Leta i den här bloggen

fredag 25 maj 2012

Sköna långa, soliga, svettiga fredag!

Nu är det fan dax att sova.. Dagen har varit låååång och svettig och solig.
Började med ett Gbg varv, sen hem och åt fruktsallad och keso, of to Saltholmen, hem, sen spinning, sen en allergispruta och nu soffan och jag.
Puhhh...
Och nu förstår jag varför jag började gråta sist jag fick de starka allergipillrena.. För det var typ det jag nästan började göra nu. Utan anledning.
Tur att jag är hemma och bara ska hämta tvätten..

Jag lyssnar väldans mycket på Jillian Michaels podsändningar på nätet. Och fan vad med aha upplevelser jag får.
Som att jag tränar mycket för att ha kontroll. Det gjorde jag när jag gick in i väggen. Maten och träningen var det enda jag hade koll på och då hade jag oxå stenkoll på just det.
Nu är jag ju inte så sjuk eller ens sjuk som jag var då men det ligger säkert något i det..
Sen så pratar hon om att om man inte är gaaaaalet stor. Så behöver man inte träna så mycket som jag gör. Det var en kvinna som ringde in och ställde nån fråga och det hade kunnat vara jag som ställde den. Eller ja nästan iaf och Jill bara säger åt henne att slappna av och det lite lugnt, ta ett glas vin, ta en rast från träningen. Man bara bränner ut kroppen och inget bra kommer att komma ut från det.

Hmmm det är så mycket jag vill skriva om men orkar inte.. Ska hämta tvätten och sen krypa ner i sängen..

En jobbig tanke som jag haft förut har börjat komma tillbaka till mig och jag får fan inte ut den ur huvet. Det är en sån som gör att jag minimerar mig själv och säger att jag inte duger precis som jag är. Det är den som formar mig. För svaret är alltid i mitt huvud, för att jag inte är flickväns material och att ingen man någonsin skulle vilja presentera mig för varken familj eller vänner.
Det blir som ett mantra och ju mer jag upprepar det desto mer blir det sant. Tankens kraft är starkare än man tror.
Nu är jag inte så nere som det kanske verkar, vill bara skriva ner och av mig så att jag kan bil av med den så fort som möjligt för jag vill inte att det negativa ska få fästa sig..
Frågan jag ställer mig är.... Varför duger inte jag till mer än sex?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar