Leta i den här bloggen

tisdag 13 september 2011

Tetris...

Då har den kommit. Höst depressionen med stort H. Eller D. Jag har ångest. Jag sover inte. Jag mår skit och den lilla rösten är inte alls snäll mot mig nu. Och ju ledsnare jag blir desto högre ljuder den.
Det är jobbigt och tröttsamt men jag vet ju att jag kommer ur det. Måste bara vara snäll mot mig och låta mig vila lite. SÅ nu är det sem om en vecka. Ska inte göra ett piss. Eller jo träna och sova typ.
Men jag hatar att vara här. Jag hatar att vara dålig på det jag gör. Jag hatar att inte kunna sova. Att misstänka allt och alla att de vill mig nåt dåligt. Att ha tårarna brännande i ögonen hela tiden och jag hatar ångesten som sliter sönder min själ och gör det jobbigt att vara vaken.
Jag ser min kropp som större och större när jag vet att jag inte gör nåt för att få den större. Och när jag inte är i mitt ledsna mood så vet jag att det är psyket som bara spelar mig ett spratt. Jag har varit här innan och då slutade jag äta.

Jag tröstäter ju inte utan jag slutar helt. Tappar matlusten och vill bara ligga i fosterställning och kolla tv och gråta. Inte bra alls. Det vet jag. Så planen är nu att äta mycket frukt och keso, för att jag älskar det. Och så ska jag blanda in lite mörk choklad för att få upp serotenin nivån. Det är den som är låg just nu. Jag kan ju detta och ändå så blir jag överraskad varje ggn jag den kommer.
Vill inte eller kan inte prata med någon och att prata med en psykolog för nästan en 1000 per ggn är inget alternativ. Har gjort det och han jag gick till somnade för att jag var så tråkig.

Nu ska jag ta mig till träningen och försöka bli av med lite dålig energi. Den kicken hoppas jag oxå ska kunna hjälpa mig upp.

Mitt tetris har byggts upp och nu är jag Game Over...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar