Leta i den här bloggen

onsdag 4 maj 2011

Hipp, hipp, hurra!!


Jag sitter på tåget hem.. Hem till götet och vardagen. Och i en tyst avdelning. Nåt som är såååå fantastiskt i dessa avdelningar är tanterna eller kanske ev kärringarna. Det kom in en liten snärta och skulle gå av och pratade i telefon. Tanten titta upp på henne genom glasögonen och sen menande på mig men sa inget. Tjejen la på men ringde igen. Nu tittade KÄRRINGEN upp för nu hade hon förvandlats till en surkärring. Hon säger inget utan tittar menande på mig och jag kände att; nej jag kan inte sura om nu tjejen inte vet att det är en tyst avdelning utan säger till. Och genast, som dementorerna i Harry Potter så drar kärringen sig tillbaka och blir nöjd.

Men jag fattar inte hur man pallar sura om man inte gör nåt åt saken. Som detta med vikten. Det finns såååååå många som gnäller och gnäller men aldrig gör nåt åt saken. Sluta jiddra börja trolla! Jag gnäller typ här men här känns det som att jag får det. Här är mitt gnäll plank, min klagomur men sen så försöker jag ju göra nåt åt det. Sen att jag aldrig bli nöjd det är en helt annan sak.

Idag har jag varit väldans duktig med maten, än så länge. Frulle blev gröt m blåbär och keso mini, mellis isomuffins och ett äpple, lunch grekerna med keso och mellanmål blir muffins och nötter. Sen hoppas jag på att jag inte slappar för mycket utan kommer iväg på spinning men bästaste Cie och sen combat. För att inte softa ner mig för mycket blir det nog löpning på bandet innan oxå..

Sen hem och städa och laga mat och vänta på min Johan... Japp han ska jobba mässan så inatt nån ggn lägger han sig i min säng och snosar mig i nacken. Mmmmm.. Konstigt att jag nästan känner mig som flickvän när jag är sååå singel.

Det får bli ett heeeelt annat inlägg.

Det sista på detta får bli:

Grattis Mamma på 63 års dagen!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar