Leta i den här bloggen

måndag 21 februari 2011

Tåget fortsättning..

Jo men så skulle jag ju fortsätta skriva lite när jag satt på uppsala pendeln. Men nej. Där var det så knökat att de inte ens kollade biljetterna. Fick jag sitta? Nepp! Och nu när inte den jobbiga, gnälliga, högljudda ungen var där så var det istället nån som ville dela med sig av musiken som han hade i I-phonen. Kul tänkte jag. Han var ju snäll mot alla som inte hade nåt att lyssna på. Jo men eller huuuuuur att jag tänkte så. Trött, hungrig, varm som satan och så fick min trötta kropp inte sitta. Så det blev herr Lemarc på högsta volym hela vägen hem. Inte för att det var fy skam men orka.

Nu ligger jag i sängen hos mor och ville bara förklara varför det inte kom nåt mer inlägg..

Och nej så bitter som jag var på tåget är jag inte nu även om vissa känslor kommer tillbaka. Haha!

Kram och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 30 april 2010 klockan 01:45

Tåget..

Jo men det är ju klart att jag ska hamna i en kupeé med en unge som ska leka lejon. Och vara gnällig. Hmm förra ggn var det ett spädbarn som hade långträning för stämbanden. Kul..

Jag letade efter en kokbok idag för jag tänkte att jag skulle börja följa recept nästa vecka. Denna har ju skitit sig totalt när det gäller mat, träning ( vilket jag tror är bra för mina knän gjorde fan fortfarande ont idag. När jag skulle gå i trappor bara.) Men, men tur att det finns flera måndagar, flera veckor och flera chanser. Jag ska kolla vad boken heter och sen köpa den. Min syster har den och jag behöver nog lite motivation med ny mat och ny nytt tänk.. Så måste jag ju få tummen ur och beställa Jillians bok. Det känns så dummt bara när jag hela tiden börjar läsa nya böker och jag måste ju alltid veta vem som är mördaren.

Imogon är det fan fest. Fatta en hel dag på fyllan. Blir trött bara jag tänker på det men det är ju Valborg..

Kram kram

Skrivet av Nike Girl 29 april 2010 klockan 19:49

Imorgon smäller det!!!

Imorgon ska det supas! Då är det valborg i Uppsala som ska firas och jag blir 14 igen. GÖTT ÄR DET! Haha! Snacka om att vägra bli vuxen.

Så nu är det städa, diska, packa och shoppa loss på systemet som gäller. Ska se om jag hittar en speciell bok för hittar jag den så kommer nästa vecka bli intressant. Jag har tagit två beslut i mitt liv och de togs igår när jag kom eller hmmm i natt när jag kom hem. Jag fick en sån uppenbarelse när jag gick till vagnen igår. Eller kanske en ahaupplevelse eller känsla eller vad man ska kalla det. Tänkte knåpa ner den när jag sitter på tåget.

Kram så hörs vi om några timmar..

Skrivet av Nike Girl 29 april 2010 klockan 12:44

Denna jävla pollen..

Fan vad trött den gör mig. Jag vaknar ju inte. Jag orkar inte träna. Jag har ingen lust att jogga. Ska verkligen försöka ta mig ut på en runda men det finns ingen som helst motivation i mig. Sen så finns det ju lite andra faktorer som spelar in oxå men de brukar jag kunna överlista.

Nästa vecka börjar simskolan. Jag blir lite nervös när jag tänker på det faktiskt. Måste köpa en ny baddräkt och ett par simglasögon. Självklart i Nike. Har hittat de jag ska ha.

Och hur går det i mitt kärleksliv då?? Hmm jag vet vart jag står och vad jag vill och vem jag vill ha.. Men jag börjar undra om det är så att när det känns så här rätt att det är såååå fel.. Så har det ju varit hittils. Han och jag kändes sååå rätt. Från det att jag steg av tåget första ggn så har jag nog varit kär i han. Och hur mycket jag än försöker så går det inte över. Ingen kan mäta sig med honom. Haha.. Galet.. Och bara tanken på att jag skulle vara i en relation med A känns jätte konstigt när J finns.. Men just då så var jag ju nöjd. Jag var kär, ett tag, kanske, trodde jag.. Och han var det i mig. Fast då visste jag ju inte att han inte var det. Men nu när det pirrar i hela mig och magen är full med fjärilar så vet jag ju hur jag vill att det ska kännas och jag kommer nog aldrig mer att nöja mig med nåt annat.

Vare sig det blir han eller nån annan.. Hoppas bara jag kan få in samma känsla när det kommer till träningen.

Kram kram L

Skrivet av Nike Girl 28 april 2010 klockan 12:48

Då var det måndag igen..

Och nu skulle ju jag börja skriva upp vad jag äter igen. Synd bara att jag ska ut och äta med jobbet ikväll så det kommer att komma upp en massa alkohol på listan. Men va fan, det gör väl inget?

Helgen blev tuff. Lördagen började med träning, spinning, löpning på band 20 min och sen pump. Åkte hem och sov några timmar och sen jobba 5h sen fest. Var hemma runt 6 snooor full och sov bort hela dagen. Eller sov gjorde jag inte men jag gjorde verkligen inget vettigt. Idag skulle jag ut och springa men orkade inte så jag struntar i det. Om jag kan hålla mig bra ikväll så får det bli en vända imorgon annars får denna trötta kroppen vila tills på onsdag. Vilket jag iof tror kan vara bra. Har haft lite känningar i knäna som jag bara har ignorerat och det är iiiiiinte bra om jag ska klara varvet om mindre än en månad. Och varken skogen eller gymmet försvinner så en skön vecka är nog inte helt fel.

Jag saknar J nåt fruktansvärt. Tålamod, tålamod, tålamod. Han behöver det här och jag får bara ha tålamod. Min skrutt.. Det är såååå många som har nåt att säga till om vad jag behöver och inte när det kommer till män. De ska inte ha barn, de ska bo i götet, de ska inte vara så mycket äldre, de ska ha detta och inte det och ja alla vet vad jag ska ha. Och det gör jag oxå.. Vissst jag kanske går på en mina nu men det har jag gjort sååå många ggr innan och de har djort så ont. Nu gör han inte ont. Nu är det jag som väljer vad JAG vill göra och det är en stooor skillnad.

Då va det dax att göra sig snygg för ikväll.. Hörs sen, L

Skrivet av Nike Girl 26 april 2010 klockan 12:48

Nu är det fredagsmys..

God morgon.. Eller hmm ja, vad säger man når man sovit länge?

Jag har funderat och funderat på vem den där annonyma är. Inte för att jag bryr mig så där jätte mycket utan för att jag är nyfiken och har kommit fram till att det kan inte vara nån annan än Anders. Vi har ju inte pratat sen mejlet och all den kritiken han fått här har han ju inte kunnat bemöta för då visar han ju att han läser och är nyfiken på vad som händer i mitt liv.

Jag har oxå kommmit fram till att jag faktiskt ÄR pinsam och har varit hela mitt liv. På ett eller annat sätt. När jag var liten blev jag mobbad och tyckte att hela jag borde försvinna, jag skämdes för att visa mig. Jag var ful, fet och tänderna stod rakt ut.

När jag började högstadiet var det som att fettet rann av mig och jag blev jätte smal och i 8an lärde jag känna de som jag tror formade mycket av den jag är idag. En kvinna som vågar ta plats, vågar höras (för det ska gudarna veta att det gör jag) och vågar finnas. De lät mig vara precis som jag var, tycka precis som jag ville och de gillade mig ändå. Vi var ett gäng på 3-4 tjejer och kanske en 8 killar och vi hade sååååå kul.

Nu vet jag att jag syns, hörs och märks men det gör typ alla som jag umgås med. Och vi är mer eller mindra pinsamma. Igår när jag satt kvar på Babar var jag när jag tänker på det nu jääävligt pinig med tanke på hur onykter jag var och jag har fan lite ångest. Men alla har vi gjort det nån gång.

Jag är pining för att jag är sjukligt kär, förälskad, pirrig i en man jag inte känner och som jag inte vet vad som kommer hända med. Hmmm ja där, när det gäller honom så borde jag ju tänka till men nej. Jag vill bara ha han och jag har inte brottom. Han är allt jag väntat på. Känns det som nu. Han får mig att le utan att ens göra nåt. Vet man hela historien med han och mig så skulle man nog, jo man skulle nog tycka att jag är ganska dum i huvet som väntar på honom.. Men vissa saker är värt att vänta på. Och vissa känslor kan man bara inte ignorera. De är bara att rida ut och om det inte blir vi, hoppas p att de mattas av. Men just idag och igår och i förrgår och imorgon kommer jag älska minnet av hans ansikte, hans kyssar, hans kropp, hans händer, hans ögonfransar som knappt syns, hans lår som är så sjukt starka, hans famn som är så trygg att somna in i, ja jag kommer att vara pinsamt kär i han ett bra tag till.

Jag tycker oxå det är lite pinsamt att jag inte blir/är mindre än jag är med tanke på hur mycket jag tränar men det gör inget. Jag har en stark kropp. En bra kropp. En fin kropp. Och jag blir mindre hela tiden. Bara att det inte syns så mycket på vågen. Men vad är den att säga till mig att jag inte duger??? Att säga att mina ansträngningar inte är bra nog?? Bara för att det inte visar det jag vill. Den är lika oviktig i mitt liv som den anonyma. Egentligen.

Madde. Jag börjar skriva igen på måndag tror jag. Helgen är här och jag kommer gå ut och äta fel och inte träna och så men tro inte att jag inte har koll på dig! Big Mama is watching.. Haha!

Kram på alla som orkat läsa svammlet. Haha!

Skrivet av Nike Girl 23 april 2010 klockan 12:48

Mmmm solen..

Idag hade vi menyprovning på jobbet. Så det var bara att vara där kl 8 imorses. Och jag var hemma 1.30.. Sen satte vi oss på Barsidan och tog några kalla mellanöl. Sen gick jag förbi frun och vi åkte hem vid 17. Hon ska köra LHCF så vi gick och kirrade mat till henne. Nu känns det jäääävligt najs att jag faktiskt inte bryr mig så mycket vad som åker ner..

Dagens mat är katastrof!! Hahahaha! Det blev lite smak av den nya maten men inget att ens skriva upp, sen en brie och salami macka och en kaka. 4 mellanöl och när jag kom hem så kirrade jag kyckling med potatis och keso och rödlök. Och några finncrisp med tapernade och färskost med pepparrot. Japp det var allt.

Nu är det fan jag och John Blund. Herre Jesus vad trött jag är.. Jo det var ju en tjej som undrade hur mycket jag gått ner och vad jag väger. Har väl inte tappat mer än 10 kg, vilket stör mig. Så jag tror jag ligger på 72 kg men kan väga mig imorgon för att verkligen vara säker.

Kram och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 20 april 2010 klockan 01:24

Goder morgen!

Det är grått ute men jag ska jobba så det gör inget. Jag tycker synd om alla som är lediga men om jag får vara lite självisk så gör det inget.Nu känns det i kroppen att jag tränat mycket denna vecka och eftersom jag inte åt nåt bra till middag igår så är jag lite extra trött.

Har avverkat 3 dagar nu har jag 5 dagar kvar till ledighet. Det går framåt. Haha! Nu ska jag vara glad att jag har ett jobb att gå till för det finns ju de som inte har det, icke att förglömma.

Jag kom på en sak som gjorde mig lite nervös.. Det är fan inte långt till varvet nu. Herre jesus! Dax att lägga in den extra växeln och göra lite mer, lite oftare, lite hårdare. Hmmm blir trött bara jag tänker på det..

Kram alla, nu är det snart dax att knata till arbetsplatsen. L

Skrivet av Nike Girl 18 april 2010 klockan 09:32

Anonym..

Jag gissar att denna Anonyma är nån av de jag namngett.. Lägg ner och sluta läsa då om det är så störande. Vad jag gör med mitt liv har ju du inget med att göra. Det finns så mycket annat man kan lägga sin enerig på.Och vad menar du med offentligt? Det är ju inte som att jag har 100 läsare om dagen. Det kan ju vara så att du är som de jag berättar om och då är det inte konstigt om du tar illa vid dig. Speciellt om du är som A.. Så gör oss båda en tjänst och sluta läsa.

Madde, jag skriver imorgon. Har jobbat och kommit sent. Så mat och sånt kommer upp imorgon morgon.

Och Sofia. Tack det värmer..

Kram och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 18 april 2010 klockan 01:52

Knäckt... Så knäckt..

Jag fick en kommentar här idag.. Att jag är sååå pinsam.. Så jag tänkte lägga ner. Om jag nu stör denna människa så mycket så är det min plikt som medmänniska att sluta skriva och störa denna människa så.

Jo men visst är det så. Haha! Jävla tönt. Våga stå för vem du är istället. Varför störa sig på nån, ta sig tid att skriva och visa sitt missnöje och sen inte våga stå för det!

Idag har jag joggat 1h och 45 min och sen hojjat 20 min till sats, pumpat 55 min och sen jobbat. Så fan vad trött jag är nu. Dagens mat är: 1 protdrink, yogurt med jordgubbssylt och müsli, en brie/ salami macka, lite ris med pannbiff och en knäcke med lätta, en eller inte en hel pizza, 6 bitar sushi, godis, 1 hof. Nu tror jag det blev rätt..

Kom på att jag glömmde skriva igår vad jag åt. Det blev kyckling med couscous både till lurre och middag.. och till middagrn även mynta yogurt..

Nu ska pinsamma lilla jag sova. Det är spinning imorgon 9.30.. Kramen

Skrivet av Nike Girl 17 april 2010 klockan 00:41

Dag ett av tre..

Japp då börjar vi om, jag och Madde. Ska ju skriva upp allt vi stoppr i oss i tre dagar och de första 3 gick så fort att vi tar 3 till. Och nåt som är sååååå bra är att M har gått ner 1.7 kg på de tre dagarna. Yajjjjjj! Hon är sååååå duktig. Jag är så stålt över henne.

Själv så har jag släppt vågen helt för vi är inte vänner just nu. Jag går ju inte ner men blir mindre och mindre i kroppen hela tiden. SÅ pass att jag faktiskt kan kolla mig i spegeln och vara riktigt nöjd med resultatet. Jag ser ibland den smala, vackra, välmående kvinna som J ser.. Och hon kommer fram mer och mer för varje dag. Det, mina vänner är det bästa som finns. DÅ skiter jag i att jag inte kommer under 72. DÅ struntar jag i att jag kanske aldrig kommer att väga så lite som jag vill för min kropp är fantastisk. Den tar mig runt, runda efter runda efter spinningpass efter runda efter pumpass. Och den klagar nästan aldrig.

Så idag blev den belönad med lite chips, ja ca 5 bitar sen tröttnade jag. Haha. Lite karamell kungen, lite choklad. Jag kan bli så sugen och sen så slutar det ändå med att jag knappt äter nåt utan har påsen i en vecka. Imorgon är det meningen att det ska bli 2 mil och sen pump men det beror lite på hur sliten jag är efter idag och på hur bra jag sover i natt.

En sak jag undrara lite över är hur jag kan vara så kär i J.. Vi har bara setts 3 ggr och vissa omständigheter gör att vi inte hörs så mycket nu, nej han har ingen annan. Men han är ändå den jag tänker på när jag vaknar, när jag joggar, när jag ska sova, när jag kollar kläder ja allt jag gör är kopplat till honom. Min vackra prins.. Jag bara hoppas att han känner lika dant.. Eller nästan iaf.

Jag skulle egentligen vilja lägga ut en bild här på han så ni får se han men då skulle jag inte ha en chans i helvetet att få träffa han igen. Hahaha!

Kram alla glada från en kär L

Skrivet av Nike Girl 15 april 2010 klockan 20:49

Snabbt som fan!

Kommer detta inlägg att bli. Är trött, ont i huvet och lite småirriterad på en kvinna som var här idag.

Maten; 2 prtodrinkar, 1banan, 2 kapslar omega3, 10 bitar sushi, kyckling klubbor 3st med potsallad, 4 räksallad snittar, 2 glas rosé (såååååå stålt över att det inte blev mer när man sitter i solen med en dunk). Popcorn.. 1 kanelkäcke.. Ja det var väl det. Och det är för lite. Jag ser det nu.

Träningen; 2 mil i skogen och 55 min spinning.

Det var kulmen igår. Visst har jag fällt några tårar i morses men det var som ett litet efterskalv. Det är gött att mörkret börjar försvinna och jag blir glad igen. Måste verkligen tänka på om det fan är dax för piller nu. Jag pallar inte att ha det så här om 3 veckor igen. Och kan antidepp hjälpa mig så får jag ta dem.

Nej gått folk.. Nu tyar jag ikke mer.. Kram och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 15 april 2010 klockan 00:55

Snart är även denna dag över..

Äntligen. Jag har inte gjort ett piss. Jo tvättat och hållit borta tårarna. Är så trött på detta nu att jag kräks! Jo visst har några slunkit emellan men de har jag tvingat bort fort som fan.

Maten: protdrink, gröt, äpple, 3 kanel knäck, en macka, linsgryta och kanske popcorn.

Ingen bra dag alls idag. Hoppas det är kulmen nu för jag orkra inte vara så här ledsen mer..

Skrivet av Nike Girl 13 april 2010 klockan 21:24

Min spå kula!

"Oro kan läsas framlänges och baklänges. Man kan oroa sig före, under och efter en händelse, men den kanske inte ens inträffar. Sluta oroa dig. Framtiden är ljus trots allt."

Det stod i min spåkula imorses. Och det känns bra för att det är så sant. Verkligen. Jag vet att jag gör en höna av en fjäder. Och jag vet att jag inte borde lägga så mycket tid och kraft på att oroa mig för saker som inte ens finns med i nån annans värld än min.. Ändå så gör det det. Mina tankar " vet jag" finns hos andra. Jag är en sjuk, sjuk människa.

Nu till nåt heeelt annat. Kan man vara känslig mot pollen nu? Jag känner mig mer eller mindre förkyld varje dag nu. Igår kände jag inte av ett smack men idag så är jag lite täppt i näsan och halsen kliar.

Och jag vääägrar bli sjuk. Finns inte som alternativ i min värld. Nu är dte kaffe och protdrink och sen får vi se om det blir jogg idag.. Kram

Skrivet av Nike Girl 13 april 2010 klockan 09:48

Månad kväll..

Dagen är över och natten på ingång.. Eller den är ju redan här. John Blund har varit här och kastat sitt glitter så snart sover jag som en prinsessa. Och det är skönt.. För då kommer jag en dag närmare dagen då jag får träffa J och en dag längre ifrån ångesten. Jag vill bara gråta. För fan ingenting och det gör mig så arg. Förr när jag blev så här så kunde jag komma på saker som skulle få mig att gråta ochd et funkade. Visserligen så fattade jag inte då varför jag mådde som jag gjorde och det försvann men nu är det tillbaka. Lite som onda dockan. Har ni sett den? Sorry Jack, Chucky´s back...

Nåt jag är lite orolig för är att J kommer att tröttna på mig och mitt humör och allt det där jag kväver för att det är så osexigt.. Eller att han redan gjordt det men inte säger nåt för att han tror... Jag vet inte. Det är ju så här jag är.. När jag blir osäker och rädd och inte tror ett dyft på mig själv.

Då är det bra att jag har min träning. För där är jag fan kung. Vad jag regerade idag. Joggen gick huuur bra som helst, 2h. Sen tog jag cykeln till sats 20 min och där 55 min pump. Sen jobb och 20 min hoj hem.

Maten: 1 protdrink, 200 g lätt yogurt men 1dl müsli, 1 fralla med ost och skinka, 1 1/2 skiva fläskytterfilé, 1 1/2 potatisar, 2 knäcke med lätta, en stooooor skål fruktsallad med 2 dl vanilj yogurt, kalkon med sallad och vitlöks dressing, 1/2 pita bröd (ganska stort), 1/4 kaka, lite jordnötter. Hmmm jag tror det var allt..

Jag vill bara att det ska bli imorgon och att jag är i spåret och lyssnar på schlager och livet leker.. Inget ont har hunnit hända än och förhoppningsvis går dagen över innan det gör det. Magkänslan växer sig större och större och den brukar ju ha rätt. Är det så även denna ggn?

Skrivet av Nike Girl 12 april 2010 klockan 23:53

Madeleine och jag.

Idag är det måndag och M och jag ska börja våran utmaning. Att skriva upp vad vi äter i 3 dagar. Eller jag kör 3 och sen får vi se hur det känns dag nr 4. Mest för att inte tappa motivationen så börjar jag med 3..

Det är jävligt gött nu när jag inte har det allra charmigaste humöret att få nåt annat att tänka på. Och så har jag antagligen fått med min fru oxå. Hon är inte så där jätte glad åt att få räkna pts igen men för vissa så är det den enda lösningen.

Nej detta duger inte. Ut i skogen på en liten tur och sen kör vi lite pump på valhalla. Kram och har en uuuuuunderbar dag, L

Skrivet av Nike Girl 12 april 2010 klockan 08:34

Låten!

Som beskriver mina känslor bäst nu är låten jag hatar. Haha! Men jag måste ju lägga upp den. Tycker det är en vacker melodi men har aldrig gillat texten.Inte ens nu när jag är lite nere och bara ska emrejsa den.

Skrivet av Nike Girl 12 april 2010 klockan 00:36

Då var den här..

PMS´en är här och slår till med full kraft. Vill bara dra täcket över huvet och försvinna. Vill gråta tills jag inte har några tårar kvar. Och jag har ingen att beklaga mig för. Och varför ska jag? Jag vet ju att det blir så här varje jävla månad. Det är ju inte synd om mig nånstans. Det finns de som har det så väldans mycket värre och ändå är det mig det är mest synd om i heeeela världen.

Jag fattar inte att lite fittiga hormoner kan få mig att må så psykist dåligt. Kan sänka mig så totalt. Det är nog inte många som skulle se det på mig eller märka nåt och det är bra men nu när jag ligger i sängen så kommer den, ångesten, ensamheten, misstron ja hela alltet kan man säga. Skulle egentligen tatt en ångest tablett men är så trött på morgonen då att jag inte kommer upp och springa som jag ska.

Tur att det bara håller i sig i en 3 dagar. Bara att vänta ut skiten. Så skönt den dagen man vaknar och gillar det som tittar tillbaka i spegeln. För just nu är hon en fet, askgrå, ledsen ful typ som lika bra kunnat ha en vårta på näsan..

Natti, L

Skrivet av Nike Girl 11 april 2010 klockan 23:52

Skrivandets verkan.

Tänk vad mycket man släpper bara man får skriva av sig lite. det är nästan som att tankarna finns kvar här så när jag känner att jag behöver titta eller begrunde dem igen så går jag bara hit.. Men det är så det känns nu. Ge mig imorgon så ska vi sen hur kul det är. Haha!

Skrivet av Nike Girl 10 april 2010 klockan 23:21

Hat!

När jag hojjade hem igår natt eller ja, idag morgon eftersom jag var hemma typ5.30.. Så funderade jag lite. Jag är arg. Och förbannad. Och besviken på mig själv.

Och det är för att jag lär A förstöra mig så. Inte så att jag är knäckt över att han drog för det är jag ju sjukt glad över. Men han har förstört nåt som jag vet att jag kommer ha svårt att bygga upp igen. Och det är tron på mig. Ibörjan visste han att jag hade svårt att lita på män så han sa att han skulle göra allt för att jag skulle lite på han. Tiden gick och jag hade ingen aning att misstro honom. Trodde jag. Etersom vi var på heeeelt olika platser. Men tji fick jag. Så nu är jag orolig hela tiden och har en jobbig magkänsla hela tiden. Men jag behöver ju inte ha det.. Jag vet ju att om det är nåt så kommer han att prata med mig.

Han vill ju vara med mig.. Vaför tror jag det inte då? Varför tror jag inte att jag är värd det? Varför skulle inte Jonas kunna falla för nån som mig? Jag måste ju attrahera nån lika mycket som han attraherar mig. Nu är det ju den tiden i månaden när jag blir sån här och ifråga sätter allt.

Men det är oxå nu jag känner hur mycket A har förstört.. Min käre far han söp ju så att han gjorde mig illa är en sak, Stefan min sörsta (än så länge) kärlek i livet knakade och han pajjade hela mitt hjärta. Men A har inte de sakerna att skylla på. Han är i min värld bara en elak männska som sätter sig på alla andra i tron om att han är så bra. Jag älskar att J inte sagt nåt om hur bra han är, det är jag som tycker han är heeelt underbar. Han får mig inte att känna mig som en så dålig människa. Han får mig att känna mig jävligt bra.

När jag tänker på att han faktiskt inte var fångad när jag hittade han så gör det mig så förvånad.. Hur kan någon ha missat han??? Brudarna måste vara korkade där uppe.

Nu får vi ju inte glömma att det är den DÄR tiden i månaden då jag blir lite extra känslig och då jag skulle kunna spendera 3 dagar i sängen och gråta i kudden. Men det förändrar ju inte de faktum att A har förstört sååååå mycket. Så mycket som är svårt att bygga upp igen. Det är lite som ett korthus..

Jag vet inte vad jag ville med detta inlägget.. Bara skriva av mig tror jag för att jag känner mig så osäker. Bara bli av med lite ord som kväver mig. Nu är det middag! Smaklig spis!

Skrivet av Nike Girl 10 april 2010 klockan 19:20

Trött som skammen..

Så det blir bara en snabbis idag. Jogade 90 min i morses och det var en kamp kan jag säga. Det gick inte fort och benen var tunga och jag ville inte men jag ville. Mitt ena jag ville och det andra ville inte. Så det fick bli en lugn och skön jogg i regnet. Jo för det började ju regna oxå mitt i allt och då gick det verkligen inte att motivera kroppen till att ta i lite extra och tycka det är kul. I sommar regn är det helt ok att jogga men nu var det bara grått och trisk och kallt och det var day´s på tv.. Och när inte ens schlager kan göra nåt kul då har det gått långt.

Men jag tog mig runt och hem. Men det fick bli vagnen till jobbet idag..

Maten: 4 mackor med pastej till frulle, inga stora men det var dubbla och de räknas väl som 4? Sen kalkon med pasta och 2 dl keso och liiiite gräddsås, fruktsallad med 1,5 dl vaniljyogurt, lite godis ( där sprack det) och till middag 6 bitar sushi.. JO en protdrink innan joggen och sen en provsmak på vår gooooa chokladglass.. Jaja, det är den tiden i månaden och jag har en känsla av att jag inte har överträtt mina pts för precis som igår orkar jag fan inte räkna. Men imorgon är jag så gott som ledig så då tänkte jag vara duktig..

Kram och god natt, L

Skrivet av Nike Girl 9 april 2010 klockan 00:19

Onsdag natt..

God afton kära läsare.. Jag skulle ju börja räkna pts idag tänkte jag för att jag har varit sjukt dålig med maten, eller att äta rätt och det känns på humör och ork och och mina mer kommande ångest attaker. Så idag började jag dagen med 1 prot drink och en kaffe. Sen 2 mil i skogen på ca 2h. Kom hem och kirrade gröt med jordgubbar och linfrön sen blev det hojjen till sats och 55 min spinning. Eftersom jag kom ganska sent till jobbet så åt vi ganska på en ggn vilket var bra för jag höll på att avlida av hunger. Lurren blev 1 kycklingfilé, ca 2 dl ris, kesoröra, 2 knäcke med lätta. Sen fick vi jobba lite och vid 18.30 blev det en bakpotatis med kalkon, tomatsås, lite vitlöksmör och lite sallad. Efter jobbet vid 22 blev det ett mellanmål (håll i hatten) 2 dl filmjölk med kårnflejks. Och ett glas vin. Och en hof på lilla och en 2a fish.. Jaja inte så bra men jag tog hojjen hem så det blev 20 min till att skriva ner i boken. Nu är jag verkligen alldeles för trött för att ens räkna ut detta men ville skriva ner det medan jag kom ihåg det.

Annars har dagen varit en jävla bergochdal bana. Iblend så blir jag så less på jobbet att jag vill kräkas. Visst alla känner så iblend men nu är det jobbigt. Iof så känner väl alla det. Vi har haft en låååång period när allt har gått bra och via har jobbat mycket och hårt och efter det så kommer kraschen. Och det blev inte en liten duns denna ggn utan vi är lite mosade..

Och när det kändes som värst då får jag det finaste messet ever.. Det står; Puss. Då kan man inte låta bli att le och vara rätt nöjd ändå. Det finns vissa bilder jag har tagir, mentala blider och jag är så sur på mig själv att jag inte tatt riktiga. Jag hade älskat att få titta på dem och längta till honom.. Nu gör jag ju det ändå men.. Ja det hade varit såååå gött. Får komma ihåg det till nästa ggn.

Eftersom jag ska upp och förbränna imorgon så får jag avsluta här. Måste försöka att räkna ihop ptsen imorgon.. Men nu är de iaf ner skrivna. Kram och god natt och god morgon, L

Skrivet av Nike Girl 8 april 2010 klockan 03:10

Dagens kcal intag är KATASTROF!!!!

Det blev ingen träning idag för att jag orkade helt enkelt inte. Var trött och det kliade i halsen och jag kände mig allmänt bara sliten. Konstigt nog. Jag har ju varit ledig en vecka och borde vara på topp men det var jag inte. Så det fick bli en lååååååång sovmorgon och sen kalla pommes till frulle. Icke bra. Och sen blev det lite chirre, kladdkaka, vitlöksbröd, påskgodis, choklad, . Ja räcker det där eller? Ungefär så här känner jag mig nu..

Men imorgon hoppas jag på att jag orkar komma upp och först jogga lite, sen kanske, kanske gymma lite innan spinning med favoriten. Om det är piss väder blir det nog lite löpning på band till biggest och sen spinning. Ska nog räkna points en vecka bara för att komma in i det vanliga igen. Jag mår ju så mycket bättre då och så vill jag inte bli kaxig nu när jag blir mindre och lägga på mig igen. Hrmmm som vissa jag känner. Haha! Så vägen som jag ska följa en vecka leder..

Tror att det finns en viss lite J som gör att jag känner mig väldans vacker som jag är och då blir det lätt att man slarvar. För jag känner mig verkligen vacker i hans ögon. På ett sätt som jag konstigt nog inte gjort innan. Det som stört mig med andra, typ att de nyper mig i fettet det gör inget med han. Att han tittar på mig när jag går upp ur sängen naken, det gör inget. I vanliga fall har jag alltid försökt dra i magen eller skylt mig på nåt sätt men han gör mig så fin..

Kanske för att jag inte trodde från början att han skulle gilla mig. Eller ännu bättre, falla för mig. Att jag ens har en chans på en sån som honom är heeeelt galet. Nu är detta för att jag undervärderar mig själv jävligt mycket. Jag vet att jag förtjänar honom men inte att han skulle tycka att jag var värd att satsa på. Do I make sense?

Det är så konstigt att nån jag inte kännt så länge och knappt vet nåt om kan få mig att må så bra. Kan få mig att le så mycket. Kan få mig att känna så mycket.. Och att jag har en skön känsla i magen gör inte saken sämmre.

Visst nu kommer ju den tiden i månaden och då kommer jag bli känlig och deprimerad och tro saker som inte är och ta illa upp för att han inte hör av sig mm mm. Jag vet hur jag funkar. Men jag vet oxå att han vill ha mig.. Nu vet jag det och jag har såååååå många mess som visar det. Men säg det om en vecka när jag kommer gråta och ha ångest och må skit för att jag inte kan kontrollera mina känslor. Jag känner på mig att detta kommer bli en jobbig omgång. Har haft sjukt ont i brösten, är redan lättretlig och har kräjvings som heter duga. Hoppas häxan Linnéa inte skrämmer bort honom.

Det är sova på schemat och tro det eller ej men John Blund har varit här med sitt glitter.. Jag ska somna och drömma om min J, min vackra, fina, söta J.. Han sover säkert redan så vi ses säkert i Jompas trädgård. Kram och god natt alla..
Skrivet av Nike Girl 7 april 2010 klockan 00:23

Ett snabbt inlägg..

Jodå.. Jag tog årets första 2 milare igår innan jobbet. Fan vad fint det var. Men att sen jobba 12.5h på det var ingen bra grej och att tro att man skulle orla gå ut eftre det var heller ingen bra sak. Haha!

Men David kom hem och då måste man ju. Så det blev ett glas rött på jobbet, en 33a och en hof på lilla. Sen vid 3.30 var jag hemma. Nu ska jag sova och drömma om min vackraste Jonas. Haha jag får ett leende på läpparna bara jag skriver hans namn.

Over and out everyone!

Skrivet av Nike Girl 5 april 2010 klockan 23:56

Egen kär...

Jag tror bestämmt att jag har träffat mig. Fast i en mannlig version. Så nu borde jag ju veta hur jag ska göra men jag har fan ingen aning..

Det enda jag vet är att jag saknar honom som fan och han är den jag vill vara med. Tänk om det bara kunde vara så enkelt..

Skrivet av Nike Girl 2 april 2010 klockan 22:39

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar