Leta i den här bloggen

måndag 21 februari 2011

Näst sista dagen..

Idag är det näst sista dagen på detta året. Fan vad det går fort nu. Ju äldre man blir ju snabbare snurrar karusellen. Det bästa äe ju att jag får skåla in det nya året med A. Min älskade, älskade man.. Tänk att man kan tycka så mycket om någon på så kort tid. När han sover.. Det är så vackert och så fridfullt. Jag blir så glad varje ggn jag vaknar och ser att han är kvar, att han ligger brevid mig, att han är min. Att den fina människan med den dååååliga humorn är min. Och bara min..

Därför undrar jag, varför denna ångest?? Jag har sån panik i mig. Som en vuklan som kommer att få utbrott snart. Tränar jag för mycket? Äter jag för dåligt? Sover jag för lite? Jag vill bara att det ska försvinna för detta är inte bra. Jag vet ju att en fylla är inte att föredra när jag känner så här för då blir det bara att jag börjar hyperventilera och måste ha droppar att sova på.

Visst i natt blev sömnen störd men jag har ju sovit nu. Efter träningen. Jag är ju ledig och var verkligen tvungen att spinna idag för det var favortien och jag hade sagt att jag skulle komma. Men efter så köpte jag sushi och åkte hem och tvättade och har sovit som en gris så jag borde inte ha denna ågenst! Hatar det!!

För att faktiskt skriva lite om det som bloggen faktiskt var till för näa jag startade den så har jag tränat alla dagar denna vecka. Inte så hårt för det låter verkligen det när jag skriver så men jag har joggat på bandet lite och igår så sprang jag på bandet en timme och sen så gick jag in i spinningsalen och spinnade nästan en timme. Idag så blev det bandet 25 min och sen 45 min spinning. Så det är inte alls så mycket jag brukar träna. Imorgon är det en 2h spinning och sen så blir det bussen till Lysekil. Det ska bli kul att träna lite uthållighet för jag brukar mer träna pulsbaserat.

Jag har inte brytt mig om vad jag har stoppat i mig för att i jan ska jag och en polare köra på järnet. Vi får då äta karra och dricka alkohol högst 2 ggr i jan så nu har jag stoppat i mig lite vad jag vill.

Nej nu måste jag ner till tvättstugan. Kram så länge, L

Skrivet av Nike Girl 30 december 2009 klockan 16:20

Hemma efter en dag på jobbet..

Och vad vi jobbade! Det var ju stor match på Nya Ullevi och det kände vi av. Herre jesus vad vi skickade ut mat. Och det var kul..Faktiskt. Även om man blir trött och hungrig och lite tjurig så är det kul. Det är ju därför man jobbar med det man gör. För att det är kul!

Jag var och tränade idag. Det blev 55 min på bandet. Imorgon blir det nog lite mer, det tog sån jävla tid att komma upp och iväg idag. Var inte alls motiverad men så helt plötsligt så var jag där och stog på bandet och förbrännde som aldrig förr. Blev av med ca 700 kcal. Me lööv pulsklocka.

Nu ska jag sova lite för imorgon är det träningstid igen.. Phu.. Det är jobbigt att hålla en så het body i trim. Haha!

Kramar på er alla fettbekämpare. L

Skrivet av Nike Girl 29 december 2009 klockan 01:00

I wonder..

Varför jag har sån ångest ikväll?? Inte bakfylle ångest uatn att jag är så stressad.. Har precis tatt 1/4 insomningstablett för att lugna ner mig. Kände av det igår oxå när vi skulle somna. Det var som att hjärtat eller rättare sagt pulsen hade flyttat sig och satt I halsen. Och vissa slag kom och kändes som en... Ja det enda som kan beskriva det är att pulsen kändes som en rapning nästan. Den kom den vägen och nu vet jag att hade jag inte stoppat i mig pillret så hade jag nästan fått en panikattak. Och de är inge kul att få.

Undrar om det är en reaktion på julestressen.. Den privata, familjära.. Jag har ju tränat väldana mycket nu innan jul och kände av lite panik när jag skulle somna men som jag ignorerade. Vilket jag vet är jääävligt dummt.. Och nu när jag börjar slappna av efter förra veckan och har varit spänd på hur familjen skulle reagera på A och hur hans kids skulle reagera på mig så kanske det inte är så konstigt.

Jag vet ju att jag alltid kommer ha den, panikångesten. Och jag kommer inte att komma ifrån mitt mentala tillstånd.. Att jag blir ledsen och ibland måste ha anti piller. Det som jag brukar kalla för att jag är psyko. Jag måste lära mig leva med det och hantera det och ibland fatta att jag inte är nån superwoman. Jag, min kropp pallar inte hur mycket som helst. Vi måste få vila.. Det enda är att jag tror ju att jag blir fet om jag inte tränar mycket. Jajaja, jag vet jag har en störning som jag hoppas kommer bli mindre.

Hmmm det kan ju vara det oxå.. Jag har ju inte tränat på några dagar. Eller jo varit ute och åkt skidor men inte som jag vill och tycker räknas.. Kanske därför jag har lite ångest.. Eller mycket..

Nu ska jag borsta tänderna och sova bort min ångest. Kramis bananis, L

Skrivet av Nike Girl 27 december 2009 klockan 22:56

Då var steget taget..

A har träffat min familj och jag har träffat hans kids. Han fick med beröm godkännt. Och det visste jag ju redan innan. Det finns ju ingen som inte gillar honom. Min lilla plutt...

Vi åkte hem till honom igår och sov där mför idag var det ju jag som skulle grillas. Barnen skulle komma 12 och då skulle vi äta lite mat och softa. Jag hoppade in i duschen kl 11 efter att A kirrat frulle och pussat lite på mig. 11.15 knackade det på dörren och de var där. Fatta att jag blev stressad!! Inte bara att de var tidigt utan 45 (!!!!!!) min tidiga. Jaja jag fattar att de kanske ville komma tidigare men seriöst!!!! Jag stog naken i badrummet och dörren var typ öppen. Visst allt gick bra (hoppas jag) men just den när jag redan var ett nervöst vrak och så hade jag inte ens kläder på mig.

Jag väntade tills exet hade gått och gick ut och hälsade. Hans mamma kom oxå förbi på lunch och det lugnade nerverna lite men det bästa hade ju varit en stoooor wirre! Nu får jag vänta tills imorgon på att få reda hur jag skötte mig. För det är ju så att funkar det inte med barnen så är jag rökt. Visst det kanske man inte märker vid första ggn man ses men det kan ju vara så att jag inte alls är en hit och då blir det jobbigt. Men sen så är det ju så att what´s there not to like?? Haha!

Nu, ikväll ska jag somna tidigt för imorgon blir det träning och jobb. Och jag glömmde berätta att vi åkte skidor! Och jag var ine värdelös. Hahahaa! Ok ingen Gunde men nästan.. A sa att jag var duktig och det kan ju vara så att han sa det för att vara snäll men det värmde iaf.

Nu blir det TV en stund.. Och så ska jag sakna min älskling. För det gör jag nåt fruktansvärt.. Fattar inte varför men nu var det lite extra jobbigt att han åkte. Kram på er, L

Skrivet av Nike Girl 27 december 2009 klockan 18:04

Idag är det dagen..

Då A träffar min familj. Han sitter i bilen och är på väg. Så om ca en timme så..

Igår blev det faktiskt inte så farligt med maten, värre med drickat. Haha! Vin, öl, snaps och inget och då menar jag INGET vatten. Vaknade vid 7 och svepte en halv liter rakt av. Hade en sån panik känsla och var så törstig. Men gott var det.

Hur har ni haft det? Idag serverar mor lamm. Mmmmm mammas lamm.. Så gott. Med vitlök och Darres ris och trevligt sällskap. Nu ska jag kolla på 2 and a half men som jag fick i julklapp.. Eller så blir det Kung Fu Panda..

Ha en skön dag, L

Skrivet av Nike Girl 25 december 2009 klockan 14:11

Hem sköna säng..

Japp då var man hemma i sängen efter en ganska jobbig dag på jobbet. Men det var kul ändå för jag var en av de lyckliga som inte var bakfull.. Haha!

Ligger och kollar på Biggest som jag spelat in. Me lööööv biggest! Och det är ju en av mina favvo säsonger. Det är sååå inspirerande när man ser hur det ser ut nu och hur det kommer att se ut hmm ja snart eftersom det går varje dag här.

Och jag kommer spela in det. Gött är det.

Idag blev det ingen träning. Jag pallade inte. Men jag har ju heller inte haft nån vilodag förra veckan så jag tycker att det är ok. Imorgon blir det gymmet hoppas jag och sen lite la stada och sen vv och sen jobba. Nu när jag kollar på biggest vill man ju bara träna, träna och träna.

Vi hörs imorgon. Kram!

Skrivet av Nike Girl 23 december 2009 klockan 00:06

Snart så är det jul..

Tänk vad fort tiden går.. Det är nästan lite skrämmande. Det känns som att det var igår jag skulle ta tåget till huvudstanden för att sen åka hem. Hem till mamma och syster. Fan vad jag saknar dem! Vill bara HEM HEM HEM! Det bästa med i år är att min älskling ska komma upp och träffa dem. Jag kan knappt bärga mig. Jag är verkligen sååå nöjd över att få hmmm vias upp honom låter så fel men det är så det känns. Lite som när en katt kommer hem och är nöjd över sitt byte och ska visa upp det. Efter mina tidigare fjaskon så får jag hem den bästa av de bästa.

Stefan han var ju verkligen bara katastrof och Johan hade för vana att ändra planer mitt i allt. Antingen så kom han väääldans många timmar för sen eller så kom han inte alls. En del av mig vet att Anders kommer att komma upp men det finns några atomer i mig som inte vågar vara helt glad och som inte kommer att slappna av förän han sitter i soffan hos mamma och är med mig. Jag fattar inte att jag inte bara kan lita på honom och vara glad..

Jag vet ju att han är min och vill vara med mig lika mycket som jag vill vara med honom men tom när jag skriver detta så gnager det. Tvivlet och osäkerheten. Det hänger ju inte på honom egentligen. Jag måste ju få in i mitt huvud att jag förtjänar att vara lycklig. Och att få vara det med nån som är snäll mot mig. Att jag duger åt A.

Men det är ju inte bara åt honom jag ska duga och det kanske är det som skrämmer mig lite..

Idag hade vi julfest. Jag hade inget sug att gå och det kan vara därför jag kanske inte hade så kul. Man får det ju så kul som man gör sig. Vi skulle gå på en "bröllops mottagning" med placerings kort och tal och man skulle göra saker och hade typ som uppdrag. Och det är inte riktigt min grej.. Sen när alla blev fullare och fullare så blev ljudnivån fruktansvärt hög så hög att jag fick panik och blev tvungen att gå iväg en sväng. Ibland så önskar jag att jag var lite mer en teaterapa för man går miste om så mycket, speciellt när det är sånt här när man inte är det.

Jag smet.. Haha! Ville verkligen bara hem och sova så jag drog.. Nåt som känns gött är att jag inte kommer vara bakis imorgon. Drack en drink och ett glas rött på jobbet och en hof på festen. Nu är det sova och orkar jag blir det träning som vanligt innan jobbet, men har inte bokat nåt pass utan tänker faktiskt bara göra det om jag känner för det.

Jag vet ju att jag kommer få gruvlig ångest om jag inte gör det men det ska jag försöka strunta i. Bra va? Eller är jag lite lat då?? Känner mig genast jävlig lat bara jag tänker på det. Hmmm inte bra Linnéa.. Men jag ska ju lata mig heeela julen nästan så det är ju därför jag har tränat på som en gris. Jaja vi får se hur det blir imorgon. Puss och kram!

Skrivet av Nike Girl 22 december 2009 klockan 02:13

Söndag och se det snöar!

Det är så vackert ute. Det riktigt Julafton snöar. Jag har jobbat idag. Började senare för att jag ville hinna träna innan. när jag vaknade var det inte en molekyl i kroppen som var sugen på att ge sig iväg till gymmet men jag åt frulle 2 timmar innan, softade lite, såg en reklam om nån ny suuupergrej man bara måste ha för att gå ner i vikt och bestämmde mig. Det blev en timme spinn iaf. Och vad jag var stålt när jag var klar. Åkte till jobbet och kirrade en sjukt go lunch. Bakad potatis med kesoröra bestående av gravadlax, ägg, pepperot, dill och rödlök. Mmmm blir hungrig bara jag tänker på det!

Nåt jag tänkte på idag var att igår så åt jag lite godis och så avslutade jag med 1/2 pizza osv. Mer kcal helt enkelt. Än vad jag brukar.. Och jag förbrännde såååå mycket mer än jag gjorde igår på spinningen. Det jag tror är att kroppen har mer energi att jobba med och orkar förbränna mer. Jag har märkt av denna skillnad innan men har glömt bort det.. Så nu blir det nog till att äta lite mer för att jag tror att min kropp, som är så sjukt envis inte kommer ge mig de minus på vågen jag förtjänar annars. Om jag kollar på Biggest och vad de går ner varje vecka så tycker jag att jag oxå borde ha mer viktnedgång... Men sen så får ju de hjälp med vad de ska äta för att gå ner maximalt.

Nu måste jag sova.. Trött så trött.. Kramen

Skrivet av Nike Girl 20 december 2009 klockan 23:58

ZzzzZzzZzzzzZZzzzzZz...

Mmm vad trött jag är.. Och kär nåt så in i helvete! Jag vet inte vad den mannen gör med mig för vi har ju inte setts på snart en vecka och ändå så har jag fjärilar i magen bara jag tänker på honom. Min söta, söta man..

Haha. Vad löjlig jag är..

Idag vaknade jag kl 7. Kirrade frulle och sen var det spinning, core och pump. Sen efter det, jobb till kl 23.00. Nu är jag sjukt trött och vill inget annat än att sova men grannen spelar I was ment to loving you på högsta volym och eftersom det är lördag och "vanliga" människor festar på helger så känner jag inte riktigt att jag kan med att gå och gnälla. Jag ska ju "bara" träna och sen jobba. Till 22.. Buhuuuu jag vill nästan gråta för jag vill verkligen sova. Borstade tom tänderna det första jag gjorde när jag kom hem bara för att kunna somna direkt efter bloggandet.

Det värsta är att hade jag inte tränat 10.30 imorgon så hade jag börjat jobba kl 11 för jag bytte med fröken Amanda.. FAN! I sånna här lägen blir jag nästan sur på mig själv att jag inte gick ut. Om jag inte får sova kan jag ju lika bra festa. Kommer ju inte bli piggare ändå..

Ok nu kör vi. Dagens mat som jag inte ens vill räkna ut.. Gröt med jordgubbar och 1 ägg, 1/snickers efter 2.5h träning, 180g burgare, godis, godis, godis, paj med glass och grädde, 1/2 pizza med skinka och grönsaker, lite vitlöks topping, lite rödvin. Hmmm det känns som att det borde vara MYCKET mer men det är det inte.. Eller jo, nästan 1 liter laktosfri mellan mjölk. Nu var jag klar..

Imorgon när jag är klar med träningen ska jag räkna ut hur många pp jag har jobbat in. Det ska bli sjukt spännande. En sak har jag glömmt, jag vägde mig i fredags och vågen stannade på.... 73 kg! Det får jag väl vara nöjd med? Speciellt eftersom jag ändå lyxat till det lite med marsipanbröd och popcorn och lite ostkrokar och sånt.

En tjej jag jobbar med tyckte att det såg ut som att jag har gått ner en del. Då blev jag jääävligt glad. Speciellt efter gravid fjaskot förra veckan.

Nej nu är det dax att knyta sig. Ögonen är fulla av glitter och grannen har stängt av musiken. Mmmm såååå gött jag ska sova nu och då ska A finnas vid min sida hela natten. Min alldeles egen älskling.. Vi ses hos Jompa.. Kramar från en väldigt trött Linnéa

Skrivet av Nike Girl 20 december 2009 klockan 01:01

Lördag morgon..

Japp har vaknat i tid så jag har fått i mig gröt med jordgubbar till frulle. Med ett ägg och grönt chai te. Kollade på Criminal minds som jag spelade in igår och nu är jag lite uppskrämmd för att jag är ensam hemma. Så det blir till att kolla Biggest loser finalen. IGEN. Haha!

Men det är ju sån morot för att vija, orka kämpa med vikten. I nästa omgång är min favvo med, Ali. Ska bli så kul att se heeela den omgången. Vissa människor kan ju kolla DVD boxar om och om och om igen men jag kan kolla Biggest om och om och om igen. Tycker det är såååååå bra!

Så jag lämnar er for no med min favvo från säsong 4; Julie


Sån förändring!!! Me like!

Ha en bra dag, L

Skrivet av Nike Girl 19 december 2009 klockan 07:55

Snabbis!

En snabbis innan jag somnar bara.. Skulle dansa med var trött i kroppen och ville verkligen bara njuta av finalen av Biggest som jag missade igår. (morrrrrr) Men så började jag kolla och vips så infann sig motivationen och jag var på väg. När jag kom dit frågade hon i disken om jag skulle ta yogan oxå.. Nehej sa jag det är verkligen inget för mig. Tyckte, lägg märke till formuleringen, att det var sååååå tråkigt och såååå långsamt. Men så under dansen som för övrigt var hur kul som helst. Det kan inte bli tråkigt med Elaine.. Men så under dansen så funderade jag. Jag hade ju tänkt ställa mig på bandet och förbränna lite och sen gymma lite. För det behöver jag ju nu inför skidorna..

Jag lyssnade på kroppen och den ville verkligen inte springa. Den satte ner foten och ville yoga så då fick det bli så. Jag ska ju spinna imorgon och cora och pumpa och sen jobba så då fick den yoga. Och det var fan kul! Kanske för att jag lär mig och känner igen men det var behövligt för min kropp som jag bara sliter på och inte göder ordentligt..

Så förutom ogan fick den 2 pepparkakor och 3 kulos glass med sås. Mmmm vad den mös. Jag hade faktiskt på mig pulsbandet under större delen av passet och på 20 min hade jag jobbat bort 250 kcal!!! På ett sketet yoga pass! Så jag tror nog att man jobbar mer än man tror där. Nästa år ska jag försöka slänga in 2 pass i veckan. har ju DVD hemma så jag har ju inga ursäkter.. Tråkigt när inte de finns..

Nej nu har han varit här Mr Blund och lagt glitter i ögonen på mig så vi ahhhhhhhhhh hörs imorgon.. Kram och god natt..

Skrivet av Nike Girl 19 december 2009 klockan 01:15

Motivation från ett oväntat håll!

Idag var jag såååå osugen att åka och träna. Ville bara ha en svennebanan kväll framför tvn och kolla på allt jag vanligen brukar spela in när det går för en ggns skull. MEN så kollade jag fejjan och där var det en vän som skulle gå på ett body balance pass. Hon och jag har jobbat på samma ställe och kämpat med vikten båda två. Och då tänkte jag att; nej kan hon så kan jag och så åkte jag. Och det är jag grymmt glad för nu. Och då.. Visst det var lite tuft att bara sätta sig på cykeln till vagnen men när jag väl satt på 6an så fanns det inget turn back och det kändes bra. Visst jag ahde faktiskt inte bestämmt mig för om jag skulle ta båda passen eller jo, för när jag väl är där kan jag hålla på huuur länge som helst. Hmmm nu ljög jag. Efter combat passet idag ville jag dö. Hahaha!

Så det blev ett funk pass där jag förbrännde ca 400 kcal och sen ett combat pass där jag förbrännde, håll i er nu. 800 kcal!!! Seriöst! Jag hade koll på pulsen och den var jävligt hög hela passet, det har ju säkert att göra med att funken eller streeten som det heter nu mera blev lite som uppladdning. Men det är ju heeelt sjukt. Så alla ni som verkligen vill förbränna och ta ut er till MAX, ta ett combat pass. Jag bara måste få med mannen på ett. Tror han skulle gilla det.

När jag kom hem blev det samma mat som till lunch.. Inte för att jag var sugen utan för att det inte fanns nåt annat hemma. Jag chansade och struntade i Konsum.. Duuumt beslut men det är ju inte som att jag orkade vända när jag väl var hemma.

Som aptitretare blev det de sista sega ostkrokarna. Mmmm vad gött. Och till dessert det sista marsipanbrödet. Har inte så stor ångest över det eftersom jag förbrännde 1200 kcal.. Eller 22 pp om man så vill. Känns konstigt att räkna de båda passen lika i pp systemet när det ena förbrännde dubbelt så många kcal..

När jag kom hem och skulle kolla på finalen av Biggest, tror ni inte att en propp jävel har gått!! Det har typ aldrig hänt innan. Så jag får vänta till reprisen på måndag. Och den måste jag oxå spela in. Hoppas det funkar. Ska nog ringa mor och kolla om hon kan spela in det för att vara garderad.

Och en annan sak som störde mig som kanske inte borde störa mig.. Eller jo det borde det för jag gillar det inte om folk jag känner gör det. Det var att på vagnen hem så satt jag på en sån 4 sits, där man kan sitta mittemot varandra. Och mittemot mig sätter sig ett par. Och hånglar! Och pussas. Och bara är obekväma. Jag gillar ju inte när par gör det när jag är med och när några jag inte ens känner gör det och jag inte vet vart jag ska titta eller hur jag ska bete mig då blir jag irri. På en jävla spårvagn!

Oj vad aggro jag låter.. Jag flyttade på mig, precis som jag gör om det kommer en stinkande alkis och lyssnade på Celine och lugnande ner mig.

Nu är det Simpson the movie. Och så spelar jag in Generation Fett för det vill jag inte missa.

God natt för idag, L

Skrivet av Nike Girl 17 december 2009 klockan 22:04

so far dag 2..

Dagen började med en skål lättfil hallon blåbär. Med 25g fullkorns ringar. De som ser ut som frollic. Sen slocknade jag som en gris. Jesus vad trött jag var. Sen bar det av till tvättstugan och sen väntade lite laxbullar och fullkorns pasta. Men fan vad dyr pastan har blivit nu! 35 g 2pp! Heeelt galet.

Och så hade jag lite karra sug så det fick bli en 2pp vv bar och ett marsipanbröd och en salta katten klubba.

Nu måste jag powernappa öite innan träningen ikväll. Kram och puss!

Skrivet av Nike Girl 17 december 2009 klockan 14:57

Min fortsatta dag.

Hmm var slutade jag.. Tror det var med katten i sängen. Sen blev det en tripp till till gymmet för ett pump pass, ett core pass och ett aerobic dance pass. Har idag jobbat in 33 pp. Och då har jag inte räknat in coren för jag vet inte hur jag ska räkna det..

Jag känner mig själv så bra att jag vet att duschar jag inte direkt på gymmet när jag tränat så mycket utan bara byter om till torra kläder och åket hem för att det är goare så blir det jäääävligt jobbit att duscha. När maten har blivit intagen och man softar ner sig så brukan iaf jag somna till.. Och om man då har tvagat sig innan man kommit hem så är det sååå gött senare. Nu behöver jag ju bara kirra gaddarna och sen är jag redo för kroppens återhämtning. För det behöver den verkligen idag.

Maten blev ris och pannbiff både till lurre och middag. Sen har jag ätit 1/2 lussebulle och ett marsipanbröd. Gissar att det finns plats för det en dag som denna. Haha!

Nåt som var lite kul var att vi hade en ny instruktör på dancen. En som jag inte tagit för att det funnits andra pass när hon har sitt. Men fan vad kul det var. Hon var verkligen jätte duktig. Och inte så svår jag är van vid så man kunde leka lite mer och inte tänka så mycket. Även om jag märkte att i slutet var min koncentration inte på topp. Då hade all enerig tagit slut och min kropp ville bara ha lite näring.. TILLS hon satte på en bra låt! Den sista. Då var det bara att köra på. Energin som jag trodde att jag inte hade fanns tydligen nånstans i fettdepåerna och fullkomligt sprutade ut i de sista ggrna.

Det som var så kul var att sist Niklas inte hade klassen och en annan tjej tog den var hon så tråkig att vääääldans många drog. Jag tror att 10-15 gick de första 10 min. Denna ggn stannade alla och vi hade verkligen jätte kul.

På pumpen hade jag hon som alla gick för.. Och där var hon inte heller så bra. Det är ju nytt program och då är det ju extra viktigt att vara tydlig med vad man ska göra. Men hon förvarnade inte och sa inte till vad som skulle hända utan det kändes som att hon lite räknade med att vi som deltog skulle kunna det.. Lite tråkigt för hon har en sprudlande och glad personlighet och jag hade nog gillat passet om jag hade kunnat det lite bättre.. Eller rättare sagt det hade inte blivit så rörigt.

Nu kollar jag på SYTYCD och har sett en av de värsta dansarna ever! Fy vad pinsamt. Jag dööööör! Hittade inget klipp och vet inte om ni ska vara ledsna över det.. Haha!

Hur går det för alla därute? Hur går det med motivationen? Efter min chock förra veckan när det var en idiot som grattade mig till graviditeten så är min på topp. Ja jag vet att jag inte ser havande ut men bara att det finns EN som säger nåt sånt så vill jag bara gå ner mer och mer. Det finns nog både bra och dåliga saker att ta ur denna situationen och de bra är att jag blir motiverad att lägga in en växel till men de dåliga är att jag blir eller kan bli rätt så manisk och den som blir lidande är min kropp.. Tur att jag har en pojkvän som verkligen älskar min kropp. Och det ser jag i hans ögon när han tittar på mig. Och känner när han tar i mig.

Tänk vad lustigt att när vi tittar på mig ser vi heeelt olika saker.. Det är lite som speglarna i tränigssalarna, där beror det på var man står om man ser stor eller liten ut. På pumpen stod jag vid en bra där jag såg fit ut och på coren så passade en sidospegel mig jääävligt bra men på dansen. Hahaha! Den var inte snäll mot mig. Såg ut som om jag precis börjat kämpa med vikten. Hahaha!

Nu ska jag nana. Pööööössss på er alla underbara!

Skrivet av Nike Girl 16 december 2009 klockan 23:03

So far..

Hittils har jag hunnit äta gröt, spinna, äta lurre och bli anmäld till tjejvasan. Ja jag vet att jag skrevi i söndags att jag (A) hade anmält oss men efter noga eftertanke så får jag ta tjejvasan. Kände att MINST10 timmar på skidor är lite med än vad min kropp klarar av. Eller mitt psyke. Så mannen åker det långa och jag det korta. Vilket gör att vill jag ta svenska klassikern måste jag nu ta tjejklassikern och det grämer mig lite.. Haha, snacka om I-lands problem.

Jag sa ju efter Lidingöloppet att ALDRIG mer. Men nu, några månader, 3 för att vara exakt så känns det som en ny utmaning. Men jag vill ju springa det långa... Eller så får jag ta båda.. Som Gunde säger; Ingenting är omöjligt.

Kram så länge, L

Skrivet av Nike Girl 16 december 2009 klockan 15:24

Snart är det sommar!

Eler snart och snart men vi går mot ljusare tider. Idag när jag sprang på bandet kl 1 började det fan bli mörkt. Såååå tråkigt. Nåt som var ännu tristare var att jag inte fick spinna..

Det tar ca 10 min att ta sig till sats hemifrån och jag hade ganska bra med tid. MEN så var ju vagnarna sena, självklart. Jag hoppade på en som hade vänt, svårt att förklara men på min hållplats finns det som en vändplats för vagnar och där stog den jag skulle ta. Jag hoppade på... Den gick inte. Jag satt där i väääldans många minuter. Sånna jag senare inte hade. Eftersom 6an inte gick ovh 10an kom så bytte jag OCH då gick 6an. Självklart. Ok tänkte jag coh svor lite för mig själv. När vi kom till Frihamnen tro fan att de har satt upp en biljett kontroll razzia. Seriöst. Det var ju nån däruppe som inte ville att jag skulle spinna idag. Så jag kom 10 min för sent och fick kuta på bandet istället. Tur att jag hade med mig skor. Det blev 1h 45min jogg och 1264 kcal fattigare.

Gött!

Sen blev det jobb. Jag fick ta grillen och trodde det skulle bli smooth sailing me icke. Satt nästan i skiten där ett tag.. Lite svettigt. Men vi klarade det galant. Så klart det var ju jag och Oraja.

Maten idag.. En macka med ägg och räkost till frulle, en pannbiff, 4potatisar, lite vitfisk och räkor till lunch, lite karra och clementin till mellis, bakpotatis med keso, räkor, rödrom, rödlök, pepparrot och 1/4 avokado till middag och som avslutning lite popcorn. Har inte hunnit räkna ut allt än men ser ju att det är över mina 29. Har ju faktiskt bestämmt mig för att när jag tränar mycket ska jag inte bry mig om ifall ajg går över dem. Som igår, då tränade jag in 27 och ska äta 29, då är det ju som att jag bara 2 pp och det kan ju inte vara bra.

Hmmm det var nåt jag ville lufta, nån fundering jag hade men kommer fan inte på vad det var.. Får väl ta det imorgon om det kommer tillbaka.

Kram och godnatt, Linnéa

Skrivet av Nike Girl 16 december 2009 klockan 00:17

Brrrrrrrr...

Vad kallt det är.. Och jag som brukar sova med öppet fönster. Det var öppet när jag kom hem efter att ha spenderat min natt i en annan säng. Och det blev typ frost i mustachen när jag kom in i rummet. Nu ligger jag under det goa, goa täcket och har dratt på elementet så jag looooovar att jag kommer svettas som en gris i natt och ja, öppna.

Min dag började kl 6. Då skulle jag upp för att klä på mig för att sätta mig i en bil och åka till Henån. Och där skulle bussen gå kl 7.40. Tror ni verkligen att den gick då? Hahaha. Nehej då. Den skulle gå 7.45, vilket inte är så långt efter (om det inte hade snöat och blåst kallare än kallast och jag hade tunna, tunna Nikesar på mig) Och den var fan den. A släppte av mig på Statiol och jag tog en kaffe och köpte en av mina favvo tidningar, RW och satt och softade tills bussen "skulle" gå. Sen stog jag ute och frös. När den äntligen kom så var det inte en sån som jag hade hoppats på, en som går heeela vägen utan jag fick byta i stenung-fucking-sund. Och där pajjade ena väskan jag hade med mig..

Men det gick att fixa.

Somnade på bussen och väl inne i götet hade jag två val. Antingen åka hem och sova eller så till gymmet och förbränna och pumpa. Det blev nr 2. Gött när jag var klar. Så där tjänade jag in hmmmm 17+11=27 pp. Jag ska äta 29 så det är ju bra. Har fått i mig; en macka med ost och smör (7pp), en prot drink som jag räknar enligt förra programmet för att jag inte vet hur jag ska räkna den.. Nån som vet? (3pp), ryggbiff med grönsaker och ris (7pp), 2 skumtomtar (1pp), 1/4 bröd skiva (0.5pp), bakpotatis (4pp) med keso (3pp), 100g gravlax (4pp), och 1 dl räkor (1pp). Nu på kvällen blev jag sååååå hungrig att det fick bli en macka (1pp) med ett ägg (2pp) och sen så hittade jag en godis påse jag hade lämnat till min kombo för att hon skulle äta upp den.. + en påse hääärligt sega ostkrokar.. Mmmmmm.. Allt finns kvar! Och jag har kravings!

Ska vi kanske räkna lite? Och vi hamnar på.... Trumvirvel.... 33.5pp. Och jag ska äta 29. Men som sagt jag har tjänat in 27 och ska träna imorgon och min kropp behöver ju mer när jag tränar mycket. Är det nån som har nåt råd hur jag ska göra? Ska jag äta lite mer när jag tränar eller ska jag hålla mig till de 29? Mmmm gött, börjar känna av lite tränings värk. Göttit!

Nu ska jag kolla på ett av favorit programmet. 2 and a alf men. God natt och sov gott. Vi hörs imorgon.
Skrivet av Nike Girl 15 december 2009 klockan 00:33

Hurra hurra hurra!!

Hurra för mig! Har haft en suuuper dag till med Anders. Han kirrade frulle på sängen och sen åkte vi till honom. Jag försökte sova medans han fiskade hummer. Tro det eller ej men de, han och hans polare, fick en. Och tre krabbor. När han kom tillbaka låg vi i soffan och kollade Robinsson och mös och tyckte om varandra lite. Hmm typ som vi gjort sen fredag natt..

Sen blev det middag hos hans mamma, andra ggn jag träffade henne... Och det gick bra. Tror jag. Efter tårtan, hon fyller år imorgon så vi firade båda, åkte vi till Lysekils kyrka och kollade lucia tåg. Nu är vi hemma och mannen kirrar lite soppa till mig medans jag bloggar.

Han har även anmält oss till Vasaloppet ikväll.. Blir lite nervös bara jag tänker på det. Har inte åkt skidor sen jag var hur liten som helst. Så nu blir det ju att träna ben utav bara helvete.

Imorgon är det jogg på bandet och pump som står på schemat. Gött är det! Kramis bananis, L

Skrivet av Nike Girl 13 december 2009 klockan 21:13

Min dag med min man..

Idag har vi haft jordens skönaste dag. Iof så började den igår.. Eller igår kväll. För på jobbet var det pest, pina och helvete. Hetingen Peter Fucking Jöback spelade på skandinavium igår och varenda en med kvinnligt kön skulle ju gå och äta hos oss innan och det konstiga är att när det är kvinnofolk som ska göra nåt så är det alltid kallis som sitter. Fattar inte riktigt varför..

Men iaf när jag hade slutat satt mannen i baren och väntade på mig och vi tog en öl med mina arbets vänner. (hatar ordet kollegor) Sen gick vi och la på pengar på bilen och travade över till Parken och tog ett glas med Anders bror och flickvän. Efter det var jag så slut att vi åkte hem och idag på morgonen konstaterade jag att vi var så trötta att vi knappt kommer ihåg att vi somnade.

Vaknade utan, hmmm nej det gjorde vi ju inte för han hade ju satt klockan.. Ok vi vaknade och låg jääävligt länge i sängen och slappade och kollade tv och han hämtade bilen i stan och köpte frulle och så mös vi lite till. Duschade, åkte in till stan och inhandlade lite presenter, gick och åt en burgare på Bishop och en stasa och sen bio. Våran första middag och bio date. Gött va? Efter 2 månader går vi på bio. Haha och vi såg Bröllopsfotografen. Seriöst, hur snygg är inte Tuva Nouvotny??? Jesus!!

Sen blev det en tripp till 7/11 för att kirra lite bröd, mjölk och skinka till imorgon. Nu ligger vi i sängen, jag bloggar och han leker med sin kamera. Jag fick prasenter oxå.. För det är ju så att jag blir HELA 31 idag!!

Jag fick ett par sviiiin snygga stövlar i förväg och nu fick jag en ljudbok, Dan Browns Änglar och demoner, marsipanbröd och tugg.

Nu ska vi sova inför morgondagen. Ska träffa en väääldigt viktig person imorgon eller ja idag, förlåt älskling.. Och då måste man ju vara pigg och alert. Kramen och hoppas alla har en bra helg!

Skrivet av Nike Girl 13 december 2009 klockan 01:16

Handen på hjärtat..

Jag fick frågan om jag var/är gravid idag. Jag tog den inte särsklit bra. Jag kommer antingen skita i allt och svälta ELLER träna och svälta. Jag vet hur jag funkar och den kommentaren jag fick är inte bra. Jag har gråtit i ca 4 timmar och ser bara allt som är fel, vilket är JAG och jag vet inte hur jag ska kirra det.. Nu är det jääääääääävligt jobbgt. L

Skrivet av Nike Girl 11 december 2009 klockan 04:31

Prommis dax..

Jag skulle ju upp och jogga på bandet MEN orkade inte.. Så tänkte jag att jag åker och spinnar istället men just som jag skulle gå upp så sköljde en våg av illamående över mig så jag hoppade det och stannade kvar i sängen. Det får bli en promenad till jobbet, det tar ca en timme med en skön bok istället. Med tanke på att jag somnade om trotts att Oprah var på så tyder det på att jag är ganska trött.

Och kroppen behöver ju tydligen vila har jag hört. Men jag har ju märkt hur dålig jag är att hålla min inom ramen för mina pp och då så måste jag ju träna mycket. Ett kcal underskott är ju det som får mig att gå ner. Och ner ska jag! Banne mig.

Nu måste jag trycka in en bok i telefonen. Kramen så länge.

Skrivet av Nike Girl 10 december 2009 klockan 11:10

Hmmmm...

Vvs hemsida är nerlagd för att de håller på att uppdatera den och nu vet jag ju inte hur det är öppet.. Kunde ju inte gå i måndags pga att jag hade festat till kl 8 på morgonen och sen bara ville iväg till pojkvännen och idag så krockade det med favoritspinningen. Imorgon kan jag inte ta nåt pass utan tänkte ta det på bandet och om jag hinner väga mig innan jobbet MEN jag vet ju inte hur de har öppet. Nu är klockan så mycket så jag kan ju inte ringa och fråga heller.. Ofta de har en trött jävel som sitter och svarar på frågor nu!! Haha!

Idag blev det 2 polar mackor till frulle och sen 55 min spinning med favvosen Andreas. Tillbaka på jobbet blev det, mmmmm det vattnas i munnen på mig nu, potatismos med kaviarströmming, rårörda lingon, lite kött som jag inte kunde motstå och en knäcke med lätta. Struntade faktiskt i att räkna ppsen för detta var jag ju tvungen att äta..

Sen blev det 2 bitar sushi, 1 dl vanilj yogurt med fruktsallad och till middag pasta med räkor och grönsaker. Ja, jo jag ska räkna men inte idag.. Maten knullade så gött i munnen att jag inte vill ha ångest över den än.

Nu måste jag sova för det är tänkt att det ska bli förbränning på bandet imorgon innan jobbet.. Phuuuuu vad det är jobbigt att bli snyggare. Haha! Men men man måste ju hålla sig i trimm för sim man. Eller hur?

Kram och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 10 december 2009 klockan 00:50

Nu är det natten!

Jag har lite ont i baksida lår nu känner jag.. Gött att träningen gör nytta. Det blev 1.17 min på bandet och 55 min pump idag. Känner mig jätte nöjd men är lite orolig för hur jag har ätit mina pp.

Till frulle blev det svärmors () hembakade bröd med ost och tomat (3+2). Smakade heeelt ljuvligt. Till det kaffe och blogg. Haha! Sen efter träningen blev det en fralla med 2 skinka, 2 ost och en liten töntig grönsak (4+2). Till lunch ris, sallad och kyckling i jordnötsås (4+3+?).. Kollade häromdagen i restaurang guiden och har för mig att den såsen kostar en del i pp. Inte för att jag åt så mycket men ändå.. Till mellanmål blev det en brödbit och 6 bitar sushin (2+6). Middagen bestod av 100g gravad lax, minikeso och bakpotatis (4+1+4). Hmmm 35 och ett fråge tecken.. Inte så bra men va fan.

Jag har ju faktisk tjänat in ca 17+11. Så det är ju bra, slipper jag ju ta från en bonus jag inte riktigt känner att jag förtjänar. Och för er som undrade hur jag räknade ut joggen så delade jag 11 på 4 och rundade upp. Bara för att jag kan och tycker jag förtjänade det. Haha! Ibland måste man göra sig själv lite lycklig. Nu ska jag snaska på en eller 2 bitar vv godis och sen sova. Kramen!

Skrivet av Nike Girl 9 december 2009 klockan 00:21

Tisdag morgon..

God morgon världen! Sitter på bussen till götet efter en kväll med mannen. Vi ses ju på fredag igen men jag saknar han redan. Vi somnade i soffan framför tvn igår och det var läääängsen jag sov så gött.

Nu så ska jag snart försöka sova lite för att jag tänkte skippa att åka hem och ta mig till träningen direkt.. Då blir det förhoppningsvis ca en timme på bandet och så 55 min pump. Då får jag en timme på mig att bli klar till jobbet. Gött.

Men fan vad jag kommer vara trött när jag slutar jobbet ikväll..

Tänk vad gött när det äntligen blir lite ljust på morgonen.. Vad alla kommer vara glada typ hela tiden då.

Nej nu är det over and out för mig på ett tag. Kan ju faktiskt skriva av mig lite när jag tränat klart.. Jag har ju ganska mycket tid på mig. Ha det gött så länge, kramar L

Skrivet av Nike Girl 8 december 2009 klockan 08:15

Måndag kväll, vad hände med dagen???

Haha. Jo det ka ju vara så att frökem var ute igår, igen, hamnade på efterfest och var hemma kl 8 imorses. Fan vad trött jag är nu. Sitter på bussen till min man och ska få somna i hans armar i natt. Kanske en stund i soffan oxå om jag har tur.

Jag har funderat och funderat på han och mig.. Hur det kommer sig att han och jag som lever sånna olika liv har blivit ihoptussade. För det är jag övertygad om att vi har. En tanke slog mig.. Kan det vara så att vi ska vara ihop men att vi måste vänja oss lite vid varandra och varandras liv?

Han är ganska ny singel och behöver ju vänja sig vid det och jag har sprungit på Avenyn i 4 år och dejtat både fan och hans moster. För när han och jag är tillsammans då är vi så bra. Vi tar på varandra heeela tiden och jag älskar att bara titta på honom.

Så min slutsats i detta är att för att vi inte ska gå om varandra och dejta en massa annat löst folk så har vi hittat varandra redan nu och är i en inskolnings fas. Hur låter det?

Jaja kankse lite knäppt men jag har ju oxå druckit alkoholhaltiga drycker en väldans stor del av halgen. I lördags gick jag och min syster ut och vi var väl hemma vid.. Ja 5.30 kanske. Jag var på jobbet 10.30 och jobbade till 22. Sen gick vi ut igen och jag var hemma kl 8 på morgonen. Men kul var det.

Det bleb ingen vägning idag och jag tror inte jag kommer hinna vv denna vecka men jag väger mig imorgon på gymmet.

Dagens matintag är ju inget att skryta med direkt. En vv chirre och en halv subway. Nu måste jag sova lite. Har nu haft en bra helg? Kramar och pussar i massor, L

Skrivet av Nike Girl 7 december 2009 klockan 18:33

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar