Nu har jag tatt min morgon drink och kaffe och ska nu bege mig ut. Har ingen som helst lust men känner redan hur kroppen ändras så dte är bara att bita i det sura äpplet och ta sig ut.

Får se vad dagen bjur på för mat.. Kram och puss, L

Skrivet av Nike Girl 14 juli 2010 klockan 09:16

Vatten, stan är full av vatten..

Hmm efter gårdagens utflykt och träning så somnade fröken med alla tekniska prylar påslagna. Och jag sov i min fina sommar klänning. Haha!

Gårdagen bjöd på 90 min jogg, 55 min pump, 2h solning och 55 min combat. Inte konstigt att jag somnade som ett barn vid 23. Vaknade av smattret mot fönstret, jätte mysigt.. Så idag blir det en svängom på bandet. Och så gymmet och ev lite simning. Låter som alla andra dagar. Eller?

Gårdagens mat blev; protdrink(200 kcal) med kaffe, macka med makrill (343 kcal), sub (hmm runt 350 kcal) (supprise!!!)1.5 dl couscous (362 kcal), 2 ägg (150 kcal), broccoli, blomkål, kyckling (188 kcal), en spirello (70) och en liten choklad bit på 170 kcal.

Så var hamnade jag igår.. ?Ja alldeles för högt med tanke på att jag inte ens räkat med grönsakerna.. 1833. Inte alls bra. Vad glad jag är att jag tränade så bra då.

Madde, du är ursäkad för gnället.. Eftersom du är en vinter människa. Men igår var det verkligen makalöst vad alla på FB grinade över värmen. Det finns värre saker i livet. Samma sak som att det finns värre saker än att jag åt över mina kcal. Jag har iaf en möjlighet att ha koll på dem, det finns de som inte har det.

Vet ni vad det bästa med sommaren är?? När alla vältränade män tar av sig tröjan.. Mmmmm... Men det värsta? Att alla feta gör det oxå. Ja jag vet att det låter illa men det finns en anledning till att jag inte springer omkring och visar magen på stan, bara på stranden. Sen så undrar jag. Vad hade hänt om vi kvinnor tog av oss tröjan på vagnen och visade upp våra svettiga lekamen? Men seriöst.. Är det inte osmakligt? Och sen att vissa tror att man får äta ute så. Och när det kommer till att äta ute eller sitta på bussar och vagnar så alla ta på sig.. Även de vältränade..

Och en annan sak jag har tänkt på. Mer än en ggn.. Vad är grejjen med att bli vänner i eller efter duschen?? När man är naken? Jag hatar när man bondar naken.. Och det är bara för att jag gillar inte min kropp naken och vill inte visa upp min i all min nakna härlighet för länge. Jag har aldrig gillat att vara naken. Efter hmmm ja ni vet sex så klär jag gärna på mig efter.

Jag blir som förlägen när man pratar med mig utan kläder.. Liten och vill bara blunda för att bli osynlig.. Min nakenhet är bara min. Nu tänkte jag lägga in en bild på mig och min nya friss. Jag är osminkad men tänkte att det kanske skulle vara lite kul. Ha en bra dag, L

Skrivet av Nike Girl 13 juli 2010 klockan 09:09

Kan det bli bättre??

Dagen började med jogg och gröt. Sen pump och subway och nu sitter jag på saltholmen och göttar mig. Känner lite att gnäller en enda person på värmen nu så ska jag fan jaga dem i drömmarna!! Är så sjukt trött på det. Vi hade en lång och jobbig vinter och det hatade alla. Jag älskade snön för den gjorde världen så vacker men visst även jag tröttnade. Nu är det sommar och varmt och härligt ute. Man behöver inte ha 2 lager tröjor och sen en jacka utan går man ut räcker det med en trjöa. Men fan vad det gnälls!!! När tänker de stackars människorna bli glada? Vad krävs???

Jag älskar att det är varmt. Visst jag måste gå upp ännu tidigare nu för att det går inte att kuta kl 10, det är det för varmt för men inte för att ligga i solen och steka sig och tycka att livet är underbart. Att äta en glass för att den smälter så gött och kyler så skönt. Det är en av anledningarna till att jag kan ge mig de kcal. Hur lyder ursäkten på vintern? Snälla, lär er uppskatta dessa få sommar månaderna för snart är det höst och det blir mörkt. Och vi måste klä på oss..

That's all for me from Saltholmen...

Skrivet av Nike Girl 12 juli 2010 klockan 15:40

God sköna måndag..

Igår var det fotboll så det fick tyvärr gå före bloggandet.. Maten är enkel, prot drink innan joggen som blev 60 min, gröt, sen spinning 55 min, gym 60 min och sen simning ca 20 min. En tur till sub och en kyckling macka på 342 kcal tror jag det är. Och till middag blev det.. Håll i hatten.. Samma sak. Så två mackor a 342 ggr 2och gröten på 343och sen prot drinken på 200. Sen hae jag ett sånt sötsug så det blev 2 rabarberstänger. Vilket är bättre än att jag köpte godis för 20-30 kr. Eller?

Till matchen sa jag att jag kanske skulle ta ett glas vin, MEN.. Icke. Det blev vatten. Och så försöker jag ju ge upp ciggen oxå och det kan vara det som satte igång sötsuget. Jag har ju aldrig varit nån storrökare, kan gå 3 dagar lugnt utan men nu bara för att jag inte SKA eller FÅR så vill jag. Då är väl 2 stänger bättre än 4 cigg?

Jag vet att detta är en fråga om val och jag kommer inte att klara mig om jag bara stryper allt. Nu ska jag ut och springa och sen blir det pump med mina pojkar Maxen och Sebbe. Vi hörs sen, kramen så länge, L

Skrivet av Nike Girl 12 juli 2010 klockan 08:17

God uuuuunderbara söndag!

Ligger i sängen på väg ut en sväng. Innan spinningen. Haha! Vaknade kl 6 och var klar. Med sovningen.. Eller nja nu hade jag ju lätt kunnat sova lite mer men jag ska ut, sen spinna med Andréas, sen gymma, sen simma och sen... Som belöning blir det en tripp till havet. Jag och havet. Mmm ska verkligen bli hur underbart som helst. Sen ikväll är det fotboll som bara måste ses och det gärna på krogen. Ja jag ska dricka vatten eller kanske ETT glas vin.

Har funderat på detta med att räkna kcal. Måste nog köpa mig en bok som jag kan ha med mig för att det är så svårt att veta vad jag får och inte får eller kan äta. Pointsen kan jag ju utan och innan och det hade varit skönt att gå tillbaka dit men det är nog ganska bra att kunna kcal oxå, hur trist det än är. Funderar lite på att ta med mig datorn och sitta och pilla lite med det och kolla och skriva upp de vanligaste skaerna jag brukar äta och skriva upp dem här för då kommer jag ju ihåg det.

Hmmm är lite tveeggad. Får se vad som händer.. Nåt jag tänkt på nu är vad stora svenska folket blivit. När jag var liten ovh fet var jag typ ensam men nu!! Herreguuuuuuud! Och jag de jag tycker mest synd om är de feta barnen. När jag var liten så fick vi inte dålig mat. Det var inte gräddsås och sylt till köttbullarna utan sallad. Vi fick bra mat och vi var alltid aktiva men ändå var jag alltid stor. Vi red, tränade basket, trampolin, ni vet de stoooora, dansade, jag spelade guitarr, jag vet att det inte är aktivt så men jag gjorde ju nåt. Vi gick på gympa, vi var ute och lekte så det skulle min storlek skulle jag inte skylla på mamma. Visst nu var jag inte så fet som vissa kids är idag, för det man ser idag tycker jag är ren och skär barnmisshandel!!! Hur kan man låta sin unge bli tokfet?? När de äter ute måste barnet äta en vuxenburgare? En stooor pizza? Visst de måste ju oxå få njuta men lär de njuta rätt, även på sem för det är ju ändå föräldern som bestämmer.. Vissa saker har inte tid eller råd att skjutas på. Vissa saker måste ske nu, på en gång. Och inte bara pga hälso skäl utan även pga mobbibg.. Tro mig, det är inte kul att bli kallad fetto, köttbulle, hamster (jag hade ett groteskt överbett), haren ja you name it.

Låt sem vara den tid då barnet får bra mat och blir mindre inför skolstarten, det var det jag alltid önskade mig.. Tanken jag ska allt visa er finns fortfarande kvar i mig. Önskan att visa mig vältränad, smal, vacker är nog det som driver mig. Men rösterna och komentarerna som kom då, 1987, finns fortfarande kvar. Jag tycker fortfarande det är jobbigt att gå förbi de "coola" för jag väntar mig att de ska skrika nåt. Skillnaden är att då ville jag gömma mig och gick med huvudet sänkt. Nu vill jag gömma mig men går förbi med huvudet högt!

När jag blir stor vill jag jobba med överviktiga barn, på läger eller hemma men jag vill lära dem laga bra mat. Visa att det är kul. Jag vill visa dem att träning är kul. Och det viktigaste av allt, att det går och bli av med det. Det går att bli "normal", det var så jag tänkte. "Jag vill oxå vara normal".

Nu ska jag ut i skogen. Kramen L

Skrivet av Nike Girl 11 juli 2010 klockan 07:50

Ändan ur vagnen!

Jag var såååå trött igår att jag inte orkade skriva, så jag skulle göra det imorses.. Men då var jag oxå trött och skulle iväg och spinna. Kommer till vagnen men den kommer inte. Eftersom jag inte pallade att stressa så åkte jag hem eftersom det tar 1 min att cykla hem och tänkte ta passet en timme senare. MEN jag somnade och sov till 12.30. Så det blev ingen träning idag eftersom det var för varmt att jogga ute vid den tiden och så lockade solen mer..

Haha!

Gårdagen bjöd på jogg på bandet i ca 45 min. Sen 1h styrka i gymmet och 25 min simning. Maten.. En prot drink och ett äpple. En banan. Kyckling med wokade grönsaker och 2 dl ris. En apelsin. Lax med kokade grönsaker och en jäääävligt god sås på lätt yogurt, tabasco och lime skal. Mmmmmmm!

Dagens mat: En protdrink, äpple. Sen 2 mackor med 2 ägg, middag kokt lax med grönsaker och mynta sås. Mmm jag vet inte mycket till variation men jag orkade inte åka och handla så det fick bli det som fanns hemma.

Imorgon väntar en dag av träning och kcal uträkning. Det är såååå tråkigt. Men jag måste väl antar jag. jo jag kom på en sak. Jag åt ju 2 ballerina idag oxå..

Nu ska jag nana.. Kram och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 11 juli 2010 klockan 00:14

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar