Leta i den här bloggen

fredag 15 juli 2011

Dag 5.


Ja, då var den här. Dag 5. Jag skulle ju hålla mig ifrån socker, eller mer carbs i 5 dagar. Först så ville jag ta 7 men jag vet hur frustrerad jag blir så 5 är bra. Jag har köpt med mig vindruvor och jordgubbar till jobbet som jag knaprat på när suget satt in och det har funkat.
Jag har velat ta bara en liiiiiten choklad bit eller en liiiiiten bit cheescake men jag har lyft huvudet och skådat målet och då har det inte varit värt det.
Sen har jag fortsatt använda byxorna som varit lite obekväma och de har oxå påmint mig om hur jag inte vill se ut. Hur jag inte vill att de ska sitta. Nu är det ju lite så att de där byxorna är lite olika i storlekarna så vissa sitter astajt och vissa as gött så ibland kan man faktiskt tro att man tappat 5 kg när man får de lösa för att sen nästa dag ha gått upp 10 för att nästa är så små.

Och nu så gjorde jag misstaget att väga mig när jag var på toaletten. Hmmm en viktuppgång.
Det var ju kul. Träning varje dag, noga koll på vad jag äter och typ inga kolisar. Vad hände??
Hur kan detta vara på riktigt?? Nu tappade jag sugen riktigt mycket och dagens träning ligger i farozonen. Kan man kanske skylla på träningsvärken och att det onda samlar vatten? För den där veckan i månaden kan jag inte skylla på för det var förra veckan.

Vad har jag gjort fel? Jag har inte ätit nåt som kan få mig att bli tyngre. Ingen pizza, inga pommes, inget godis, inga kakor, ingen kakdeg (haha), ingen glass fastän den jag ääälskar bara har 60 kcal. Vad ska jag göra??
Det jag vet jag måste bli bättre på är frukosten. Men den borde inte betyda så mycket att jag går upp...
Hmmm ja detta blir en tankeställare..

Nåt roligare. Igår körde jag Tabata intervaller. Först på bandet och sen på rodden. Jääääävlar vad jobbigt det var. Sen fortsatte jag ro i 20 min och det känns i rumpan och baksida lår. Trodde jag skulle känna mer i ryggen och i axlarna men det är nog ganska ok.
Sen så gymmade jag skiten ur kroppen och så jobb.
Då var jag nöjd. Då hade jag ett mål som närmade sig.. Nu..

Jaja får försöka skaka av mig det och ta mig iväg. Så är det bara. "Quit is not an opition". Så är det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar