Leta i den här bloggen

måndag 13 augusti 2012

mycket träning blir det..

Idag var jag ledig. Jag sög ut allt jag kunde ur dagen och nu ligger jag i sängen efter att ha somnat i soffan och fått flytta mig..
Jag vaknade kl 6 i soffan. Hade tydligen somnat där igår haha!
Det blev frulle och sen tror jag jag somnade om.. Sen blev det löpning till gymmet på ca 1.30, 45 min spinning och sen 45 min styrka och smidighet. Sen hem och äta och så somnade jag för att vakna och åka och köra lite mer spinning.
55 min med Christian som sög musten ur mig.. Men sen kom det jag hade väntat på, 90 min spinning med Johanna.
I en vecka har jag längtat efter de passet. Mmmm och ja det var precis så bra som jag hade väntat mig.
Nu är jag trött och kroppen är urlakad på energi och jag vet att detta kanske inte är det bästa sättet att träna en kropp men det är mitt sätt.
Den är genomkörd av de bästa och den är lite i chock.

På 55an fick jag svar på varför gravida kvinnor har så högt styre. Det var en man med jooooordens kagge och den fick fan inte plats!
Jag är ju sån att jag inte kan sluta titta men här var den precis i blickfånget och med en mage som var i 7de månaden och sen så en stil som påminde om när en gorilla går, dvs han hängde på styret och armbågarna gick utåt och inte bakåt så kändes det som att det var dax för en teknikcheck..

På pass nr två var det en man som egentligen var vacker. MEN han hade lite för mycket bröst. Hans siluett när vi stretchade var en kvinnas och jag kom på mig med att bli lite avis på hans små, men ganska fasta bröst. Det var förvirrande för min stackars hjärna. Men han hade ju kunnat ha en halterneck och den hade suttit som ett smäck! Jag måste ju fånga upp dem annars så snubblar jag på dem om jag släpper ut dem..

Nu= sova

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar