Leta i den här bloggen

måndag 21 februari 2011

Min man..

Min man kirrade mat till mig idag. Chili con carne med råris och yogurt och nan bröd. Hur gött som helst. Sen blev det helkroppsmassage och efter det en smoothie. Han skämmer typ bort mig. Så söt..

Nu är det snart dax att pussa lite på han och sen sova. Vi ska upp tidigt och efter festen igår så är jag liiite sliten. Haha!

Måste ju bara lägga upp favvoreklamen alla kategorier!

Skrivet av Nike Girl 29 oktober 2009 klockan 00:10

Vilken fest!

Igår blev det lite partaj.. Eller kanske inte så lite. Hade en jobbig dag på jobbet. Och efter detta mötte jag upp Emelie på Lilla london för att ta ett eller tre glas vin och skvallra lite. Vi har inte setts sen Jesus och vi hade ganska mycket att prata om.

Sen blev det upp till David Lotta på Babar och där var det räser fylla. Sååå sjukt mycket fulla människor! När klockan blev 3 stänger Babbsan och vi var INTE klara. Så det blev hem till Emelie på efterfest som slutade ja, runt kanske 8 imorses. Vaknade 11 och åkte hem, somnade, duschade och sitter nu på bussen till älsklingen.

Vad man tycker om mycket när man dricker.. Jag var såååå kär i natt. Jag är det fortfarande men inte på samma sätt. Han ska kirra middag och bju på vin. Haha! För mig blir det nog julmust light till maten. Och sen en jäääääävla massa kramar och pussar och kärlek.

Han har ändå lyckades med det omöjliga. Förändra min syn på mig.. Jag ser verkligen inte den feta Linnéa längre. Även om vågen inte visar det så är jag typ normal. Och jag ser det.. Förut har jag bara sett det på fyllan, alltså när jag gått ner innan, för flera år sen. Då när jag vaknade kunde jag se hur liten jag var men så fort hjärnan och psyket vaknade så blev jag fet igen. Nu är jag ju normal. Jag har storlek 31 i jeans. Haha iaf på HM.

Nu ska jag sova lite. Det har ju inte blivit så mycket av den varan i natt... Kramis bananis, L

Skrivet av Nike Girl 28 oktober 2009 klockan 16:47

Uuuuunderbara morgon!!

Har precis kommit hem från min jogg och har intagit en macka med 17% ost och skinka. Fan vad skönt det var. Stressade inte utan tog min tid i den sköna naturen med alla djur och gula, röda, oranga träd. Man blev så förälskad och som tur är har jag ju nån att ge den kärleken till nu. Han kommer visserligen att få den imorgon men då är den ju sparad och ännu mera innerlig. Han gör mig sååå lycklig och när jag sprang hemåt kom jag på att han är den första mannen på jävligt länge som inte gett mig nån ångest. Eller skäl att inte lita på honom. Eller fått mig att skämmas över att jag finns i hans liv. Han är fan bättre än antideppresiva. Haha!

Nu ska jag klä på mig för att ta nästa träningspass för idag. Ett pumppass. Gött är det!

Skrivet av Nike Girl 27 oktober 2009 klockan 10:31

Dagen började sååå bra..

A kom hit igår. Bara för att vara med mig i några timmar. Han är så söt. Och jag tror han gillar mig ganska mycket. Våra kroppar är som skapta för varandra och när vi sover känns det som att vi inte gjort annat än att tycka om varandra och BARA varandra.

Iaf, han kom hit och sov men skulle upp tidigt så det blev till att leka husfru och kirra frulle till han. Mackor och kaffe. Och en massa pussar från mig.

Tillmig blev det kaffe, protdrink och fettförbrännar piller. Sen ca 2 h i skogen, till frulle 500gr fruktsallad och 200 gr vaniljyogurt. Till lunch blev det en vv rätt, moussaka med sallad. La till lite extra potatis och några shashimi bitar. Mmmmm vad gött det var. Till middag blev det ännu en vv rätt, thai kycklilng med ris. Till förrätt lyxade jag til det med lite glass.. Hahaha! Hade verkligen inget som helst socker i blodet och var sur och grinig och jag märkte att detta kunde bara sluta på ett sätt så för att inte skrika (vi har öppet kök så gästerna hör allt) så blev det små kulor glass som var åhhh så goda.

Nu ska jag försöka sova. Grannen har nog drabbats av akut dövhet för volymen på hans tv är sjukt hög så det blir nog till att lyssna på en bok tills jag somnar.

Ja, just ja.. Har ju kommit på en ny formel för min viktminskning. 3,2.. Äta träna bra i 3 dagar sen ha 2 slappar dager som jag förhoppningsvis har tränat ihop och sparat pts så jag inte överskrider allt för mycket. Hur låter det? Jag utvecklar mer imorgon. Nu ska jag sova. Kramis bananis, L

Skrivet av Nike Girl 27 oktober 2009 klockan 00:14

Äntligen söndag!!

Och snart är han här! Sååå jäla a la carté!

Imorgon är det träning och lite shopping och jävligt go mat som står på schemat. Och så ska jag träffa en gammal vän och så ska jag träffa A.

Ska försöka ta lite mer bilder för det har jag varit sjukt dålig på. Nog för att jag inte riktigt kirrat det med den nya datorn. Och så måste jag ta lite nya bilder på da bod. (min heta lekamen) Haha!

Nej nu är jag trött. Stängde Valand igår. Hemma ca 5.45, vaknade vid 12, var på jobbet kl 16 och slutade 23.30. Det blev en städöl och sen Roggan hem. Min älskade, älskade cyklel. Han är fan det bästa. De har snott hans korg, pajjat låset, antagligen för att nån velat sno han men han finns kvar hos mig fortfarande. Funderar på om jag ska åka och kirra ett nytt lås. Det som ingen lyckats bryta upp för att nu kan jag inte använda det. Det är hur krångligt som helst att både låsa och låsa upp så jag använder bara lås nr 2.

Oj vilket svammel det blev om Roggan.. Hahaha! Men vi älskar varandra han och jag. Hoppas att A inte har nåt emot vår kärlek..

Puss och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 25 oktober 2009 klockan 02:06

Falska människor..

Jag fick ha ett samtal på jobbet. Tydligen så har både servispersonak och kökspersonal gnällt på att jag är ofocuserad.

Men varför inte säga det direkt till mig? Måste man gå till köksmästaren så han får ta det med mig?? Jag var så arg och besviken i går att jag inte riktigt visste hur jag skulle bete mig. Vi är ju väldans bra vänner på jobbet, verkligen ALLA och det känns jätte jobbigt att en eller några av mina sk vänner går bakom ryggen på mig och pratar en massa skit. Hade det varit så allvarligt hade ju samtalet tagit mer än de 5 min de tog. Visst jag tar till mig av kritiken och ska bli ännu bättre, ännu snabbare men jag litar inte på nån där. Jo det gör jag ju men inte i köket eller servisen..

Jag fattar inte att man inte kan ta det med mig på plats. När jag verkligen tabbar mig. Är folk så konflikträdda att de inte vågar? Eller är det jag som är så skrämmande att ingen vågar prata med mig?

Fan vad jag inte gillar den här känslan när man misstror allt och alla. När det känns som att allt jag gör synas och skvallras eller gnälls om.

Tänkte att jag skulle köpt med mig lite frukt till jobbet men nu vill jag ju inte. Jag vill inte vara snäll och generös mot de som hugger mig i ryggen. Bit inte den hand som föder dig är ett grymt uttryck till det. Hahahaha!

Nu är det in i duschen och så ska jag går till jobbet. Var ute både igår och i natt. (hemma 3.30 lör morgon och 5.45 i morses..) så nån motion har det inte blivit. Har ändå varit duktig och ätit fruktsallad med yogurt till middag och ingen pizza som vi faktiskt har på jobbet..

Imorgon kommer älsklingen hit. Bara för att träffa mig i 11 timmar. Kanske att han gillar mig nästan som jag gillar honom..

Det är nog en av mina stora skräckar, att jag kommer kära ner mig totalt och han ja, gillar mig. Gillar att umås med mig för att jag är snäll, rolig och trevlig. Det har ju hänt innan.. Skälet till att jag är så rädd för det är att då drar jag och det är det sista jag vill. Men jag kan inte vara i ett förhållande där det inte är eller kommer bli jämlikt, känslomässigt menar jag nu. Och att inte få träffa A finns inte med i min världsbild. Min älskling...

Nej, nu är det dax att tvätta bort gårdagens fylla. Försöka skölja bort bitterheten och kanske tröstshoppa ett par nya byxor.

Kramis bananis L

Skrivet av Nike Girl 24 oktober 2009 klockan 13:33

Lööööv..

Jag sitter nyss hemkomen och är bara förälskad i typ allt.. Mina vänner, min pojkvän, min älskade sambo som har det största hjärtat i världen, min David som är det vackraste som finns, Min josefin som är så bra.. Så bra för alla hon berör.. Det är så gött att vara så lyckligt lottad. Jag saknade Emelie och Hanna ikväll men det bilr fler tillfällen.

Kram världen och hoppas ni känner den lyckan jag känner!

Skrivet av Nike Girl 23 oktober 2009 klockan 03:52

Nu har jag bestämmt mig..

Det blir fan vilodag idag. Har så ont i kroppen efter 7 timmars träning på 3 dagar att jag vilar idag och lägger lite krut på det imorgon. Ska inte ens cykla till jobbet idag utan det får bli en promenad. Detta eftersom det tog en evighet igår att ta sig dit... Hmmm nu när jag sitter och skriver kom jag på att de håller ju på med att laga spåren så jag kan ju inte åka hem sen.. Får nog bli Roggan ändå.

Det som gjorde att jag bestämmde mig för att ta det lite lugnt var att jag sträckte mig i sängen och höll på att krampa i ryggen. Är såååå öm! Jag kan ju lova att det är Afrodansen som satt sina spår. För så här ont har jag aldrig av pump, eller jo fast inte på de ställena.. Haha!

Nåt man kan lära av detta är att det är bra att träna varierat.. För jag brukar inte ta afron, stannade för att det var en av favvo instruktörerna. Och hon dödade min kropp! (eller gjorde den starkare men det känns inte nu)

Så idag blir det lite mer koll på maten och en massa frukt eftersom det inte blir "riktig" träning. Iof så har jag ganska mycket bonus points så nån hitler behöver jag ju inte vara. Mest jag som tycker det är gött med kontroll. Nästa vecka ska jag ju spendera med min prins så då blir det nog inte sååå jätte mycket träning.. Eller hahaha inte sån träning, if you know what I mean.

Just nu så har jag en känsla av att jag drömmer när jag tänker på honom. Jag blir så lycklig över att han vill vara med mig. Och det känns så overkligt att VI har hittat varandra.. Just nu.. Våra vägar har ju korsats eller har kunnat korsats men nåt eller någon ville inte att vi skulle ses innan. Kanske var vi inte redo.. Jag hade ju en hang up på ja ni vet och han var inte heller ledig.

Det är han ju inte nu heller för nu är han min, min och bara min..

Haha. Undrar hur galen han tror jag är nu!!

Kramar och pussar på alla, L

Skrivet av Nike Girl 22 oktober 2009 klockan 10:31

Go morgon, go morgon, go morgon..

Hur är det idag? Här är det bra. Har precis satt i mig kaffe och protdrink och ska få upp ångan för att ta mig ut. Har visserligen ont i varenda del av kroppen men kollar man på biggest loser och hur de tränar och hur ont de borde ha så är väl detta en piss i atlanten. Haha!

Suz uppmanade till skål idag så då får hon en:

Så skålen idag är; För mig för att jag börjar hitta tillbaka till mig själv och min motivation.

För A för att han är världens bästa. (och snyggaste)

För att det är tor och imorgon kanske kroppen inte gör så ont när jag ska pumpa..

För min säng som är otroligt skön och för alla som jobbar med sig själva.

Nu måste jag hitta viljan att ta mig ut.. Är inte sugen i detta mulna, kalla väder men ska man bli fin måste man lida pin. Och fan vad det är sant ibland. Tänkte egentligen ta ett pump pass idag men så kom jag på att Moa och jag ska ju ta ett imorgon så det blir nog "bara" en skön jogg.

Nåt som är bra är att det inte går nåt kul efter 9 på morgonen. Visst Night rider på sexan men det suger ju. Har verkligen försökt kolla och det är fan inte bra.

Puss och kram

Skrivet av Nike Girl 22 oktober 2009 klockan 08:44

Ett lite vemodigt men gött inlägg.

Idag när jag höll på att städa på jobbet kom jag och tänka på en sak. När jag träffade Johan och vi skulle lära känna varandra för att se om vi vill mer än bara ligga så skulle vi en kväll när han var här gå ut och äta middag. Han skulle vara klar med jobbet vid 7 och komma hem och duscha av sig och vi skulle ut. Mina vänner messade och undrade om jag/vi ville ses på ett glas men jag skulle ju på dejt så det blev nej, nej och åter nej.

Klockan blev 20 och 21 och han ringde inte. Jag hade messat för att kolla när han blev klar och om jag skulle kirra nåt att äta hemma eller om jag skulle/kunde åka in och träffa mina vänner istället för att sitta hemma och vänta. Han hade ju inga nycklar och inget ombyte (jobbar som snickare) så jag fick glatt sitta hemma och vänta. Jag blev surare och argare och mer och mer besviken. Lådan med rödvin åkte fram och aldrig har väl ett vin passat bättre. Jag gick tom ut på balkongen och rökte, inte bara en utan säkert 5 cigg och det händer typ ALDRIG att jag röker hemma.

När klockan var 21.30 tror jag ringde han och sa att batteriet på moblien var slut och det var därför han inte ringt. Plus att när han jobbar glömmer han tiden och insåg inte vad klockan var men att han snart var klar och på väg hem.

23.30 var han hemma. Jag var lite onykter och SVIN FÖRBANNAD. En ledig dag åt helvete. Jag kunde inte ens ta mig iväg och träna för att jag inte visste när han skulle komma hem. Hade jag vetat att han skulle bli så sen hade jag ju kunnat träna, träffa mina vänner och åkt med honom hem. Han la sig i sängen och.... Somnade. Inte ett förlåt, inte en puss, inte en kram. Han somnade. Då visste jag ju nästan att han inte ville nåt med mig. Men nånstans så intalade jag mig att han var ju ändå här, hos mig. Han ville ju kanske, kanske, kanske ha mig. Ingen annan ville ju så varför inte vänta på att han skulle inse att jag var den han ville vara med. Han gillade mig när jag var som störst och när jag höll på att gå ner.. Han tände på mig. Stora feta mig.

På morgonen sa han hej då suris och gick. Ingen puss, ingen kram, inget vi gör det nästa ggn. Han kallade mig suris och gick.

Vad han inte fattade är att sånt här beteende ger mig sjukt jobbig ångest. Jag hade det och åter igen bedövade jag det med vin. Jag ville inte att nän skulle veta hur dåligt jag mådde över hur han behandlade mig. Visst visste vissa men inte hur verkligen dåligt jag mådde.

Det som fick mig att reflektera över detta var att nu har jag träffat världens bästa. Världens snällaste. Världens snyggaste man. Han tar en komp dag för att få vara med mig. Och jag förtjänar det. Jag trodde jag inte var värd mer än att få vänta och vänta och vänta. Kanske skulle vi ses, kanske kunde han bli kär i mig. Kanske, kanske, kanske.. Jag vet vad han ville och jag är vard såååå mycket mer. Det gör ont att tänka på att jag nöjde mig och vande mig vid detta. Att detta var det jag ville satsa på. För att jag var/är stor. För att jag inte trodde att nån het man skulle vilja vara med mig. Jag tyckte Johan var svin snygg. Då.

Nu har jag hittat en man som vill nåt med mig och som verkar vara en snäll man, en stabil man, en man som kan bli (läs är) lite kär i mig. Jag börjar inse att jag har ätit bajs bara för att jag inte trodde jag var värd mer. Men nu vet jag bättre. Jag är värd att må så här bra. Jag är värd att man svarar på mina mess och att han vill prata med mig varje dag. För jag vill prata med honom varje dag. Jag vill pussa på han varje dag och jag vill ta på han varje dag.

Egentligen skulle jag vilja säga hur mycket jag tycker om han varje dag oxå men då blir han nog rädd och drar. Och det vill jag inte..

Jag vill ha han i mitt liv, nu imorgon och om 2 månader. Jag älskar att de på han när han sover. När han ler, när han tittar på mig och blir glad för att det är jag som är där. Han skulle ALDRIG låta mig vänta på det sättet och om det skulle hända så vet jag att det inte är med avsikt. För då har nåt hänt.

Jag har nog något att berätta för dig som jag ljög lite om när vi pratade och vill säga det till dig först innan bloggläsarna läser det men det blir ju bara lite spänning.

Nu till nåt helt annat. Har ni tänkt på vad svårt det är att säga vissa piniga saker? Ex att man har en flaga snor i näsan. Eller att man har peppar i tänderna. Eller att nån har toapapper under skon. Osv osv. Hämskt att man inte bara kan säga det.

Dagens pts och träning: kaffe och protdrink= 3. Jogg 2h10 min -18 pts .Yogurt och cherios 4.5. cykel till jobb 20 min sen banan och clementin. Lurre blev fullpasta med tonfisk thai=8. Lite kladdka 4. Middag pasta mexicana från vv5.5 kanske..5.5 vitlöksbröd 7.

Jag orkar inte rökna idag utan gör det imorgon.

Kom ihåg att du är värd mer att du ALDRIG ska nöja dig och att DU är grym!

Skrivet av Nike Girl 22 oktober 2009 klockan 00:40

Vilken härlig dag tralalala...

Har varit ute och joggat nu på morgonen. Percis när jag kom ut tittade solen fram och lyckokänslan bara bubblade fram i mig. Jag skulle ju bara tatt den korta rundan men vädret var heeelt underbart och kroppen så pigg trotts all träning igår (med huvudvärk) och musiken så bra att jag var tvungen att fortsätta. I 2 timmar och 10 min. Så idag har jag nog kutat 2 mil. Gött!! Men när jag kom hem och skulle sträcka ut mina muskler hade de knutit ihop sig och var korta som fan så jag får ta det lite lugnt och dra ut dem i duschen.
(inte min bild men ville bara visa en vacker höst bild)

Nåt som är lite läskigt är att när man väl springer är men hur varm som helst men så fort man kommer in fryser man så idag har jag SVEPT en kopp med kamomill te för att värma upp mig inifrån. Så nu ligger jag under täcket och försöker bli varm utanpå oxå. Haha.

Frullen blev 200g vaniljyogurt med 30 g cherioos och te.

Ska nog stoppa i mig lite frukt oxå och till lunch eller om det blir middag så blir det pasta med tonfisk med thaismak.
Har en vv rätt, pasta mexicana på jobbet som oxå står högt på listan.

Nu ska jag läsa lite bloggar, hoppa in och bli ren och sen dra till jobbet. Kram på alla speciellt till alla nymotiverade!

Skrivet av Nike Girl 21 oktober 2009 klockan 11:33

God morgon dag 4..

Är på väg ut i det trista vädret. Satan i gatan vilken grå morgon. Tur att älsklingen väckte mig med ett mess så jag fick nåt gulligt att le åt så här på morgonen. Nu ska jag ut och jogga lite. Sen hem, duscha, jobba en timme sen favvo spinning och sen mer jobb. Kramar på alla så hörs vi i kväll!

Skrivet av Nike Girl 21 oktober 2009 klockan 08:26

Dag 3 med min nya motivation.

Japp så var den dagen över. Vaknade med en härlig molnande migrän idag. Eller jag fattade inte att det var det då men när yrseln och illamåendet sätter in då vet jag vart jag är på väg..

Så det blev två piller och lite sömn. Kände mig bättre och bestämmde mig för att åka och spinna lite. Har ju höra att det ska funka för denna sortens värk. Annars så brukar ju jag vara helt liggandes och inte ens tåla ljus men tror nog att pillrena hjälpte lite för jag kom iväg. Spinningen blev lite jobbigare än vanligt eftersom det kändes som att jag hade nåt plågsamt i höger tinninge och var lite yr i huvet ett tag men skam den som ger sig så det blev ett pumppass oxå. När jag ändå var där.. Och ett afro pass och nu ligger jag här.. Huvet känns som att det är överfullt med bommul. Hårt packad sådan. Som inte får plats..

Ska bli skönt att sova snart. Ville bara skriva lite innan.

Maten idag blev; 1 protdrink och fruktsallad med 100g vaniljyogurt. Lunch samma som igår. Hmm vad sa jag om den då.. Kanske 8 pts.. Middagen blev duoval i fullkornspasta 4 och en burk tonfisk i tomatoch basilika för pasta. 1 burk för 3 pts så 7. 1+3+8+7=19 ätna och 20 intjänade. Gött att jag redan har så mycket sparat för då kan jag ta mig den där skålen med pop nån kväll.

Min älskling var lite orolig för att jag tar ut mig för mycket och för snabbt, men kroppen mår nog bra av att chockas lite. Hoppas jag. Den har ju blivit van vid att få ta det lugnt och få äta skräp men nu är det andra bullar. Nu ska vi iform igen. På pumpen så såg jag verkligen hur smal min midja blivit. Och jag har inte gått upp så mycket. Nog mest min hjärna som straffar mig lite för att jag varit lite lat och bekväm. Men va fan! Jag var ju inte ens det på min sem för då dkulle jag ju springa 3 jävla mil.

Nu är det definitivt natten och ögonen rinner och vill bara sova. God natt alla vackra männskor..

Skrivet av Nike Girl 21 oktober 2009 klockan 00:30

Dagen so far..

Vaknade svin tidigt, drog en protdrink satte på kaffe och somnade om. Fattar inte. Kl 6 vaknade jag och var ganska pigg men tänkte att eftersom jag ändå är ledig så behöver jag ju inte gå ut och jogga i mörkret så jag satte på tvn och ja, somnade.

Det gråa vädret gjorde det ju inte bättre och jag är fortfarande inte sugen på att gå ut och förbränna.. Men vem vet, kanske kommer insikten att jag måste snart. Haha!

Frullen blev en stoooor fruktsallad med vaniljyogurt (3pts) mmmm så gott. Det riktigt knullade i munnen.

Har ont i huvet som fan men vet inte om det är migrän, vädret eller min stundande tid med indianer i vassen. Mår lite illa oxå och det brukar tyda på migrän. Nr 3 detta år.. Jag brukar få typ två så nu hoppas jag att det är nästa års som visar sig så jag får ett mindre då. Tror ni det resonemanget funkar??

Detta med Linnéa och hennes pts, jag räknar inte banan, vindruvor och liknande för isåfall skulle jag inte äta dem så när jag skriver fruktsallad så kan det förekomma ptsbelagda frukter som inte jag räknar.. Samma sak om jag tar omega3 kapslar, eller jo.. Ibland räknar jag dem när de behövs för att jag ätit för lite. Hahaha! Men samma sak där, skulle jag räkna dem så skulle jag inte äta dem och det rör sig om så lite pts att det känns som att det kvittar.

Ska försöka ta mig till en spinnklass med favoriten idag. De säger ju att migränen blir bättre av motion, det svåra är att ta sig dit. Hmm med tanke på att jag inte pallar ljus, ljud eller rörelse när jag har det så är det tveksamt men hopppet är det sista som lämnar människan..

Kram så hörs vi senare så får jag avlägga en rapport..

Skrivet av Nike Girl 20 oktober 2009 klockan 13:27

Dag två.

Av min insikt att jag inte vill bli fet igen är slut. Och hur gick det idag då...

Jo! Det blev ingen jogg och ingen pump. Men seriöst, tänker ni nu. Vilken jävla bluff blogg! Jag pallade fan inte att gå upp.. Helt ärligt. Vaknade vid 7, gick på do, satte på kaffet, kirrade protdrink och somnade om. Så fort jag la huvet på kudden somnade jag. Vaknade till en favvo serie, Day´s of our lives och blev glad och tänkte att; visst, jag går ut och kutar efter men vaknade lagom till Hem till gården på 4an.

Så jag kollade klart på det, drog till konsum och köpte frukt. Åt lunch kollade runt på nätet och håll i er, åkte och tränade! Japp. Ett aerobics pass och ett street dance pass. Sen blev det 24 min i solariet och en tripp hem. In på konsum och köpte mig en vv rätt, pasta med lax. Till dessert blev det fruktsallad med vaniljyogurt. Som igår.

Så idag har jag varit duktig. Igen. Jayyyy! Om man ska kolla pointsen så blir det: 3 för protdrinken, lunchen= kyckling +linsröra, hmmm 3+5 ca.. Och middagen 6.5 och salladen med 100 g yogurt blev 1.5. Så 19 uppätna och intjänade 16. Jävligt fint att ligga så bra till redan nu. Om jag ska kolla söndagens när jag ändå är igång..

Frulle blev fruktsallad och yogurt, samma som kvällsmaten så där har vi 3 och sen lunchen sätter jag bara för att ha lite marginal 10 på och så protdrink på morgonen, hemma när jag kollade på biggest och den är 3 så 16 pts på en hel dag. Hmmm kanske lite lite men va fan har j övertrasserat de ganska länge så det kan ju inte skada.

Så då ser det ut som följer: Söndag= 16 och måndag= 19 ätna och 16 AP. Jag är sååå nöjd.

Hur har det gått för er? Nu ska jag sova så jag kanske orkar upp och ut imrgon. Kram och puss och älskling... Jag saknar dig sjukt mycket.

God natt världen

Skrivet av Nike Girl 19 oktober 2009 klockan 23:26

Big medicine..

Jag ligger och kollar på tv4+ och där är det ett program om överviktiga i USA. Och de är ju STOOORA! Så är det en kvinna som vill operera sig för att hon är fet, hennes kompis som hjälper henne väldigt mycket blir intervjuad och säger att; eftersom hon har så korta armar så behöver hon mycket hjälp för hon når ju inte. Men seriöst. Hon har ju så mycket fett överallt, speciellt under armarna att de blir korta. De är ju inte kortväxta. Snacka om dålig ursäkt!

Skrivet av Nike Girl 19 oktober 2009 klockan 15:31

Jag har fan skött mig!

Hela dagen! Började med en sviiin god fruktsallad med 100 g 2% vaniljyogurt. Sen wokade jag lite grönsaker och kalkon och ryggbiff till det curry ris. Till middag blev det den goa goa fruktsalladen igen och nu ligger jag i sängen och måste fan sova. Imorgon är det jag och SATS som är bästaste vänner. Har tänkt mig lite löpning på morgonen och sen sen ett pump pass kl 12. Hem och äta lurre, vila/sova och sen in och dansa lite. Hoppas, hoppas det inte regnar..

Kommer ju inte att träffa mannen nu på minst en och en halv vecka så då har jag inga som helst ursäkter till att inte träna. Våga vägra bli soffpotatis!

Vad tror vi om att ta en dag i taget? Idag var en bra dag, nu hoppas jag på imorgon. Och det som händer efter får hända. Ska försöka äta bra och röra på mig och som imorgon, om jag nu lyckas träna som jag vill så har jag ju mer utrymme för att inte äta perfekt. Eller? Kanske vill jag ha lite popcorn på kvällskvisten eller en extra macka med leverpastej och gurka. Då kan jag ju äta det utan att det dåliga samvetet sätter in och pajjar precis allt.

För är det inte så att om man tar en chokladbit eller an skopa glass eller en slize pizza så har man förstört lite och då kan man ju pajja lite mer och sen så har man förstört hela dagen och i ett nafs har hela veckan blitt förstörd och det är ingen idé att försöka förän på måndag. Där är det ju samvetet som är boven. ( inte jag som stoppar skiten i munnen, ABSOLUT INTE) Haha! Jag funkar iaf så och idag är det söndag, märk väl och jag hämtade upp mig en dag tidigare. Bara det gör ju att jag är värd en liten plopp...

Nej då, nu ska här inget förstöras. Däremot ska vi logga ut, stänga ner och sova. För det är oxå en viktig bit i viktminskningen. Att vila. Och det har fröken gjort med råge i 3 veckor.

Veckans ledord får nog bli; bygga upp med vila för att bryta ner med träning!

Mmmm me like.

Natti natti så hörs vi imorgon!

Skrivet av Nike Girl 18 oktober 2009 klockan 23:35

Nu är det fan nog!! Igen..

Kollade precis på min bilder och nej nu får det fan vara nog. Puss

Skrivet av Nike Girl 18 oktober 2009 klockan 01:09

Nu är det fan nog!!

Jag fattar inte varför jag inte kan skärpa mig!! Jag vet ju att om jag inte fortsätter träna och äta bra så kommer jag bli fet igen men hindrara det mig??? Nej det gör det inte. Så nu blir det fan till att ta fram piskan och bara göra det jag måste. Ut och jogga och äta bra. Det som är bra med vv är ju att det är så enkelt att räkna pts men det som är jobbigt är att lära sig balansen när jag tränar och inte. Nu har jag varken tränat eller ätit bra.. Hoppas på att jag vaknar pigg och tidigt imorgon för då blir det fan ut och förbränna. Jag måste ju..

Stackars A som får en fin flickvän och snart kommer vakna upp med ett fetto.. Detta får inte ske. Speciellt eftersom jag inte träffat hans vänner än. Då får jag ju absolut inte vara fet. Skulle ju skämmas ögonen ur mig om jag såg ut som innan. Det är nog det att jag blivit lite väl kaxig och tycker att jag kan slappna av och det är ju då jag faller.. Det är ju då jag blir stor igen och JAG VILL INTE!

Nej nu ska jag sova och drömma om min pojkvän.. Haha har inte haft en på så länge att det är väldans ovant att tänka på mig själv som flickvän och att säga att han är min pojkvän. Min man, min älskling och framförallt min förhoppningsvis, framtid.. Ju mer jag lär känna han ju mer litar jag på han. Och ju mer tycker jag om han. Och ju mer faller jag.. Och faller och faller och faller..

Han är så fin och så min. Tur att jag fångade han innan nån annan hann före. Typ som sillicon walley.

Nej men seriöst, nu måste jag sova. God natt och vi hörs imorgon. Kramar och kärlek och hjärtan och glitter och glamour och blingbling från er världens bästa Cholad Pralin

Skrivet av Nike Girl 18 oktober 2009 klockan 00:48

Nu är det han och jag..

På riktigt.. Jag tycker verkligen sååå lmycket om honom. Och ja jag är fan kär i han. Hur nu det kunde hända så snabbt. Det känns som den mest naturliga saken i världen han och jag. Igår satt vi i en kyrka och kollade på en musikal som några ungdommar satt ihop och vi kunde inte låta bli att pussas lite.. Bara lite.. Haha!

Och vi höll handen hela föreställningen.. Så mysigt..

När vi kom hem blev det middag framför Blues Brothers, jag har inte sett den innan och efter det lyssnade vi på soft musik och kramades och pussades och bara va.. Det är verkligen super najs att vara så omtyckt. Att han gillar mig för att jag är jag och då tycker jag så synd om alla dessa som sätter på en mask för att vara nån annan som de tror att mannen vill ha. Då måste man ju spela hela förhållandet. Klart man inte visar sin sämsta sidor det första man gör men man behöver ju inte vara nån annan helt och hållet. Det orkar man ju inte..

Jag glömmde ju berätta om den mysiga promenaden vi tog igår. Med kaffe och kexchoklad. Det är verkligen sååå vackert där han bor. Inte konstigt att man blir kär där med den naturen. Tyvärr så glömde jag kameran med det kommer ju fler tillfällen.

Just nu så känns allt så klockrent. Det är nästan FÖR perfekt och vi kommer nästan FÖR bra överens. Om allt. Tom hur vi sätter in saker i diskmaskinen och ibland så har vi exakt samma tanke och säger det i precis samma öjjeblick. Kanske inte ordagrant men innebörden är samma. Men i början ska det ju bara vara bra. Man ska bara gilla varandra och vilja ta på varandra och vilja sova på varandra hur varmt, kilbbigt och svettigt det än blir.

Ikväll kommer han hit. Och jag längtar efter honom.. Jätte mycket. Min alldeles egna töntiga, vackra man..

Skrivet av Nike Girl 16 oktober 2009 klockan 12:05

Så sant så..

mms_image

Så sant så..

Skrivet av Nike Girl 16 oktober 2009 klockan 00:56

Sköldpadds jäveln!!

Har nu för tredje ggn dykt ner i maten och ja hamnat på rygg! Seriöst. Han måste ja ha en grav ätstörning! Det är bara att flytta röven och sätta han rätt. Men orka!! Ska fan ta ett kort på han.

Jag fattar inte.. Är sköldpaddor dumma djur eller driver han med mig???

Skrivet av Nike Girl 15 oktober 2009 klockan 13:56

Dårarnas utopi..

Det heter låten som min vän Max försöker komma in i melodifestivalen med. Så gå in på http://svt.se/2.117373/pop_solo lyssna och rösta.

Jag ligger i en säng i skalhamn och längtar efter A. Han är och jobbar och jag kollar när hans sköldpadda Nicko verkligen TRYCKER morötter. A har berättat att han är lite för lat för att gå den riktiga vägen till maten utan dyker från en höjd och hamnar på rygg. Tror ni inte den jäveln gör det idag?? Han har kutat (jo jag vet men i hans värld är det nog att springa) runt u terariet hela morgonen och flyttat på en jävla planka men när det kommer till att äta då ska vi inte ta det lugnt utan bokstavligen dyka ner PÅ maten. Hahaha! Ina la upp denna filmen för att bra tag sen ( ja sa ju att jag är en smygläsare) men så pratade jag och A om den igår och han har inte sett den så här kommer den:

Igår var jag och Max först på pressvisnngen av Upp och sen blev det spinn med Sune, våran favvo. Filmen var mycket mer allvarlig än vad vi trodde och blev posetivt överraskade. Man såååå kul den var. Tänk att ett namn som Kennet kan vara så roligt.

Och sen spinningen.. Mmmm när han svettades kunde man se hans rutor genom tröjan.. Eftersom både jag och Max gillar män så satt vi och dregglade lite. Det får man väl även om man är i början av ett förhållande. Han tycker ju Lena Endre är het..

Sen bar det av hem och mor och syster ringde och blev uppdaterade om vår nya familjemedlem. Hahaha! Än så längen min familjemedlem.. Han är verkligen heeeelt underbar. Igår hade vi en så perfekt kväll. Jag åkte hit till byn själv, satt ensam på bussen så långt ute ligger detta. Sen så började jag baka bröd. Det skulle ju jäsa 30 min, sen bakas ut till bröd, sen jäsas 30 min till och sen in i ugnen. Hur länge?? Jo 30 min! Medans det jäste första ggn så kirrade jag rotfrukterna till middagen. Och tände ljus, hällde upp en riktigt rökig virre och lite rött som fick luftas. Spelade Peter Lemarc och när han kom var det såååå sjukt mysigt och det luktade mat och lite efter började oxå brödet lukta. Mmmm.. Så åt vi och mös och hånglade lite och kramades lite. Tänk att det kan vara så gött att ligga på nåns mage. Han är ju så vältränad oxå. Fan bara muskler.. Så pratade vi om nåt, jag tror det var min viktminskning och jag nämnde att jag vill ta ca 10 kg till. Så har jag nånstans på bloggen skrivit att jag inte tror att han kommer gilla den kroppen jag vill ha och då sa han det.. Och vad lycklig jag blev; men du är ju pinnsmal jue!

Jaja jag vet att jag inte är där men då kanske han inte ens ser mig som knubbig och inget gör mig lyckligare. Jo det gör det ju den dagen då han säger, hmmmm kanske inte ska gå så långt än. Han kommer ju läsa detta. Men just nu, just då så kändes det sååååå bra.

Jag har funderat och funderar på detta med var man säger och vad man känner och så och jag har kommit fram till att jag älskar han. Fast inte på de sättet man menar när man säger det till en människa. jag älskar honom för att han får mig att må så bra, för att han får mig att gilla min kropp, för att jag är så vacker i hans ögon och när han tittar på mig ser jag nästan det han ser.. Jag älskar han för att han tar sig tid att skala av mina lager skydd och för att han inte tröttnar på saker som andra tröttnat på. För att han faktiskt verkligen verkar vilja vara med mig.. Och när jag är med honom så är jag så glad att jag är jag för annars hade jag ju inte varit med honom just då. Då är det inte mig han hade tatt på, mig han hade kysst och mitt huvud han hade hållt mellan sina händer tittat mig i ögonen och sagt; du är så vacker.. Mmmm det är nog top 3 favvo ögonblicken.

Det är väl kanske så att jag är ganska utsvulten efter komentarer om annat än det rent sexuella. Och han göder mig.. Han är så bra för min sargade, bittra, onda, gråtande själ..

Ja sången är lite falsk men den säger så mycket mer. Nu ska jag kolla dumburken, kirra kaffe och amtagligen bege mig ut i det vackra vädret. Kram så länge L

Skrivet av Nike Girl 15 oktober 2009 klockan 12:41

Kolla vad smal midjan ser ut

mms_image

Kolla vad smal midjan ser ut! Det ser bättre ut i verkligheten men ändå. Bra jobbat Linnéa.

Skrivet av Nike Girl 13 oktober 2009 klockan 13:16

Mmmm då var det måndag igen.

Och idag så lyssnade jag på kroppen. För en ggns skull fick den bestämma och då blev det ingen tidig jogg. Förra ggn jag var så här trött och tvingade ut oss så blev det ju bara pannkaka så nu så vaknade jag, drack mitt kaffe, min prot drink, tog mina piller och ja, somnade om. Det är sol och vackert och detta var verkligen inte vad jag planerade men det bästa är att det finns flera dagar att träna på och eftersom jag cykeln står på jobbet så får jag helt enkelt ta en promenad dit idag. Det får bli min motion innan jobbet och jag tror nog att kroppen kommer gilla det.

Det gäller att lära sig från sina misstag och är man trött för att man jobbat mycket eller kanske träffat mannen i sina drömmar och inte sover så mycket så orkar ju inte kroppen det som hjärnan vill att den ska orka.

Men nåt som känns lite trevligt är att jag har fått tilbaka lusten att laga mat. Så jag ska gå och kirra lite grönsaker och woka ihop nnåt trevligt till lurre. Så jag orkar med träningen imorgon.. Haha! Och då är det spining på schemat. Tror jag.. Antingen det eller pulscore och pump..

Låter det som att jag kommer med en massa ursäkter för att ligga kvar i sängen eller låter det sunt? Jag har ju jobbat hela året med först gbg varvet och sen tjejmilen och sen lidingöloppet så det kanske är lite tid att låta kroppen återhämta sig och komma på att det är gött att träna. För det är det.. Och idag kommer det vara gött att ta en promenad till jobbet och få lite lågintensiv träning. Så länge jag äter bra borde det inte vara några problem.

Nej nu är det days of our lives och sen är det off to work. Inte sugen men två dagar kvar sen är det två dagar ledigt.

Kramis bananis, L

Skrivet av Nike Girl 12 oktober 2009 klockan 10:37

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar