Leta i den här bloggen

söndag 1 januari 2012

Fitnessfighten dag 1!

Nytt år!!
Äntligen!!! 2011 var ett fruktansvärt år. Iaf i slutet så jag har verkligen sett fram emot 2012.
Idag började jag Fitness Fighten. Tänkte börja året med en ny kropp. Och sen tar vi tag i resten.
Eftersom det blev jääävligt sent igår, eller ja eftersom jag skulle upp tidigt blev det sent men men. Kom upp och ut i rusket och sprang en timme. Nu är det ju inte alls enligt programmet men jag har inga vikter hemma och är om jag ska vara ärlig, inget fan av hemma träning. Kan vara på gymet och köra på i flera timmar men hemma där händer det fan inte mycket.
Så jag klappade mig på axeln eftersom jag tog mig ut i regnet fastän kroppen bara ville sova och var nöjd över min prestation. Jag har ju fan 29 dagar på mig att ta igen de reppsen.

Men maten... Faaaaaan vad hungrig jag är. Heeeeela tiden! Och då har jag ändå varit duktig med tiderna vilket är ovanligt eftersom vi inte brukar kunna ta sånna raster på jobbet.
Visst kanske inte det roligaste att äta men nu är det ju "jag-måste-lära- mig-portionerna" fasen så varför jobba till det??
Frullen och första mellanmålet fick byta plats men sen så. Jag är ju en sån som gillar när det är bestämt vad jag ska äta. Och att det inte blir nåt snaxande mellan. Utan jag har hållit mig till det jag ska och hoppas på att jag klarar det resten av dagarna. Måste inhandla nåt som jag kan kryssa och räkna ner på så att jag ser hur långt eller kort jag har kvar. Kan vara bra för motivationen..
Sen så imorgon blir det matlådefixande. Visst jag jobbar i ett kök men ska det bli rätt så får jag planera och laga maten hemma.
Nu... Sova.....

Imorgon dag två! Wiiiiiiiii!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar