Leta i den här bloggen

måndag 21 februari 2011

Ont har fått en ny mening!

Nu har jag så ont i kroppen att det kommer bli ett kort och snabbt inlägg. Tog ett boxpass nu på kvällen och mina händer har precis slutat skaka. Innan det hade jag tatt 35 min på bandet. Och det var kvälls träningen. På dagen blev det 35 min intervall träning och 55 min spinning. SÅ nu är kroppen trött och mör och gör ont och jag måste verkligen sova.

Maten idag blev, hör och häpna.. Frukost!!! Ganska stolt. Gröt med keso, 10 bitar sushi till lunch, 3 knäckisar till mellanmål och couscous sallad med kyckling, tatziki och keso till middag.

Jo och några vindruvor. Funderar på om det ska få bli lite melon, bär och keso innan jag somnar, om jag hinner innan ögonen faller ihop..

Kram och god natt... ZZzzzzzZZZzzZZzzzzzZZZzzz

Skrivet av Nike Girl 12 januari 2011 klockan 23:41

2011 är året..

Det måste vara året då jag kommer gilla min kropp mer. Nu gör jag bara det i perioder och det är då jag tränar mycket och äter lite, dvs har en trevlig, lätt liten ätstörning. Men nu gäller det. Jag har ett maraton att klara och gbgvarvet och lidingöloppet. Men innan maran MÅSTE jag ha tappat minst 10 kg. Det kommer gå sååååå mycket fortare utan de extra fettet och mina knän kommer älska mig.

Så denna vecka har börjat i svettens tecken. Igår körde jag 90 min intervall på bandet. Fan vad jobbigt det var och min kropp gör galet ont efter det.

Maten igår blev; kyckling filé till lunch och middag men till lunchen med pasta och sallad och lite keso och till middag med couscous sallad och yogurt. Mellanmål blev fruktsallad och liiiite keso.

Idag har jag tatt ca 45 min på bandet, 55 min aerobic dance, 55 min sats energy (huuuur galet jobbigt som helst) och 55 min yoga.

Maten.. gröt till frulle med lite mjölk, lunch och middag i princip samma couscous sallad med kyckling och keso och tatziki eller yogurt. Jag har fått lite dille på couscous sallad och vill äta det gärna heeela tiden.

Jag skulle ju äta 29 pp kanske ska räkna ihop och kolla vart jag hamnar..

Imorgon så är det först 1h band och sen 55 min spinning. Sen hem och vila och kl 17 börjar jag om igen. 55 min pump sen till landala och köra 55 min spinning och sen 55 min box.

Mitt motto är; Fett ska med svett förbrännas! Och detta åter ska jag gå i mål. Kan jag sluta röka klarar jag detta oxå. Kanske skulle hitta på en utmaning.. Hmmm fast just nu är det en utmaning att äta frukost..

Nu har jag iaf kirrat morgondagens frulle. Jag ska nämligen tvätta dagens träningskläder. Hahahaha! Kram och godnatt, L

Skrivet av Nike Girl 11 januari 2011 klockan 23:52

Nu fan kör vi!

God dag. Förra veckan var hur jobbig som helst och jag orkade varken blogga eller äta rätt. Vi hade så mycket att göra att vi inte hann äta middag och vissa dagar varken middag eller lunch. Det är ok att jobba så när vi vet att det bara är några dagar men vad man är trött efter. Denna veckan har jag kommit igång. Visst det är bara andra dagen men det känns bra. Så efter träningen ikväll ska jag uppdatera matintag och träning. Nu kör vi ta mig fan!
Skrivet av Nike Girl 11 januari 2011 klockan 13:03

God morgon!!! Det snöar i Götlaborg!

Igår skulle jag skriva men nätet jobbade inte med mig så jag somnade istället. Motionen igår blev 90 min på bandet och 30 min spinning. De sista 30 min på bandet var jobbiga att ta sig igenom. Hade ingen lust alls men det är bara att sätta små mål så kommer man fram.

Jag hade och HAR fortfarande ont efter combaten. Överallt, Tänk vad lite uppehåll från en tränings metod kan göra..

Maten då? Det blev protein drink till frulle, banan efter träningen och en macka. Kalkon med grönsaker, potatis och mynta sås till lunch. 2 apelsiner (bara för att de var sååååå goda) till mellanmål. Seeeen ballad det ur. Jag trodde på rikitgt att jag skulle klara mig på fil, flingor och banan med icke. Det blev lite negerboll, lite snickers kaka, lite rocky road, lite och då var det faktiskt väldans lite glass, en mosad pralin hmm ja det var väl allt. Ett glas rött nät jag gick av oxå.

Nu ska jag ta mig i kragen och bege mig till gymmet och har en timme på bandet och 55 min spinning framför mig. Ha en toppen dag, för det ska jag! Kram

Skrivet av Nike Girl 5 januari 2011 klockan 10:09

Det är nytt år, nya möjligheter och en ny kropp i sikte!

Jag har bestämmt mig för att köra typ Vv. Äta allt men inte alltid. Mycker för att jag inte känner för att tänka heeela tiden på vad jag stoppar i mig. Så det får bli energi in/energi ut metoden. Och med att tänka hela tiden menar jag om det är kolisar i maten, om det är gräddsås, att hela tiden ha tok koll på vad jag äter tar på krafterna. Självklart ska jag välja de nyttiga alternatinen men har jag, som idag, tränat 3h och vill ha en macka extra eller en klubba eller en pralin och det finns plats för det så tänker jag tillåta mig det. Har nog blivit lite för hård mot mig och istället för att belöna kroppen med näring så har jag strypt det när det inte går som jag vill.

Idag har jag ätit; gröt till frulle med 1 dl minimjölk. En Vv soppa med ett bröd. En sub macka till middag, 4 choklad och jordnöts kulor och nu när jag kom hem efter att ha sett Narnia så blev det 4 knäcke mackor med lite lätta. Allt för att jag är hungrig som en gris och inte pallar vänta tills imorgon.

Dagens träning då.. 55 min spinning, en timme streetdance och 55 min bodycombat. Visst förtjänade min kropp de extra knäckisarna? Inget dåligt samvete här inte.

Nu måste jag nana. Det tog lite tid att komma in här idag så en kcal eller pp uträkning kör vi ev imorgon. Kram kram och sov gött!

Skrivet av Nike Girl 4 januari 2011 klockan 01:53

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar