Leta i den här bloggen

måndag 21 februari 2011

God afton..

Efter en hejdundrande kväll på Queer igår så har jag och A tatt en riktigt lugn dag. Vi pratade om att åka till honom idag men han kände att den sista wirren och rom och colan hade gjort sitt så vi betalade parkeringen och softade loss på stan en sväng.

Hamnade på Condeco där han tog en varm choklad med äpple paj och jag en choklad med grillad panini. Mumma för magen men eftersom gårdagen satt i så var det lite svårt att äta.. Vi vandrade Avenyn ner och var inne en sväng på Lagerhuset och sen in i femman. Fy vad med folk det var där. Det märktes att det är lönehelg..

Är det nån darute som tränar mycket och försöker varva det med Vv? Jag har funderat och funderat hur jag ska göra och hoppar fram och tillbaka med mina tankar.. Vet faktiskt inte hur jag ska göra för jag gillar ju att gå dit tycker mötena är mysiga men om de inte kan hjälpa mig gå ber i vikt, vad gör jag då där??

Hmmm jag tror jag avhandlar detta ämne imorgon när mannen är med kidsen på somskola och jag är hemma ensam och kirrar mat. Medans den puttrar kan jag blogga lite och ventilera. Har ju skrivit upp en massa som jag ska skriva om..

Kram och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 31 januari 2010 klockan 01:15

Snart helg och pussar på mannen!

Nu har jag bara en dag kvar tills jag får vara ledig. Är såååå trött att det inte känns som att jag ens sover på nätterna. Imorgon är det träning igen. Äntligen! Hoppas bara jag kommer upp.. Eftersom man är lite upp i varv efter jobbet så somnar man ju inte så fort som jag kanske hade önskat. Det är därför det är gött att sitta kvar efter och slappa lite. Visst är det då trevligt med ett glas men det funkar ju inte alltid. Men bara att sitta och softa och prata igenom dagen och vara privat med sina vänner/kollegor gör att när man kommer hem går det fortare att softa ner.

På vägen till jobbet så tänkte jag på lite saker.. Typ som att när man ska av en vagn eller en buss så vill ALLA av först. Nästan som att folk tror att om man inte kommer av fort nog så kommer bussen att gå. Blev nästan puttad av vagnen för att alla skulle gå av precis samtidigt.

En annan sak jag såg var en kvinna som alltid sitter på alla 4 och tigger pengar, stog upp. Hon hade väl en bensträckare på 5 min för när min vagn kom stog hon på knä igen och tiggde.

Nåt jag funderade på nu när jag kom hem och kollade fejjan är att min övervikt är orättvis. Jag tränar och tränar och tränar och tränar och egentligen borde jag vara som en pinne. Men NEJ. Jag har kvar min put mage och lite av vecken i ryggen och mina lår som går emot varandra som kommer att skava i sommar och mina feta överarmar (som jag vet att jag måste träna bort). Det känns ibland så orättvist att jag som kämpar som en gris inte blir mindre. Visst jag är inte så stor, jag ser mig nog som större än vad jag är och ibland tycker jag att jag är sjukt het. Jag märker ju oxå hur mycket psyket jobbar sig nu när jag varit dålig och inte kunnat träna för mina ögon ser mig som 10 kg större nu. Men jag borde ju var så mycket mindre nu.. Jag kollar ju på Biggest Loser och de går ju ner hur mycket som helst. Jag har ju hållit på ganska länge och jag vet att en långsam viktnedgång är den bästa, men för i helvete, det behöver ju inte gå i snigel fart..

Nån som känner igen sig?

Sov gott nu världen, många kramar L

Skrivet av Nike Girl 29 januari 2010 klockan 00:47

Soooova..

Jag behöver sova. Är såååå trött men kan som inte slappna av riktigt efter en jobbig och hård dag på Jobbet. Vi har så sjukt mycket att göra varje dag nu att det känns som att varje dag är helg. 2 dagar kvar och sen lite ledigt.

Maten har jag inte skött och träningen finns inte just nu. Haha i 4 dagar. Jag är verkligen skadad.

Funderade på en sak nu när jag satt på vagnen.. Om man har en stor näsa måste man ha mer nässpray då? För storleken på kranen måste spela roll varför får annars vissa jätte stora näsor och som min far som kommer från Namibia en bred?

Nu ska jag njuta av ett avsnitt av Criminal minds som jag veta att jag kommer somna till och vakna pigg och frisk imorgon. Kram kram, L

Skrivet av Nike Girl 28 januari 2010 klockan 00:44

Förkyld.. Buhuuuu!

Det verkar som att det inte blir så mycket träning för mig denna veckan. Näsan är igentäppt och jag vill bara sova. Kan vara kroppen som säger att den vill vila för det kliar ju inte i halsen och jag är ju inte öm nånstans.

Nu ska jag åka och jobba. Kommer nog bli en jobbig dag idag oxå. Kramen

Skrivet av Nike Girl 27 januari 2010 klockan 11:19

Ingen träning..

Idag för att jag nyser och är täppt i näsan så för en ggn skull ska kroppen få vila och kurera sig. Iaf idag.. Sen får vi se hur vi mår imorgon men jag vet av erfarenhet att jag brukar bli rastlös och gå och träna lite för tidigt. Det jobbiga med denna förkylningen är att den verkligen bara satt sig i näsan så att jag nyser och inte kan andas. Och så är jag trött. Trött, trött, trött hela tiden.

Ikväll kommer ju Depeche till skandinavium och vi kommer ha såååååå mycket att göra. Håller på att ladda Ipodden och sen åka iväg. Måste lämna in min pulsklocka oxå för den är lite trött.

Kram på er alla, vi hörs ikväll!

Skrivet av Nike Girl 26 januari 2010 klockan 12:54

Måndag kväll..

Japp då var det måndag. Har jobbat heeeeela helgen och faktiskt inte orkat skriva. I lördags spinnade jag 9.30 och sen jobbade jag från 11-23. I söndags tog jag min en vilodag eftersom jag tränat alla dagarna men var på jobbet 10.30 och jobbade till 22 sen så skulle vi tacka av sötaste Jos och då blev det några glas.. Så när fröken kom hem var hon lite rund i fingrarna och pallade inte att skriva. Hade nog blivit ett kul inlägg för det hade varit riktigt fin kvalificerat svamel. Haha!

Nu ligger jag his mannen i Skalhamn och väntar på att han ska komma hem. Kollar lite på Outsiders och de är ju fan inte kloka. Visst kan man ha olika intressen men detta är ju galet.

Imorgon ska jag försöka väga mig om jag kommer ihåg det och så blir det träning. Jogg och pump iaf sen får jag se om det blir nåt mer..

Vi har fått en ny kock på jobbet och han är som att ta ett lyckopiller. Så kul att jobba med honom. Och det är bra att han kommer nu och rycker lpp oss för vi behöver lite nytt blod istället för att harva runt i samma spår. Man känner sig faktisk duktig när han jobbar och jag kommer ihåg varför jag tycker detta är kul. För det gör jag ju egentligen..

Nu är det over and out för idag. Kramen

Skrivet av Nike Girl 25 januari 2010 klockan 20:19

En snabbis då rå..

Bara ett snabbt inlägg om dagen. Det blev 55 min jogg och sen en pump klass. Sen jobbade jag till sent och nu ligger jag i sängen.

Maten blev inte alls bra eftersom det blev för lite. Jag vet att det blev det utan att ens räkna ut det för jag åt inte upp min lunch och middagen typ uteblev.. Skriver mer om det imorgon när jag vaknar för nu är det verkligen natten.

Puss min prins och kram till Madelaine som jag vet kommer komma in imorgon. Och till resten.... I bid you adjö...

Skrivet av Nike Girl 23 januari 2010 klockan 01:30

My thursday!

Idag sov jag snuskigt länge. Min kropp var trött efter igår. Så jag lät den sova. Inget upp till gymmet på morgonen. Inte ens för att äta frulle vid en bra tid utan den ville sova och fick det. När jag vaknade första ggn som jag orkade gå upp så blev det 2 mackor med leverpastej och gurka och lättfil med musli. Sen somnade jag om. Till lunch blev det fullkornspasta med fiskbullar i dillsås. Och så somnade jag om igen. Men denna ggn satte jag klockan för det var ju träning på G.

Så 17.30 var jag på sats för att dansa lite street och sen blev det ett combat pass. Sen hem och kirra mat. Det blev krossade tomater med 4% matgrädde och tonfisk med fullkorns pasta som var kvar efter lunchen. Och till dessert en stoooooor apelsin. Fan vad goa de är nu.

Idag på streeten så helt plötsligt, mitt i passet kommer det in en brud och ställer sig bredvid hon som stod bredvid mig. Hmm ja jag vet lite krångligt. Men iaf. Vi har typ gjort klart koreografin och hon tror att det bara är att hoppa in var som. Heeeelt skummt. Sen lika snabbt som hon kom in så drog hon. Ibland stöter man på konstiga människor.

Nu är det snart dax att sova. Kroppen måste sova och vila inför imorgon, då blir det nog jogg och pump.

Jag längtar tills måndag för då får jag träffa min älskling igen. Tänk att han har gjort sig så viktig i mitt liv på så kort tid. Jag har ju väldans lätt att falla för män men då har jag oxå lätt att avkära mig. Men detta är annorlunda. Det är ett djup i mina känslor som var jävligt längesen jag hade. Och det är så skönt att känna så igen, speciellt nu när jag börjar slappna av och inte är så rädd för att han ska dra. Jag kan som mer njuta av att vara kär och galen nu. Jag älskar när han lägger armarna om mig och kysser mig, mitt i hallen. Eller i köket.

Nej nu ska jag sluta tjata om honom och säga god natt. Tror jag.. Kram och god natt, L

Eller nej det ska jag ju inte alls för jag har en undran.. Ni som använder pulsklocka har ni nån ggn upplevt att pulsen inte kommer upp som den ska? Tex när jag dansar så brukar jag förbruka 600-700 kcal men idag blev det typ 350 kanske.. På kombaten brukar jag komma upp till 700 och ibland även 800 kcal men idag typ 660 kanske.. Beror detta på att jag börjar bli mer tränad eller börjar jag bli sjuk så jag måste ta det lugnare? Jag gjorde ett test som visade att min vilopuls ligger på 50 vilket är bra. Kan detta ha nåt att göra med den låga träningspulsen?

Nu är det god natt. Haha! Kram

Skrivet av Nike Girl 21 januari 2010 klockan 22:37

Då var onsdagen över..

Det började med gröt och ägg. Sen 55 min jogg och 60 min spinning. Kirrade sushi och lite dyyyrt lyxgodis och sen hem och äta och sova lite. Sen körde jag på med pump, core, aerobic dance och body balance. Min kropp är trött, utsliten och avslappnad. Så det blir att kolla klart på SYTYCD och sen sova. Har slitit som fan på musklerna idag och jag känner verkligen att musklerna är trötta.

Igår så var det en rolig sak jag glömmde att berätta. Det är egentligen mest för mitt ego som jag berättar detta. Igår på pumpen så ramlar det in 2 killar typ 30 sek innan vi ska börja och de ställer sig bakom mig. De är lite brattiga, med pikéen och back slicket men typ ser dem som sture plans killar.. När vi ska köra bröst så lägger den ena på 1 kg mer än mig. Då kände jag mig stark. Och sen när vi skulle köra axlar och göra armhävningar så gjorde jag typ 4 på fötterna MEN de gjorde ALLA på knäna. Fatta vad stark jag börjar bli!

Ja jag vet.. Det är själviskt av mig att skriva sånna saker när det händer så mycket dummt i världen.

Läste en blogg i morses som satt sig i mitt hjärta. Jag börjar gråta bara jag tänker på den.. Han som skriver förlorade sin 14 åriga son Linus i måndags. Han blev överkörd av tåget. faschingseskapader.blogspot.com/2010/01/sa-har-gick-det-till-fran-mitt-hall.html

Jag lider med familjen och detta har nog format min dag lite. Jag har varit ganska nöjd med min kropp, med mitt liv, med min placering på aerobicsen som inte alls var bra, jag har inte varit så irriterad på saker som brukar kunna störa mig för det är bara bagateller. En mans lidande, en man som jag inte ens känner. Som kom in i mitt liv idag har gjort hela denna dagen mer ödmjuk. och jag gissar att det kommer att sitta i ett tag.

Jag vet inte varför jag känner så stor sorg med denna familjen och inte alls lika mycket för dem i Haiti men det är kanske lite för långt bort och så blev jag sååååå berörd av att läsa en pappas egna berättelse om den dagen så en så stor del av honom dog..

Jag..... Vet inte mer vad jag ska säga så jag tänder ett ljus för Linus och hans familj. Ni finns i mina tankar.... L

Skrivet av Nike Girl 20 januari 2010 klockan 23:18

Onsdag kväll..

Och vad har fröken hittat på idag? Jo det ska hon berätta. Jag vaknade vid 7 och åt frulle. Sen somnade jag om men innan satte jag klockan så att jag inte skulle missa träningen. Var på gymmet och tog 50 min på bandet och sen 55 min pump. Åkte till jobbet och jobbade heeela dagen och kvällen.

Maten blev; 200 g vanilj yogurt m banan och ett ägg, potatis med nån vit fisk filé, lite marinerad lax och liiiite nudlar, ett äpple, en banan, en piza som jag gjorde själv med pytte ost och en burk tonfisk, ett glas rött och 1 1/2 kula glass.

Ni som nu tänker att fan hon skulle ju inte äta skit efter gårdagen. Nu skulle vi ju upp på spåret igen. Till er säger jag bara att jag ska träna väääldans mycket kondition imorgon och min erfarenhet säger mig att jag behöver alla dessa kolisar för att förbränna mer. Min kropp pallar inte att äta lite när jag ska träna mycket dagen efter. Hmmm tänk om jag blir sjuk under natten.. Då blir det verkligen platt fall..

Jag har ju dessutom en teori om Vvs pp på pizza. Tror inte på att den innehåller så mycket som de säger. Våran deg som vi har blir ju som ett liba bröd och i tomatsåsen är det bara tomater, vitlök, oregano, lite socker, salt och peppar. Visst osten är ju inte så bra men eftersom jag gjorde den själv så har jag ju koll på vad jag har på den. Och mina vanliga dagenefter pizzor orkar jag bara äta halva för det är så mycket fett på den men idag gick nästan hela ner, det var ju många som skulle smaka. Men det som gör att man verkligen fattar, eller att kroppen fatttar att den inte är så fet är att man inte hamnar i en koma.

Vet ni vilken jag menar? Den när man bara vill power nappa i 30 min eller att man mår lite illa..

Nej nu är det sova. Kommer inte ihåg vad en pizza är i pp men jag kommer räkna ut den i MINA pp kanske ikväll efter tandtvagningen. Vi får se..

Annars så säger jag kram och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 20 januari 2010 klockan 00:33

Pp..

Idag var inte en bra pp dag men det ska fanimej morgon dagen bli.

Mina tänder hade en otrevlig beläggning av plack som nästan fick hammras bort.

Tur att jag kan välja att radera detta misslyckande och se fram emot en uuuunderbar dag imorgon.

Nu är det natten!

Skrivet av Nike Girl 19 januari 2010 klockan 01:24

Söndag morgon.

Jag sitter i Skalhamn och Anders kirrar frulle. Jag bloggar och han står i köket. Igår hande vi en låååååååååång dag. Den började med spinning för mig och simning för A. Sen gick vi till jobbet och fick i oss macka och kaffe och jos och sen kollade vi Avatar. Såååååå bra den var! Jag grät och grät och älskade den. Vill bara in i den världen igen. När det hoppade mellan vår värld och deras, Avatarerna ville man bara in i deras igen. Så vacker den var och så... Jag vet inte hur jag kan beskriva den bäst men de som sett en vet vad jag pratar om.

Sen träffade vi As bror med flickvän. Tog en macka och latte och pratade lite och sen blev det en tripp till Lyse kyrka för där hade en vän Gospel Konsert med sin kör, Java Gospel. Och sen belv det hem och kirra mat. Han satte fram bubbel och vi tände ljus och kollade Robinson. Sen blev det León och Nikita fast jag somnade under Nikita. Fick massage och pill i håret och hade det såååå gött.

Idag vaknade vi av att kidsen skulle till backen och ville ha snow razern. Då kände jag mig vuxen. Haha!

Denna dagen bjur antagligen på skidor, mys middag och kärlek.. För det är verkligen nåt jag känner mer och mer i maggropen. Att jag är så tok kär. Nu tror nog alla som läser detta och som brukar läsa mitt svamel att jag hoppar väldans i mina känslor och i humöret, men kom ihåg att ibland så skriver jag mycket för att lätta på trycket. För att få ut saker som ligger och gror för att det inte ska äta upp mig..

Igår när jag satt i kyrkan och lyssnade på Åsa så pratade de väldans mycket om att de var tacksamma för att Jesus och Gud finns i deras liv. Jag satt och var så glad och tacksam för att A finns i mitt liv. Och för att han VILL vara vara del av mitt och att jag är så viktig för honom att jag får träffa och lära känna hans barn.

Och idag så såga jag nåt såååå fint på honom som jag inte sett innan.. Hans vader. Mmmm vad fina de är!

Nu har kidsen gått vi är åter i våran bubbla. Min och Anders. Det fins ju alltid skäl till att saker händer och jag tror att jag har kommit på varför A kom in i mitt liv just nu. För nånstans så tror jag att ödet ville vänta men det funkade inte så det blev ändrade planer. Och nu finns han här för att lära mig att jag är bra som jag är och för att ta hand om en obsession jag ibland kan få. Som att träna för mycket och att äta för lite för att jag tycker att jag är bra om jag behandlar min kropp så. Och jag har varit där innan. Flera ggr.

Vi har en lång väg att gå för att förstå varandras världar men vi har heeeela livet på oss att gå de stigar och europa vägar som ligger framför oss och det är faktiskt en resa jag vill göra med honom. Vi kommer att kompletera varandra som en sötsur sås på en kina restaurang. Hahahahaha! (fan vad rolig jag var där)

Kram så länge, nu har jag ordbajsat för ett år framåt. Jag som inte ens gillar att läsa om andras kärleks statusar på fejjan skriver av mig här. Fy, det är nästan så jag skäms lite över det men så är det och det är min blogg så jag skriver vad jag vill.

Hmmm dettta kommer inte bli ett av mina bästa inlägg men men.. Kram

Skrivet av Nike Girl 17 januari 2010 klockan 13:08

Olikheter..

Ibland eller oftast så är det ju bra att vara olika. Det kryddar vardagen och livet blir mycket mer intressnt men ibland är det lite jobbigt. Tex när man bara har en tv och den man bor med vill kolla ensam mamma söker eller bonde söker fru eller buskis. Jag står inte ut med att kolla på sån skit och då blir det lite jobbigt.

Nåt annat som kan bli svårt är om den man är med gillar ex eurotechno och jag lyssnar på Bach. Ska man åka långt så kan resan bli låååång om man måste bråka om musiken i bilen för att sitta med var sin Ipod är ju inge kul.

Jag vet att jag kan vara jobbig och krävande i vissa situationer och gör mitt bästa för att kräva dessa behov. Men jag undrar; hur mycket kan jag pressa undan innan jag inte är jag? Hur mycket ska jag ändra av rädsla för att vara för jobbig för andra människor?

Nu pratar jag inte bara om pojkvännen utan om alla som kan störa sig på mig och tycka att jag är jobbig och tar myycket plats. Jag bli deppig ibland och det har blivit mer och mer nu men för att folk inte ska tycka att jag är jobbig så lägger jag ibland på en mask för jag vill inte få stämpeln som; hon som man måste trösta hela tiden.

Men nån ggn kommer jag ju att brisera. Är inte alls i närheten nu för just nu får jag ut väldans mycket av att träna men jag känner mig själv och jag kommer bli förbannad eller ledsen och då finns det antagligen EN som kommer åka på det och det vill jag inte.

Jag vet att jag måste ändra mycket, inte prata om träning, dietande eller vikt så mycket som jag gör. Inte tycka så mycket om andra som jag gör, då menar jag främlingar som kan störa min vardag och som pajjar mitt karma. Inte festa för mycket, inte festa för lite. Jag känner att jag håller på att tappa bort mig. Och jag gömmer mig i min träning för då behöver jag inte tänka. Jag vet inte riktigt vem jag är men jag vet att väldans många tycker att jag är lite enspårig för det enda som är i mitt liv just nu är träning, bli mindre och i min värld snyggare och A. Det är verkliegn inte bra. Nu när han är i London borde jag gå ut och festa och vara med mina vänner man jag vill så gärna träna imorgon att jag stannar hemma och ska snart sova.

Det enda jag vill är att världen ska tycka om mig, älska mig som jag är men om inte jag kan det.. Om jag tycker att jag är jobbig, tråkig, deppig så brukar det ju bli så. Tur att jag har en man som ser igenom den trista mig. Tur att jag har vänner som känner mig och som vet att jag inte alltid är tråkig.

Men jag känner det. Jag kommer bli en ensam nucka om jag inte blir lite roligare och går ut lite mer och träffar mina vänner och min famlij mer.

Visst vill jag se ut som Jillian men inte om det betyder att jag kommer vara ensam..

Hmmm när jag nu la upp bilden på Jillian så kändes det som att skit i om jag blir ensam. Kolla det kroppen!!!! Haha!

Kram och god natt, Linnéa

Skrivet av Nike Girl 14 januari 2010 klockan 23:11

Det blev ingen..

Dans eller combat. Var så trött att ångseten hade mig i ett järn grepp och då är det bara att lyssna på kroppen och stanna hemma. Så det får bli lite extra svett på bandet imorgon och sen dans och sen yoga. Jaja yoga är sviiin tråkigt men eftersom jag har denna jobbiga ångest så tror jag det är bra för mig och de sista ggr jag tog passen så var det ju kul..

Har spenderat en heeeeel dag i sängen, så gött.. Kommer nog inte att göra det på några dagar så jag är ju faktiskt värd det och så tränade jag ju på dagen så den är ju avklarad. Då borde jag väl inte vara lat eller?

Ändå så känner jag att jag BORDE ha tränat på kvällen och att jag kan vila ikväll. Nåt jag måste lära mig släppa för nästan 2 h träning är bra på en dag. Jag vet det ska bara slå in det i demonerna som hoppar på min kudde och jobbar sig.

Nåt jag insåg idag är att jag måste slänga ett par av mina nya jeans. för de är för stora och trillar av när jag springer så när jag kutade till vagnen så hade jag inte haft en lång jacka hade jag visat hela röven. Så de åker i den svarta säcken där alla mina stora kläder hamnar, om de inte hamnar hos min kombo..

Kram så länge, en trött och bästaste jag!

Skrivet av Nike Girl 14 januari 2010 klockan 18:09

Min torsdag..

Började med gröt med banan och linfrön. Sen blev det en snabb kopp kaffe och det bar av till gymmet. Där blev det en 45 minutare på bandet och sen ett pump pass. Fy vad tungt det var. Konstigt att det ibland är så sjukt jobbigt och ibland bara lite jobbigt. Idag var det sjukt jobbigt.

När jag skulle duscha efter så insåg jag snabbt att jag glömmt både troller och bh, tur att jag bara skulle hem då. Haha! Kirrade en 10 bitar sushi som jag satte i mig fort som fan och nu ligger jag i sängen och tänkte vila lite. Hmmm sushin gick verkligen rakt ut i kroppen för jag är hungrig som en varg fortfarande och det är minst 20 min sen jag åt den..

Jag får försöka sova lite och sen se om jag behöver äta lite mer. Tänkte ju dansa ikväll och ta ett combat pass. Då kommer vi att förbränna! Såååå jäla najs. Men jag måste ju ha lite energi att förbränna först då. Passen blir så jobbiga och trista om man inte har ätit ordentligt.

Puss och tja for now, L

Skrivet av Nike Girl 14 januari 2010 klockan 13:55

Mina kock byxor..

Börjar bli för stora. Och det är den mindre storleken jag bytt till så snart får jag gå ner en till. Gött är det! Det är sååå skönt när minskningen man vill ha inte kommer på vågen att den kommer i kläderna. Visst att jobbkläderna inte är så snygga men det är ju ändå kläder.. Mina jeans börjar oxå bli stora men det tror jag beror på att de behöver tvättas. De är stretch.

Nu ska jag verkligen sova. Är så sjukt trött att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.

Min motion idag blev ca 50 min på bandet och sen 55 min spinningn med favvosen.

Maten; en måltidsersättare på väg till jobbet, sen träning, sen en stoooor prot drink efter och runt 2 liiite kalkon och pasta. Sen blev det 1 1/2 snitt, wok med biff och räkor, jag gjorde den. Sviiiin god. Sen när jag kom hem vanilj yogurt 2% med musli och sen vv pop.

Hmm 3 bitar sushi oxå.. Sen var jag nog klar tror jag.

Men nuuuuu så är det smörja händer och sen sova. Kram kram

Skrivet av Nike Girl 14 januari 2010 klockan 00:20

En annorlunda träningsvärk..

Ja det finns ju lite känningar efter kräkningarna i söndags natt. Har så ont i halsen, ont när jag drar in lite för hårt, ont när jag hostar, ja jag har träningsvärk i kräkmuskeln.

Nåt jag tänkte på idag när jag satt på vagnen in till SATS var två kvinnor med barnvagnar. Barnen låg i sina vagnar men båda två tittade på mig med så ljuva leenden, typ som att det var Jesus som låg i barnvagnen. För dem kanske det var det men för mig som inte har några "ljuva" liv att le harmoniskt åt så kändes det bara töntigt och påklistrat. Måste jag verkligen tycka att två heeeelt främmande barn är vackra och söta och underbara? Måste jag be om att få titta ner i vagnen när jag är totalt ointreserad av deras barn? Jag satt i min värld, i min bubbla och bara hade det gött och så var de tvungna att komma in i den. Den ena ungen grät oxå och om det är en gastande unge brukar jag faktiskt flytta på mig.. Ja jag vet, barn är våran framtid och jadijadi jada men jag VILL inte lyssna på barnskrik när jag åker vagne eller buss eller tåg. Jag vill ju inte ens pratat med nån då.. Kommer det en knäppis så flyttar jag oxå på mig, kommer det nån som luktar för mycket parfym eller svett så flyttar jag på mig och vill nån prata så flyttar jag på mig.

JAG har min egentid när jag sitter på vagnen. Och jag vill inte gulla med nåns barn då. Det allra värsta som finns är när de står på sätet och glor ner på mig. Det hatar jag på riktigt. Då brukar jag ta en Metro och sätta upp den framför mig så de inte ser mig. Lite elakt kanske men om nu föräldern inte tar ansvar för sin avkomma så är det icke mitt bekymmer.

Idag blev det ca 50 min på bandet och 55 min spinning. Tänkte egentligen pumpa och puls cora men orkade inte ta mig upp och iväg så det blev lite ändringar. Men jag kom ju iväg,, Min Maxen kom iväg redan 6.30 och tog ett spinn/core pass 6.45.

Imorgon blir det jogg och spinning med väääärldens bästaste Andréas. Me lööööv hans pass. Och att han är go att titta på gör ju inte saken sämre.. Fatta då om Anders hade haft ett pass vad jag hade jobbat.. För han är het! Mmmmm smokin...

Japp nu blev jag så töntig att jag nästan vill kräkas men eftersom jag har sån träningsvärk så kommer jag ju inte att göra det. Men sova behöver jag ju nu när klockan är så mycket.

Dagens mat; frulle 4 mackor, 2 med skinka och 2 med pastej och saltgurka, 2 äpplen, fisk, potatis, couscous, pizza sallad,1 knäcke med liiite lätta, 1 tryffel, tom ca fisk, 8 bitar sushi, 2 apelsiner.

Jag tror det var allt. Ska försöka räkna ut det imorgon. Kramen L

Skrivet av Nike Girl 13 januari 2010 klockan 00:47

Vad många det är som ska bli smala till sommaren..

Var på vv möte idag och det var såååååå mycket folk! Jag tyckte jag kom i ganska bra tid, 15 min innan lektion start men nepp det var jag inte. Det fanns inte en cm att sitta på inne i lokalen så man fick ta en stol och sitta som lite utanför. Men man hörde ju så det var ingen fara.

Hade gått ner 1.7 över julen så nu har jag gått ner 3 kg sen min nystart. Är jätte nöjd efter helgerna samtidig som jag hade velat ha lite mer minus efter allt slit på gymmet. Hom glömde ge mig en stjärna så jag gör det själv.

Vi var ute igår efter jobbet och fan vad jag spydde när jag kom hem. Har ju slarvat lite med maten och jobbat som ett as och tränat och inte sovit ordentligt så kroppen blev väl kanske inte så jätte glad och ville protestera. Tyckte inte jag var så full när jag kom hem men hade visst fel. Har mått svin dåligt idag och egentligen så vill jag kräkas hela tiden.

Nu ska jag mysa lite med mannen som kommit hit och ska krama mig på våran 100 dagars dag. Jag har fått en ros och en söt vers.

Kram och god natt världen!

Skrivet av Nike Girl 11 januari 2010 klockan 20:10

100 dagar!

Idag har vi varit 2 i 100 dagar. Så skönt det känns. Så tryggt. Min egen Anders. Verkligen bara min och jag är så mycket bara hans.

Ska försöka ta mig till Vv idag men jag drack nåt olämpligt igår och ar spytt som en gris idag. Hahaa. Så blir det när man äter dåligt. Och så kommer älsklingen hit. Jag tänkte egentligen åka till honom men han frågade om han skulle komma hit istället, så söt han är.. Bara så jag får vila ut lite så han kommer till mig. Jag ska kirra middag till mig och min man och min fru. Hmmm det lät lite kinky men det är absolut inget sånt. Om jag nu kan komma ur sängen. Brukar ALDRIG bli bakfull men idag är jag inte kaxig. Fan vad jag mår. Om det är så man mår när man har festat så fattar jag inte att folk super. Nu ska jag försöka sova lite till och sen blir det förhoppningsvis stan, vv och willys. Kanske gör ett ligägg till här..

Kram från fyllot.

Skrivet av Nike Girl 11 januari 2010 klockan 12:58

Fittliv!!!!

Fan vad trött jag är! Spinnade 9.30 i morses, mannen simmade. Började jobba kl 11, restaurangen öppnar 12 och från öppning till stängning har vi haft folk där. Är heeeeelt slut och kommer hem till... vänta... vänta.. vänta... jo till en JÄVLA INFLYTTNINGSFEST!!!!! Jag orkar verkligen inte. Vill bara sova nu jue. Skulle egentligen ha gått ut och dyngat ner mig eftersom jag inte kommer få sova ändå.

Nej men jag har bestämmt mig för att om det inte är iaf lite lägre volym vid 2 så får jag gå ner. Våra grannar spelar ju högt i tid och otid och jag ahr inte sovit bra på vääldans länge. I natt sov ju mannen här och även om jag somnade efter honom så sov jag bra. Jag älskar att han får mig att känna mig så trygg.

Jos och Säbi skulle ut idag och fru Säbi var ganska dragen redan på jobbet så det ska bli kul att tracka honom för det imorgon. Yayyy fatta vilket nöje. Efter Jos förra fylla så kan det vara så att hon håller igen lite. Det blev ju ett kalajs utan dess like. Helrör, försvunna Ipods, lite kräka här och där och även en liten tupplur på bio dagen efter. Då vet man ju att man har haft kul!

Själv har jag varit dålig på sprit fronten nu det senaste. Kanske borde öka på mängden lite och få ett socialt igen. Jag träffar verkligen inga andra än de på jobbet, gymmet och älsklingen..

Nu ligger jag i sängen och tänker att jag kommer aaaaaldrig orka spinna imorgon. Men så vet jag oxå hur pigg jag egentligen blir av det. Och hur mycket bättre jag focuserar. Så nu ska jag försöka lyssna på en bok eller så och sluta min bruna och sova lite. Jag har ju ändå ett insomnings piller i kroppen eller nu ljög jag inte ett helt men jag hoppas kunna sova bort oljudet iaf...

Kram alla bästa och Jos en puss doftande av rosor och liljor skickar jag bara till dig... Vi ses snart, L

Skrivet av Nike Girl 10 januari 2010 klockan 01:05

Jag somnade igår..

Jag skulle ju skrivit men orkade inte utan somnade i omgångar.. Men hey, jag var ledig och vill kroppen sova då så får den det. Jag ahde ju redan tränat för dagen.

Idag har jag tatt ca 55 min på bandet och sen 55 min jogg. Det börjar både kännas och synas att mina ansträngningar tar mig nånstans. Ska försöka ta lite hääärliga helkropps bilder så ni får se vad jag menar. På pumpen så fick jag en helt sjuk snäll spegel så nu känner jag mig fittare än någonsin. Nåt annat jag märker när kroppen tajtar till sig är att kläderna rör sig annorlunda. Idag så satt mitt linne inte alls så tjat som det brukar. det korvade sig på magen. Gött! Och när byxorna skar in i fläsket så att det blev lite bullar så gjode det mig inget för jag har jobbat så hårt för att vara stolt över min kropp och idag var jag verkligen det. Den är inte stor. Hmmm inte idag. Haha! Konstigt vad psyket kan lura en.. Men idag tror jag att jag har en jääävligt bra dag för jag såg mig som ganska nästan liten, iaf inte så stor som jag brukar.

Och nåt som skrämmde mig då var; när jag nått mitt mål vad gör jag då??? Ja jag ska ta det lite lugnt men jag måste alltid ha mål utstakade för mig annars blir jag uttråkad. Så ni som läser.. Vad har ni tänkt er när ni är klara med viktresan?

Jag vet ju att jag kommer vilja minska tiderna på milen och på varvet och sånt men måste ju ha nåt mer.. Jag skojade med A och sa att jag skulle bli bodybuilder men det har jag verkligen ingen längtan att bli men kirra armarna måste jag göra. Benen är verkligen huuuur fina som helst. De är och har alltid varit min stolthet. Me löööv dem!

Nu ska jag kolla lite i mina favvo tidningar, Runners World, Må Bra och Topp Hälsa. Har tyvärr inte Fitness här, den fattas men annars så samlingen komplett.

Kram så länge så kanske det blir en rad eller två ikväll, L

Skrivet av Nike Girl 7 januari 2010 klockan 14:28

Oj vad det snöar..

Ja se det snöar, ja se det snöar, det var väl roligt hurra!! Det är kul och vackert men måste vet vara sååååå kallt?? Haha! Jag får ju visserligen använda mina en ggn så dyra skor.. ( de kostade 2000 men jag köpte dem på rean för 700 eller 800) (och jag äääääälskar dem).

Ligger i sängen och har fått i mig gröt, banan och fil för en timme sen. Verkar som att jag är den enda i världen som äter fil med gröt.. Nu ska jag bara få i mig kaffet så bär det av til träningen.

Så vi hörs senare.. Kramen

Skrivet av Nike Girl 6 januari 2010 klockan 10:30

God aften världen!

Dagen började med lite över en mil på bandet och sen en timme spinning. Fan vad trött jag var sen. Det roliga var att när vi var klara med den sista låten så sa Andréas för låt för de tekniska missödena ni ska få en lite överaskning.. Sista låten en ggn till. Hahaha! Maxen vände sig till mig och se att; han ska fan få! Som i Sunse sommar. Hahahahaha! Jag dog av skratt.

Han körde Gaga mountin och sista låten var Bad romance. Helvete vad vi körde till den.

Sen var det bara att jobba. Det var så kul att träffa Oraja för hon har varit ledig väldans länge. Men det var lite jobbigt att höra vad Patrice, min köksmästare har sagt om mig.. Det börjar verkligen bli dax att leta efter ett nytt jobb. Kommer jätte bra överens med de andra i köket men pallar inte riktigt allt skitprat från P. Det kommer att ta knäcken på mig för att jag vet att jag inte är den enda han pratar om och att detta inte är första ggn han gjort det. Även om jag vet att det mesta är för att han är pisst på mig så är det jobbigt. Det blir så falskt när han ber mig om saker eller när han skrattar med mig och jag vet vad han säger..

Nu är jag glad att jag har träningen för det får mig att focusera mer och tankarna snurrar inte lika mycket runt en sak. Jag ältar inte lika mycket. Kanske skulle ta ett jobb närmare A och pendla mellan Götet och Lysekil.. Det kändes inte så främmande idag när jag blev ledsen och besviken men jag vill ju inte att ett sånt beslut ska baseras på ilska..

Får se hur det känns imorgon. Nu måste jag sova för imorgon är det en dag till med favvo Andréas. Puss och god natt.

Dagens mat glömde jag nästan.. Frulle, 200 g lättfil med banan, 1.20 jogg, 60 min spinning, 1 banan+ 1 protdrink, en macka med ost och skinka med te, ca 1 liter jos, liiiite currykyckling med ris och då menar jag jävligt lite för jag orkade inte så mycket efter all jos.. Sen ett pizza bröd, bara bröd och sist men icke minst en muffins.

Ja jag ser att jag måste få i mig mer proteiner men jag hann inte för vi hade sååååå mycket att göra på jobbet.

Nu måste jag sova så god natt världen! Kramar L

Skrivet av Nike Girl 6 januari 2010 klockan 00:00

Måndag, snart torsdag.. Mmmmmm..

Idag har det varit en måndag. Men inte en vanlig första-måndag-i-januari. Nehej då. För den första måndagen i jan brukar ju folk börja äta bättre och så där men icke på jobbet. Vi har haft mycket som vanligt och jag börjar bli hur trött som helst. Kan bero på att jag inte vilar upp mig ordentligt men det kan jag göra på ons, tor när jag är ledig.

Var och joggade på bandet idag, 1.20 och förbrännde lite över 1000 kcal. GÖTT! Imorgon blir det jogg och spinn och sen jobb, jobb och mer jobb. Och på ons blir det jogg, spinn och förhoppnignsvis lite styrka oxå. Kollade mina armar idag i spegeln och de behöver verkligen få sig en omgång.

Dagens mat.. Ja det har ju blivit dax att skriva sånt idag. Och sen ska jag berätta nåt kul kom jag på nu.

Maten; 1/2 keso äpple, päron, vanlij, sen joggen, sen en protdrink, en macka och nästan 1 liter jos, 1 bakpot med keso och lax, lite muffins och 2 tryfflar och avslutar med en 180g burgare med en underdels bröd, sallad och lite dressing.

Kom hem och borstade tänderna fort som fan för att inte kunna äta nåt mer. Haha.

Och Jos och Madelaine, jag vet att jag inte ska kolla så mycket på vågen men det är svårt. Jag borde ju egentligen lyssna på min man för han tycker jag är det finaste som finns. Ok han kanske inte har sagt det så men jag ser det i hans ögon när han tittar på mig. Min fina prins..

Det är så gött att tycka så mycket om nån.. Hmmm nu ler jag sådär fånigt som bara töntigt förälskade gör..

Till det roliga som jag skule berätta! Jag har, tro det eller ej gått ner under julhelgerna. Fatta vad glad jag är! Vägde mig på gymmet och blev sviiiin nöjd. Jag trodde ju jag hade gått upp men vågen visade 72,9. Det är ju ingen stor nedgång men en nedgång. Jag är såååå jäla duktig.

Nu ska jag sova så det blir torsdag snart och jag får träffa mannen. Vill ju iof att det ska bli imorgon så jag får spinna för väääärldens bästaste Andréas K:sn Edman. Me löv hans pass!

God natt, L

Skrivet av Nike Girl 5 januari 2010 klockan 00:04

3 månader..

Så länge har jag varit med Anders. Tänk vilken tur att jag fick han. Att efter alla desa år så funkar spray date.. För det var fär han hittade mig och fångade mig. Vi pratade om det i torsdags eller om det var fredags morgon om hur det var att han fastnade för mig iom att jag inte riktigt var i hans sök kriterier. För jag röker, visst inte så mycket men jag gör det ju och så ville han ha nån som redan har kids och det har jag ju inte heller sen så bor vi ju inte direkt nära varandra. Men det gör inget. För som det känns nu så är han mannen i mitt liv. Jag.. Ja ni vet.. Han är min. Och bara min. Och jag är hans. Bara hans. Som de säger på Friens, he´s my lobster.

Jag sa härom dagen att jag ville gå ner 20 kg till. Och visst skulle jag vilja det men det är bara för att kunna säga att jag gått ner 30 kg sen jag första ggn vägde in mig på vv, inte för att det är ett "riktigt" mål. Tror inte jag skulle se klok ut om jag tog bort så mycket till men det är något som jag tar om och när jag hamnar där. Som det är nu så verkar ju inte kroppen vilja släppa ifrån sig ett gram fett hur mycket jag än tränar. Egentligen borde jag ju se ut som ett sträck men, nej.

Jag undrar lite var jag gör fel.. Ska verkligen försöka hålla i mina pp och exprimentera hur mycker jag bahöver för att hålla kroppen vaken och alert. Jag har ju märkt att jag förbränner mer när jag är pigg och har ätit bra dagen innan vilket gör att jag oxå vet att imorgon kommer jag inte att förbränna så mycket. Åt keso till frulle, kutade ca 45-50min på bandet, åt fil och flingor med vindruvor till frulle nr 2, sen blev det en liiiiten macka med räkor, avokado och lite tomatsallad som jag fick slänga för jag blev tvungen att jobba, sen blev det 2 slizer pizza, lite glass och sen 1/2 glas vin med fil och flingor.. Det är inte så mycket om man tänker på att jag springer hela dagarna på jobbet och tränar innan jobbet.

Nu har de lugnande börjat verka.. Och ja jag vet att jag inte ska dricka och ta dem men jag drack så lite och jag vet att jag inte sover annars. Jag har nog mer koll än vad det verkar som. Så nu är det natten och jag måste tänka på skönhetssömnen.

Puss alla därute och en speciell kram till Madeleine för att hon är så duktig med träningen. Linnéa

Skrivet av Nike Girl 4 januari 2010 klockan 00:17

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar