Leta i den här bloggen

fredag 25 mars 2011

Ingen bra fredag..

Dagen började bra men sen gick det nedför.. Jag vet inte om ni sett Biggest loser, den säsongen som Ali Vincent vinner när hon säger att blir hon smal så försvinner hennes skydd. Att när hon är stor kan hon alltid skylla på att människor inte vill vara med henne för hennes storlek. När hon blir smal och folk inte vill vara med henne är det henne det är fel på.. Där är jag ikväll.

Jag är inte klar på långa vägar, eller jo det är inte så långt kvar men jag är ju inte så stor nu och vill en man som jag gillar inte vara med mig då är det verkligen mig, personen mig det är fel på. Det är ganska jobbigt och gör ganska ont att tänka på.
Eller är det så att jag stöter bort de jag gillar för att inte bli ännu mera sårad längre fram?

Jag vill lägga mitt huvud i någons knä och kunna gråta.. Våga vara ledsen och bli tröstad. Men jag använde nog upp alla de tillfällena för 5 år sen.
Men är man inte flickväns bruden så är man inte och då gråter man ensam.
Jag börjar mer och mer tro att jag är som en sluss till "riktiga" flickvänner för ingen stannar med mig, ingen fastnar för mig. En man jag träffade ganska länge sa tom att jag inte är bruden man åker på sem med.
Så länge jag är spännande i sängen eller ställer upp när nån ringer så är jag på tapeten men när jag börjar ställa krav eller bli arg eller som nu blir ledsen och bara vill ha nån här som ligger sked med mig då är telefonen tyst. Är det inte nakenhet på tapeten då är jag inte av intresse..

Så nu ligger jag här, ensam, ledsen, tårarna rinner ner längs med kinderna och ner för halsen men en kropp som bara blir smalare, starkare och snyggare, allt jag drömt om men vad hjälper det när det är mig det är fel på...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar