Leta i den här bloggen

måndag 23 maj 2011

6 dagar kvar..

Det är 6 dagar kvar och jag är mer än sjukligt nervös. Ska ta mig till Sats och köra en skön jogg på bandet. Det är skonsammare för benen och jag vill kolla lite hur de mår.
Eftersom jag är så besviken på min tid på Vavet så tänker jag nog springa Stockholm Halvmaraton i sep. Bara för att visa att jag kan bättre. För att jag ÄR bättre än 2.12.
Så nu blev det plötsligt ett lopp till..

Hmmm hur ser planen ut nu?

Stockholm Marathon på lördag
Midnattsloppet 27 aug
Ev Tjejmilen
Stockholm Halvmarathon 17 sep
Lidingöloppet (jag tror det är den 25 sep)

Och den var det slut... :(

Det är ju lite surt att det är tre lopp i sep.. Och då ryker faktiskt Tjejmilen. Känner att den är inget jag behöver springa.
Nu är det nästan dax att ta sig upp ur sängen.. Och upp på bandet.. Inget som lockar men efter ons är det (nog) träningsfritt.
Göttigt!!

Jag hittade min fars resultat. Han gick bort när jag var 14 och att se hans namn i tryck så.. Det är lite jobbigt men samtidigt ett bevis på att han faktiskt fanns här. Hos mig, oss, i Sverige och sprang. Att det inte bara är ett suddigt minne utan ett riktigt minne..

Subpl.Pl.NamnFödelseårFörening/LandLagnamnStartnrTidUpplagaKlass
18964 44Lögdeå 04:52:08Stockholm Marathon 1985Herrar
210094 44Uppsala 05:02:26Stockholm Marathon 1988Herrar


Min pappa....

2 kommentarer:

  1. Åh vad roligt att springa så mång lopp. Själv ska jag springa vårruset på onsdag. Sen blir det midnattsloppet och tjejmilen. Jag är nybörjare så jag tar dem kortare loppen detta år =)

    SvaraRadera
  2. Hej

    Jag hade en skolkamrat på Sörängens Folkhögskolan som hette Tobias Gaseb. Han kom från Västafrika. Var det din pappa? Vi var bästa vänner under det året vi gick på skolan

    Hälsningar

    Börje Norén
    070-301 51 87
    borje.noren@gmail.com

    SvaraRadera