Leta i den här bloggen

fredag 27 maj 2011

På tåget till ett Marathon..

Jag sitter på ett tåg som går fasligt långsamt men jävligt snabbt mot hufvudstaden och ett stundande lopp. Jag är nervös och mår illa (fast illamåendet beror mest på att en unge bajsade i blöjan och jag som är fruktansvärt känslig mot sånt sitter och hulkar)och jag kan inte sova. Brukar aldrig ha svårt för att sova på tåget men idag..
Det här måste vara en av de dummast påhitten ever. Vem betalar för att springa sönder sin kropp??? Jo jag! Haha!

Fast någonstans så längtar jag tills nästa år då jag har en tid att slå. När jag mer vet vad som väntar mig. För hur mycket jag än kommer att förbanna detta när jag kommer i mål så kommer jag ju att springa nästa år. Det är ju så det fungerar, eller jag iaf.

Dagens bästa är pizzan till middag. Mmmm och massagen som J ska få äran att ge mig.
Men först ska jag hämta ut en nr lapp och kolla runt på mässan och fundera ut vilka skor jag ska ha.
Hade bestämt mig för de gamla eftersom dessa inte är insprungna men så läste jag att Martina Haag sprang 5 mil i sina nya och då började jag tänka om. Jag tog några km i dessa igår och kände inte av ett smack i knät. Det var som att nån hade lindat in mina fötter i bomull och det var en fröjd att landa. Jag får känna efter imorgon. Har med mig båda paren ifall att..

En helt annan sak som jag grubblat på sen igår.. Det är en kommentar jag fick.
Hon som gör mina fransar undrade om det inte var jobbigt att träna så mycket när man är så stor som jag är. Läs fet. Visst det var inte de orden hon använde men det var det hon menade.
Så det jag har grubblat på är om jag är mycket större än jag tror? Har min bild som jag börjat ändra av mig själv hela tiden varit rätt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar